Ağlamaktan Gözlerim şişti :(

Konuyu Toplam 23 Kullanıcı okuyor. (23 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
gokyuzuu, cryptic, DenizYildizi, desperateandy, elissa_, gülsü, hilaal, iipekk, illet, Laale, ladyfog, lucky88, narcoleptic, rüyagibişeker, scheker, tarcin_kokusu, temmuzz, Tiryandafila, tulayy..., VAZGECILMEZIM, yesim.a

Sorunun asıl cevabı bu değil aslında.

"Kendi emeğimin karşılığı olarak aldığım 3 kuruşu kayınpederime vermeyi kabul ettiğim için ben hatalıyım." olmalıydı.

Kaldı ki eşiniz ve siz bütün olarak eve yaptığınız katkı belli 350 L. ya güzelim o paranın 800' ü sizin cebinize girse ne olacak. Gene size kalacak olan 10 aşağı, 10 yukarı aynı.

Hani bilmiyorum siz iki insan kayınpeder, kayınvalide evinde yiyelim içelim hiç bişeye karışmayalım diyorsanız orasını bilemiyeceğim artık.

Ayrıcaaa burda mücadele etmesi gereken asıl kişi siz değilsiniz zaten yeterince mücadele verdiğiniz apaçık ortada, burda asıl kişi eşiniz ama pek idrak edemiyor sanırım bunu.

Valla sizin taksitlerde açık varsa eşiniz ne olsa evde oturup hiç bişeye karışmıyosa aldığı harçlığı size versin kapansın şu kayınpederin verdiği 50 L. açık.

Siz beni yanlış anladınız sanırım benim derdim 50 lirad değil.ben ta en başından maaşımı evrme taraftarı değildim eşimede sölemiştim mutfak ihitiyacını karşılayalım yeterli dedim.ama eşim eğer vermezsek sorun olur dedi.bu konu yüzünden bi çok kez birbirimize girdik hatta.maaşımı aldım görümcem gelmiş bana diyoki maaşını kime verceksin.maaşımın bekçileri bile hiç gözüm arkada kalmaz.:64:

hem siz kazanıyosunuz üstüne ona veriyosunuz o size para vermiyo ...siz kayınpederinizle mi evlendiniz eşinizle mi evlendiniz ...ne demek vermiyo..siz isterseniz saray alın ona ne kaldıki telefon aldınız diye sizin paranızı size vermiyo..laf diyo diyosunuz e o zaman o kadar içli dışlı olmayın..eşiniz ne diyo bu duruma ?

hem siz kazanıyosunuz üstüne ona veriyosunuz o size para vermiyo ...siz kayınpederinizle mi evlendiniz eşinizle mi evlendiniz ...ne demek vermiyo..siz isterseniz saray alın ona ne kaldıki telefon aldınız diye sizin paranızı size vermiyo..laf diyo diyosunuz e o zaman o kadar içli dışlı olmayın..eşiniz ne diyo bu duruma ?

en içli dışlı değilim zaten ki para konularındada muhattap olmam.adamın yapısı bu pat pat sölüyo ne varsa.

Siz beni yanlış anladınız sanırım benim derdim 50 lirad değil.ben ta en başından maaşımı evrme taraftarı değildim eşimede sölemiştim mutfak ihitiyacını karşılayalım yeterli dedim.ama eşim eğer vermezsek sorun olur dedi.bu konu yüzünden bi çok kez birbirimize girdik hatta.maaşımı aldım görümcem gelmiş bana diyoki maaşını kime verceksin.maaşımın bekçileri bile hiç gözüm arkada kalmaz.:64:

peki luckycimm,
ne yapmaya karar verdin?
yani bu kadar yorumdan, değerlendirmeden sonra bir karar vermişsindir diye tahmin ediyorum.. (umuyorum)
:68:

UFF içim daraldı gerçekten okudukça.
allah size sabır versin
siz çok fedakar birisiniz.
ama kendiniz çoook yıpranırsınız.
eşiniz öyle böyle bi işe girsin ve çıkın bnce o evden.

