Ağlamaktan Gözlerim şişti :(

Yanlış en baştan yapılmış. Ev üstüne ev kurulmaz, kese bir, hiç olmaz...

Son düzenleme:
evet cnm düşünüyodum ama bugün itibaren düşünmüyorum:

47:

sakın bu durumdayken çocuk filan düşünme

1.5 milyar tazminat aldım dedi meğer 10 milyar almış ki bunu çok sğalam bi yerden duydum.evden kimse bilmiyo bu durumu tabi.maşşınıda eksik sölemiş hep o kadar parayı ne yaptı bilmem.günahınıda lamka isteme ama.

gerçekten doğruysa bu laf atın ortaya söyleyin o zaman bunu görümcede çok akıllı belli babasına bile para vermek istemiyor tabi

Hangi birinden başlasam ?
Ev üstüne ev kurmak : Hata 1;
Kendi emeğinizi döner sermayenin malı gibi ortaya koymak : Hata 2;
Eşinizin çalışmamasına razı olmak : Hata 3;
Döner sermayenin bir gün size de dönmesini hayal ederek yaşamak : Hata 3;
Hala buna bir son vermeyi düşünmemek : Hata 4;
Çok daha ciddi problemler varken iphone düşünebilmek : Hata 5;

Bunlara nasıl ve neden razı olduğunuzu ve hala neden katlandığınızı gerçekten anlamış değilim.

bence kayınpederinize kızmanız yanlış
onun evindesiniz
su tel elektirik mutfak pek çok masraf
o almasa bile siz büyük bir miktar vermek zorundasınız çünki kendi geliride az
bu şekildede para biriktiremezsiniz
dünyadaki en önemli ilk şey özgürlük maddi va manevi anlamda
eşinize kızmanız gerek
baştan beri bu şekildeyse kendinize kızmalısınız
bazı aileler bekar çocuklarının parasına göz diker ben ona bile karşıyım
ozaman bütçe yapmayı nasıl öğrenebilir
birde erekek ve j-kadının evlilik sorumluluklarına hazır olması
allah razı olsun eşimden başını kaşımaya vakti yok bırak ipon alıp müzüik dinlemeyi
yani huzursuzluk içinde ipon almayı düşünmek çocukça
eşim başkasının güdümde olmanın çok kötü olduğunu söylemişti bir keresinde

cnm benim ben her türlü konuda yapmam gerekenden fazla destek oldum ben çok müsama gösterdim.evde herkes çalıştığunda bile bi düğün olduğundan bi tane çeyrek almıyolar benden istiyolardı.şimdi söleyin o zmaan kim kime bakıyo?

okuyunca çıldıracaktım,bütün maaş verilirmi hemde kayın pedere öyle alıştırmışsın böyle gider beraber olduğunuz sürece.ayrı çıkmaya çalışın sizde kayın pederinize gereğince para verin.aferin size bütün maaşa alıştırmışşınız dünyada böyle kişiler sayılıdır.ben ömrümce kimseye maaş felan vermedim ne baba nede koca.bizimde kötü günlerimiz oldu fakat kocaya verilse dahi oh tembelleşir çalışmak bile istemez,ne olursa olsun bu huyunuzu değiştirin acilen.......

ne ilgisi var evlendiğinde öyle hiç düşünmeden bir şey alamıyorsun bazen yani bunlar biraz çocukça
evlendiğinde bütçen müsait olduğu zaman alabiliyorsun

evet bütçen müsait olduğunda alıyosun müsait olmadığındanda alamıyosun.

vallahi baştan sadece iki sayfayı okuyabildim.büyük konuşmak istemem ama ben hem çalışıcam hem de benim emeğim az bi kısmı bana sanki bir lütufmuş gibi verilmesini beklicem.eşim çalışmıyosa ben de çıkardım işten bana faydası nasıl olsa yok çalıştığım ve aldığım paranın.bak o zaman eşin nasıl iş bulmak için daha bi çaba sarfediyo

Son düzenleme:
Hangi birinden başlasam ?
Ev üstüne ev kurmak : Hata 1;
Kendi emeğinizi döner sermayenin malı gibi ortaya koymak : Hata 2;
Eşinizin çalışmamasına razı olmak : Hata 3;
Döner sermayenin bir gün size de dönmesini hayal ederek yaşamak : Hata 3;
Hala buna bir son vermeyi düşünmemek : Hata 4;
Çok daha ciddi problemler varken iphone düşünebilmek : Hata 5;

Bunlara nasıl ve neden razı olduğunuzu ve hala neden katlandığınızı gerçekten anlamış değilim.

