Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce doğum yaptım ancak kızım nerdeyse durmadan ağlıyor karnı tok altı temiz gazınıda çıkarmış olsa yinede ağlıyor napıcamı şaşırdım artık sizce sorun ne olabilir?
ALLAH kolaylık versin oğlumda böyleydi dört ay sürekli ağladı kolik dediler.. hiç bişey fayda etmdi. nurse harveys diye bitkisel bi gaz giderici kullandık o biraz iyiydi.. ama yinede doktora götür istersen. benim birde kızım var 2 aylık o çok şükür 41 kere maşallah hiç öyle değil. altı kuru karnı toksa tamam. uyuyo yada etrafı izliyo.kimi öyle kimi böyle büyüyolar sabırlı ol. oğlumda bna sezeryanlı bebekler böyle oluyo iştee vah vahhh diye çok söylediler çok üzüldüm.. ama kızımda sezeryanlı nasip işte..arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce doğum yaptım ancak kızım nerdeyse durmadan ağlıyor karnı tok altı temiz gazınıda çıkarmış olsa yinede ağlıyor napıcamı şaşırdım artık sizce sorun ne olabilir?
arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce doğum yaptım ancak kızım nerdeyse durmadan ağlıyor karnı tok altı temiz gazınıda çıkarmış olsa yinede ağlıyor napıcamı şaşırdım artık sizce sorun ne olabilir?
Benim oglum suan 49 günlük ve ayni sorunu bizde yasiyoruz (
herseyi denedim ama bu kolik illeti bir türlü gitmiyor
artik beklemekten baska caremiz yok benim oglum sürekli agliyor
bide sanki dövmüssüz gibi cocuk nefes alamiyor aglarken ne gecemiz ne gündüzümüz kaldi
allahim sabir versin tüm annelere,,,
baslarda ac zannedip tekrar emzirmeye calisiyordum ama yanlismis
ozaman hatta daha fazla gaz yutuyormus sütüm yetmiyor diye mama´yada basladim hem süt hem
mama veriyordum simdie siseyi biraktiramiyorum yinede ondanda icmek istiyor
gögsümü tam tutmuyor bile insallah 3 aylik olunca gider,,,
bilgisi olan anneler yardimci olan ne varsa yazarsaniz sevinirim
gercekten dayanamiyoruz artik
Benim oglum suan 49 günlük ve ayni sorunu bizde yasiyoruz (
herseyi denedim ama bu kolik illeti bir türlü gitmiyor
artik beklemekten baska caremiz yok benim oglum sürekli agliyor
bide sanki dövmüssüz gibi cocuk nefes alamiyor aglarken ne gecemiz ne gündüzümüz kaldi
allahim sabir versin tüm annelere,,,
baslarda ac zannedip tekrar emzirmeye calisiyordum ama yanlismis
ozaman hatta daha fazla gaz yutuyormus sütüm yetmiyor diye mama´yada basladim hem süt hem
mama veriyordum simdie siseyi biraktiramiyorum yinede ondanda icmek istiyor
gögsümü tam tutmuyor bile insallah 3 aylik olunca gider,,,
bilgisi olan anneler yardimci olan ne varsa yazarsaniz sevinirim
gercekten dayanamiyoruz artik