çok sözede gerek yok aslında kadınlarla ilgili türk yönetmenin çektiği bir film izlemiştim
ismi delilik diploması
kadın çok ödün veriyor eşine ailesine çevresine ve bir gün tımarhaneye düşüyor
ve sonra bir iç ses ona hep nasihatlerde bulunuyor
ilk önce kendini sevmelisin hep bu şekilde
sonra kadın iyileşiyor
kendini sevmeyi önem vermeyi mutlu olmayı öğreniyor
ilk olarakta eşini boşuyor
ve yeni bir sayfa açıyor

peki luckycimm,
ne yapmaya karar verdin?
yani bu kadar yorumdan, değerlendirmeden sonra bir karar vermişsindir diye tahmin ediyorum.. (umuyorum)
:68:

benim zaten aldığım bi kararım vardı sizlerin sayesinde dahada bi kararlı oldum ilk işim akşam eve gidip bu konuyu eşimle konuşmak.ve eşime en fazla 1 ay müsade edip iş bulması egrektiğini asi taktirde evden gideceğimi sölücem ne zaman iş bulur düzene oturtur ben hazırım gel der o zaman giderim.başka türlü olmucak bunu anladım.

Konuyu Toplam 23 Kullanıcı okuyor. (23 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
gokyuzuu, cryptic, DenizYildizi, desperateandy, elissa_, gülsü, hilaal, iipekk, illet, Laale, ladyfog, lucky88, narcoleptic, rüyagibişeker, scheker, tarcin_kokusu, temmuzz, Tiryandafila, tulayy..., VAZGECILMEZIM, yesim.a

Konu ortasında bunun ne işi var şimdi,kimin okuduğunu merak edenler görebiliyo zaten,bunu yazana kadar bir kelimede olsa çözüm yazın daha iyi!!!

benim zaten aldığım bi kararım vardı sizlerin sayesinde dahada bi kararlı oldum ilk işim akşam eve gidip bu konuyu eşimle konuşmak.ve eşime en fazla 1 ay müsade edip iş bulması egrektiğini asi taktirde evden gideceğimi sölücem ne zaman iş bulur düzene oturtur ben hazırım gel der o zaman giderim.başka türlü olmucak bunu anladım.

bencede bir an önce konuş zaten..
ayrıca bir ay çok bile..oda zorlansın stres yapsın..
inş yapar tabi..
kesinlikle tavrını koy ve aslaa yumuşayım deme..
kararından sakın sakın taviz verme..!!
kirada olsa ayrı eve çıkmadıkça, kendi düzenini kurmadıkça sana rahat olmaz o evde...

:20:

Bunu söyleyebilecekmisin? Eşine söylersinde eşinin ailesine söyleyemezsin gibi geliyor bana..
Kayınpeder hepten haşlığını kesmesin.

Ne kadar yorucu bir konuydu...:59:
Allahım yardımcınız olsun inşallah...
Bir an kendi dertlerimi düşündüm de kızdım kendime..
Ne hayatlar var Yarabbim..:18:

Ne kadar yorucu bir konuydu...:59:
Allahım yardımcınız olsun inşallah...
Bir an kendi dertlerimi düşündüm de kızdım kendime..
Ne hayatlar var Yarabbim..:18:

evet lalecim hem daraldım hem üzüldüm :2:

aferin..
Şimdi oldu bak.:48:.

en güzelini yaparsın canım ve en kısa zamanda ayrılın o evden belki öyle de zorluk çekersiniz ama kendi yağımla kavruluyorum dersin

Sayfalarda ki yorumları okumadım...

Ama 3 şeye takıldım.

Birincisi; madem durumunuz iyi değil iphone ile ne işiniz var?

İkincisi; maaşınızı her ne durumda olursa olsun hangi mentaliteyle kayınpederinize veriyorsunuz?

Bir diğeri ise; sizin bu durumda maaşınızı kayınpederinize değil; eşinize vermeniz daha doğru olmaz mı?

Siz kayınpederinize veriyorsunuz maaşınızı, o da kendi oğluna harçlık yapıyor... :36:

Back
X