Ağlarken yaşadığım gülme krizleri!

astarteblue

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2016
10
4
39
Merhaba Kızlar,
Ben eski üyelerdenim ama orjinal hesabımla bu soruyu sormaya çekindiğim için yeni hesap açarak soruyorum.
Benim epeydir yaşadığım bir sorunum var, 3 yıldır evliyim ve yaklaşık 1 senedir eşimle ilişkiye girdikten bir kaç dakika sonra sohbet esnasında gülmeye başladığımda bir kriz tutuyor beni ve hıçkıra hıçkıra ağlamaya başlıyorum, yani bu her 3 ilişkide birinde muhakkak yaşadığım bir durum oluyor. Özellikle hayatımda hep ilişki sonrası gülerken ağlama krizleri yaşıyorum. Başına gelen var mı yada bu konu da bilgisi olan?
Önümüzdeki hafta psikoloğa gideceğim bu durum için..

Son düzenleme:
Iliski sonrasi derken ?iliski esnasinda aldiginiz haz'dan,arkadasin da dedigi gibi orgazm olurkenmi yasiyorsunuz bu durumu?eger oyle ise anormal bir durum degil bence bazi kadinlarda oluyor diye duymustum duygusal yogunlukla alakali olabilir vucudun boyle bir tepki gostermesi,yinede gercekten rahatsiz oluyorsaniz gorunun bir psikologa..

orjinal olaymış :KK33:
Orjinal olup olmadığı neye bağlı mesela? Yahu arkadaş ben de sizdenim, yeni üyelik açıp bu soruyu sordum, esas üyeliğimle çekindim..
Ayrıca nedir bu orjinallik merakı?
Ben de burada bir sürü üyeye yardımcı oluyorum ama genel de konuları üzerine yardımcı oluyorum, orjinal olup olmadığını nasıl anlıyorsunuz mesela??? :KK54:

Iliski sonrasi derken ?iliski esnasinda aldiginiz haz'dan,arkadasin da dedigi gibi orgazm olurkenmi yasiyorsunuz bu durumu?eger oyle ise anormal bir durum degil bence bazi kadinlarda oluyor diye duymustum duygusal yogunlukla alakali olabilir vucudun boyle bir tepki gostermesi,yinede gercekten rahatsiz oluyorsaniz gorunun bir psikologa..
Yok ilişki esnasında değil, yani ilişki yaşıyoruz ve ilişkide ben de orgazm oluyorum. İlişki bittikten sonra çok afedersiniz dinlenme esnasında konuşuyoruz mesela öyle sohbet ederken eşim komik birşey söylediğinde gülüyorsam hemen ağlama krizlerim başlıyor, gülüyorum, ağlıyorum öyle karışıyor acayip bir şekilde..

Ben de gülüyodum ama arkasından hiç ağlamadım :KK43: bilemedim. Belki bilinçaltın başka bişeyle özdeşleştiriyodur. Psikologa git mutlaka

Yok ilişki esnasında değil, yani ilişki yaşıyoruz ve ilişkide ben de orgazm oluyorum. İlişki bittikten sonra çok afedersiniz dinlenme esnasında konuşuyoruz mesela öyle sohbet ederken eşim komik birşey söylediğinde gülüyorsam hemen ağlama krizlerim başlıyor, gülüyorum, ağlıyorum öyle karışıyor acayip bir şekilde..
Bilemedim simdi :/belkide orgazmin yogunlugundandir sonrasinda vucudun gevsemesiyle bir uyusukluk hali alir bu yuzden de bu tur davranislar sergililiyor olabilirsin,yinede bence gorunmelisin bir uzmana bu duygu halin gercekten te biraz tuhafmis...umarim atlatirsin ve bu surecte bizide bilgilendirirsen sevinirim:)

Bilinçaltında seni hem ağlatıp hem güldürecek duygu ve düşünceler var sanırım.
Bunlar ne olabilir bilmiyorum. bir dr görün bence çok rahatsızsan

Orjinal olup olmadığı neye bağlı mesela? Yahu arkadaş ben de sizdenim, yeni üyelik açıp bu soruyu sordum, esas üyeliğimle çekindim..
Ayrıca nedir bu orjinallik merakı?
Ben de burada bir sürü üyeye yardımcı oluyorum ama genel de konuları üzerine yardımcı oluyorum, orjinal olup olmadığını nasıl anlıyorsunuz mesela??? :KK54:
kız en baştan desene ikinci üye orjinalden soramadım diye :) yeni üye ilk konu olunca kimse ciddi cevap vermek istemez doğal olarak konuyu düzenle istersen. sohbet sırasında dediğin ilişkiden kaç dk sonra bu olayı yaşıyosun. her seferinde oluyo mu.

Yaşadığınız olayın bence ilişkiyle alakasi yok aynı şeyi bende yaşıyorum mutsuz olduğumda kendimi kötü hissettimde saçma sapan şeylere yada durduk yere kahkaha atıyorum ardından ağlamaya başlıyorum hıçkıra hıçkıra :110:

X