- 24 Eylül 2012
- 5.000
- 5.461
-
- Konu Sahibi Dindirella
Arkadasin yaptirdi diye ihtiyacin olmayan bisey mi yaptirmak istedin? Sana da tuhaf gelmiyor mu yaptigin. Kusura bakma kaşınmışsın..Normalde gıtmezdim arkadaşım yaptırdı çok güzel oldu onun ki diye gittim
Demekki onun cildinde sorun varmışNormalde gıtmezdim arkadaşım yaptırdı çok güzel oldu onun ki diye gittim
Kırışıklılığın olmamasına rağmen önlem amaçlı botoks nedir? Allah size akıl fikir versin konu sahibi! yüzünü oyuncak etmişsinhayayımda ilk defa botox yaptırdım hiç kurışıklığım olmamasına rağmen önlem amaçlı yapalım diye ısrar edince doktor yaptırdım daha tkisini göstermedi ama aptal kadın göz altıma da tüm uyarılarıma rağmen yaptı.çok minik bi doz uyguladı ama uyguladı ve ben her yerden oluyorum ki göz altına uygulanan botox göz altı kasla ınınaşağı çekermil be düzelmezniş de...etkisi üç gün sonra belli olacakmış bunun bi panzehiri bilisi yok mu işlemi geri alacak
Kırışıklılığın olmamasına rağmen önlem amaçlı botoks nedir? Allah size akıl fikir versin konu sahibi! yüzünü oyuncak etmişsinbu nasıl bir kendini sevmemedir anlayamadım.
Böyle düşünmeyin umarım daha iyisinizdir.Bi daha Allah korusun sevmem zaten normalde de işte basiretim bağlandı.baş ağrısından ağlamaktan helak oldum
Hep o barbi bebekler yüzünden...senin de var mıydıMimik çizgileri derinleşmesin diye yapılıyor, baby botoks diye de geçiyor. Mimikleri yok etmeden çizgileri dondurmak gibi bir şey.
Ben yillardir yaptiririm bir kac doktora yaptirdim goz altim kirisiktir fakat o bolgeye yapmak sakincali diye yapmazlar. İlginc olmus sizinki . o yuzden ben goz kapagi ve torbasi ameliyati oldumAlnıma baya yükledi göz altına az yaptı. Alın kaslarım çok güçlüymüş
Hep o barbi bebekler yüzünden...senin de var mıydı