Ağlamaktan bi hal oldum.boyox yaptıran var mı bana bili desin

Normalde gıtmezdim arkadaşım yaptırdı çok güzel oldu onun ki diye gittim
Demekki onun cildinde sorun varmış
Botox yapınca sorunlu cildinde başaralı olmuş
Ve doğal olarak güzel göründü
Senşn ihtiyacın yoktu demekki botoksun düzelteceği yer yokmuş böylelikle yeni ifaden seni üzüyor
Ama geçer zaten

Botox zaten 5 6 aylık bişey 1 ay sonra bende yaptrcm göz cevresi ve alnıma sizin neyden korktugnuzu panikledignizı anlayamdm ama botoks oranızi buranızı aşağı sarkitmz yada cekmez

Kırışıklılığın olmamasına rağmen önlem amaçlı botoks nedir? Allah size akıl fikir versin konu sahibi! yüzünü oyuncak etmişsin bu nasıl bir kendini sevmemedir anlayamadım.

5-6 ayda etkisi geciyor ya neden ünlüler alik alik bakiyor surekli yaptirmaktan mi?
Bu botox kisa sureli mutluluk mu yani

Kendine saygısı olan genç bir kadın botoks yaptırıp komik duruma düşmez. Botoks, yüzündeki kırışık buruşuktan rahatsız olan olgun kadınlar içindir. Genç bir yüze botoks uygulatmak ne? Kütahya porselene mi özendiniz! Anlamsız, bön bön bir suratın nesi güzel geliyor size? Tabak değilsin, lavabo değilsin, fayans değilsin. İnsansın. İnsan hatlarını, yüzündeki karakteri neden bozmak ister. Mimikleri neden ölsün ister?! Yüzün bir kişiliği var ve onu yok edince güzel olacağınızı sanıyorsunuz.. biraz özgüven biraz öz saygı.....

Kırışıklılığın olmamasına rağmen önlem amaçlı botoks nedir? Allah size akıl fikir versin konu sahibi! yüzünü oyuncak etmişsin bu nasıl bir kendini sevmemedir anlayamadım.

Mimik çizgileri derinleşmesin diye yapılıyor, baby botoks diye de geçiyor. Mimikleri yok etmeden çizgileri dondurmak gibi bir şey.

Cilt sorunlu olmadığı icin onlem amaclı azıcık yapmıştır ...etkilemez bile bence o doz...
Benim bildigim botoks ağız cizgilerine tavsiye edilmez

Son durum kızkar boşuna üzmüşüm kendimi.botox um niyeyse pek tutmadı.kaşlarımı kaldırabiliyorum hala kaldıramayacaksın demişti.göz altımda bi sorun yok şükür tutmadı anlamadım botox um sormadım da bi daha yaptırmam asla

Şu kk üye olduğumdan beri hemen hemen hergün botoks yaptıran yağ aldıran dolgu yaptıran yaptıran da yaptıran yahuu bu güzel ülkemin Kadınları ne zenginmiş meğersem.... ne kusurları varmış ....... kusuru olmayanda önlem amaçlı yaptırıyormuş...... engelli çocuğuma bebek arabası alabilmek için para biriktirmeye çalışan kişisel temizlik için bile kuaföre para harcamaya kıyamayan bir anne olarak üzgünümmm......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…