Ağlayan bebek anne ve babası

20 Mart 2008
141.526
212.993
1.423
60
Dün otobüse bindik kızımla eve geliyoruz karşı koltukta oturan 30 yaşlarında bir bayan kucağında bie bebek ve yanında 60 yaşlarında bir bey.Konuşup sohbet ediyorlar bir süre sonra bebek nasıl ağlıyor yıktı resmen otobüsü,kesinlikle susmuyor.Hemen su verdim susamıştır diye nasıl içti suyu resmen içi yanmış.Kadının yanında suda yok tşk etti,çocuk yine ağlıyor yanındaki adam ise kızmaya başladı çocukla yola çıktın diye.Bizde adamı kadının babası zannettik meğerse eşiymiş,bebeğin üstünü çıkardık bu ara nasıl terlemiş.hala ağlıyor .Kadınla yer değiştirdik ben adamın yanına geçtim herkes birşeyler söylemeye başladı en sonunda bayanın bir tanesi emziriyormusun diye sordu oda evet dedi yan dönüp emzirmeye başladı bebek sustu.Adamcağız demesini 60 şından sonra baba olursan olacağı bu diye yanlız tek sorun ise adamın gözleri görmüyordu.Hiçbirşey yapamıyordu ne anneye nede bebeğe bir yardımı dokunabildi,Burada şunu sormak istiyorum bir anne nasıl yanına süt yada su almadan yola çıkar küçücük bir bebek var hiçmi düşünmez acaba.Bizler bile yabancıyken onları görüp kahrolduk açıkcası bunları anlatmak istedim sizlere.

Pes vallahi pes....

Cevremde ve annemde gördüğüm şuydu dışarı cıkarken.
Önce cantaya yedek kıyafet bez ve süt konurdu.
Daha sonra biz giyinirdik.

kadının cocugu olup olmadığı konusunda şüpheliyim aslındakaydirigubbakcemile
hangi anne böyle umursamaz olurki.

yanındaki babada cabası-tatlicadiarzu-

Gözleri görmeyen bir adam yarı yaşında da karısı ve bir çocuk...
Kimbilir ardında ne hikaye vardır..........
Paylaşım için teşekkürler arkadaşım..........
Benim aklıma gelen bir hikaye var ama dile getiremiyorumben onu
60 yaşından sora ne babalığı yapabilecek zaten ne ahkkı var buna yaa. çocuk 20 sini göremeden öksüz mü kalsın hiç mi düşünmüyorlar bunları yaa

Bunlar düşünülse zaten çocuk yapılmaz herhalde çok üzücü bir durumdu yani

ne suçlu arayın ne de suç.herkesin yaşadığı hayat ve şartlar farklıdır.benim bebeğim de çok kısa sürelerde sürekli emme ihtiyacı duyardıçbunun saati her çocukta aynı değildir.ve asla biberon emmezdi.suya gelince evden çıkarken ne şartlarla çıktı da bebeği için en önemlişeyi yani suyu unuttu.lütfen insanları yargılarken herşeyin hep en iyisini ya da kendi hayat şartlarınızı düşünerek yargılamayın.kadın 60 yaşında ve gözleri görmeyen bi adamla evlenmek zorunda kalmış.kimbilir ne kadar çaresizdi.çocuğa gelince her korunma yöntemi %100 korumuyo biliyosunuz.ve insan içinde bi canlının olduğunu hissdeince kadın olmaktan anne olmaktan kaynaklanan bişey belki onuöldüremiyo.sonraki hayat şartlarının zor olabileceğini bilse de.yapmayın ne olur

aslında yanlış olan bizleriz (derken yanlış anlaşılmasın cahil insanlarımız)neden mi
acıma duygusu var içimizde ama bize kimse acımıyor her zaman merak etmişimdir
bu sokak çcukları nasıl sokağa atılıyo diye işte arkadaşımızn verdiği bir örnek olabilir adam yaşlı kadın genç ne olacak sonu adam tahtalı köye gidince kadın tekrar başka biriyle velenecek ondanda bir çocuk bu çocuk istenmicek direk sokağa atılacak etrafımıza baktığımızda vicdanımız sızlıyor.

canım okurken...bende hayal ettım boyle bır durumda ne yapardım dıye...
bende cok uzulurdum...cocuk benım olmadıgı halde elımden gelenı yapmaya calışırdım...
eger bır bebek varsa...onun sorumlulugunu tasımak gerekır...bır bebegın ıhtıyacı neyse yanında bulunduracaksın...hem bebek rahat eder hem anne hemde..etraf rahatsız olmaz....
babada 60 yasından sonra bab olursan deyıp sıtem edıcegıne..onlemını alsaydı...suc bebenınmı yanı...
dusuncesız anne ve baba...allah yardımcısı olsun bebegın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…