Bakın rica ediyorum oratada bi yanlış anlaşılma var.ben iphone düşüncesinde değilim.sadece çok bependiğimi param olsaydı alırdım dediğim oldu.eşimde bana süpriz yapmak istemiş.ve benim dün haberim oldu.

cnm benim ben her türlü konuda yapmam gerekenden fazla destek oldum ben çok müsama gösterdim.evde herkes çalıştığunda bile bi düğün olduğundan bi tane çeyrek almıyolar benden istiyolardı.şimdi söleyin o zmaan kim kime bakıyo?

madem onların sizi kullandıklarını düşünüyorsunuz ayrılın ozaman başka eve ????

o zaman eşin yada sen kiraya 400-yada500 vericez
onlarla oturursak kira vermeyiz biraz birikim yaparız diye düşünmüş olabilirsiz

yeni evlenicek bir çok gencin düşündüğü gibi
ama yanlış hesap bağdattan döner
kimsede kabahat yok tek kabahatli iyi bir niyetlede düşünmüş olsanız siz ve eşinizsiniz
objektif olun duygusallıktan sıyrılın bunu kabul edin

madem onların sizi kullandıklarını düşünüyorsunuz ayrılın ozaman başka eve ????

cnm benim neyle ayrılıcam sölermisin?benim aldığım maaş kime yeticek.eşim daha iş bulmamış.çık demesi kolay.

maaşınızın hepsını neden verıyorsunuzkı
nerden bılsınler ne kadar aldığınızı uyanık olun az
diğer sorunları hıc demıyorum çözum yok gıbı
baştan alıştırılmış bı durum

Daha öncede bi çok ke konuaçmıştım okuyanlar az çok bilirler beni.ben kayınvaldiemle birlikte oturuyorum yediğimiz içtiğimiz yarı gitmez.keselerimizde aynıdır.sen ayrı ben ayrı yoktur.herşey ortada toplanır.buraya kadar bi sorun yok.aldığım maaşımı k.pederime veriyorum beş kuruş harcamadan.eşim çalışmıyo iş bulamıyo.görümcemde işten ayrıldı.k.pederim hem emekli hem çalışıyo ama bi kaç aya kadar çalıştığı yer gençleşmeye gittiği için k.pederimide işten çıkarcak.k.validem emekli.onun maaşıda çektikleri krediye gidiyo bu sene son bitiyo yani.anlıcanız evde bi ben bide k.pederim çalışıyo.ve evde kişiyiz.özellikle bu ay çok sıkıştık.maaşımdan 100 tl bana veriyodu k.pederim.durumumuz kötü olunca 50 tlsini kesti.eşim evlilik yıldönümünde bana iphone alıcaktı.k.pederim demişki o zaman lucky'nin 50 tl sinide keserim demiş bende tamam dedim.eşimde kendi haftalığını bana vericekti parasız kalmiyim diye.dün akşam maaşımı aldım verdim k.pederime.sonra eşimle biz dışarı çıktık.eve geldik ben yatıyodum eşim para getirdi.dedimki hani benim 50 tl'm.neymiş telefon bugün yarın gelirmiş babamda telefon için kesmiş paramı.dedimki daha ortada telefon yok nasıl olurda benim paramı keser.helebi telefon gelsin sonra yapması gerekeni yapar.ayyy deli oldum şartellerim attı resmen.daha ortada fol yok yumurta yok.kalkmış benim paramı kesiyo.sabaha kadar uyuyamadım.eşimlede bi dünya tartıştık.benim kızdığım para değil.daha ortada hiçbişi yokken bunu yapması.tamam çok sıkışık olabilirz paramızda olmayabilir.ama insan bi sorar yaa.hani bende ona göre kendimi ayarlamıştım taksitim vardı onu yatırıcaktım.şimdi böle yapınca apışıp kaldım resmen.Allahım ben nerde hata yaptımda beni böle cezalandırıyosun.ben bunları haketcek ne yaptım :14::14:

canım durumuna cok uzuldum sen calıs butun ay agız kokusu cek sonra paranı kayınpederıne ver cok kotu bır durum....:26:
kocan bıraz pasif gıbı geldı bana yanı babasına bırsey soylıyemıyor sanırım sonucta senın maasın verır yada vermezsın.keske baska bır eve tasınabılsenız.senın maasınla tasınsanız ıdare edemezmısınız acaba.

maaşınızın hepsını neden verıyorsunuzkı
nerden bılsınler ne kadar aldığınızı uyanık olun az
diğer sorunları hıc demıyorum çözum yok gıbı
baştan alıştırılmış bı durum

zaten 800 alıyorum 750 veriyorum.8 aydır çalışıyorum şuan çalıştığım yerde son 2 ayda 50 tl fazla verdi.bende 50 tlyi vermiyorum.kendime saklıyorum

luck cim bişi sorabilirmiyim cvp verdiysende görmedim geçmişe gitmedim
ne kadarlık evlisin?
eşin evlenirkende işsizmiydi?
neden aynı evde oturmayı kabul ettin?

Tek çözüm eşinde çalışacak,ne iş olursa olsun acil olarak bir işe girecek maaşlarınızın bir miktarını kendiniz için kenara ayıracak ve zamanı gelince evinizi ayıracaksınız.
Tüm maaşını k.pederine vermen olacak şey değil ileride kendi geleceğinizi nasıl oluşturacaksınız ki.

canım durumuna cok uzuldum sen calıs butun ay agız kokusu cek sonra paranı kayınpederıne ver cok kotu bır durum....:26:
kocan bıraz pasif gıbı geldı bana yanı babasına bırsey soylıyemıyor sanırım sonucta senın maasın verır yada vermezsın.keske baska bır eve tasınabılsenız.senın maasınla tasınsanız ıdare edemezmısınız acaba.

yok be cnm idare edemeyizki 400 veya 500 kiralar belki daha fazlaeşyaydı bilmem ne yetmez yani.

Back
X