Dün otobüse bindik kızımla eve geliyoruz karşı koltukta oturan 30 yaşlarında bir bayan kucağında bie bebek ve yanında 60 yaşlarında bir bey.Konuşup sohbet ediyorlar bir süre sonra bebek nasıl ağlıyor yıktı resmen otobüsü,kesinlikle susmuyor.Hemen su verdim susamıştır diye nasıl içti suyu resmen içi yanmış.Kadının yanında suda yok tşk etti,çocuk yine ağlıyor yanındaki adam ise kızmaya başladı çocukla yola çıktın diye.Bizde adamı kadının babası zannettik meğerse eşiymiş,bebeğin üstünü çıkardık bu ara nasıl terlemiş.hala ağlıyor .Kadınla yer değiştirdik ben adamın yanına geçtim herkes birşeyler söylemeye başladı en sonunda bayanın bir tanesi emziriyormusun diye sordu oda evet dedi yan dönüp emzirmeye başladı bebek sustu.Adamcağız demesini 60 şından sonra baba olursan olacağı bu diye yanlız tek sorun ise adamın gözleri görmüyordu.Hiçbirşey yapamıyordu ne anneye nede bebeğe bir yardımı dokunabildi,Burada şunu sormak istiyorum bir anne nasıl yanına süt yada su almadan yola çıkar küçücük bir bebek var hiçmi düşünmez acaba.Bizler bile yabancıyken onları görüp kahrolduk açıkcası bunları anlatmak istedim sizlere.