• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlamak kıskanmak mı

Solgun Papatyalar

Özlem _sarp ❤️
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
170
Puanlar
23
Yer
İstanbul
Merhabalar hanımlar daha önce bebeğimi kaybettim 3 aylıkti ama daha olmadı 7 8 ay oldu yakınımdan 2 kişinin haberini duydum hamileymiş bende ağladım baya sanki yeni bebeğimi kaybettim o gün gibi kıskanmak değil ama insan farklı bir acı sizde de varmı 🥹😭

Merhabalar hanımlar daha önce bebeğimi kaybettim 3 aylıkti ama daha olmadı 7 8 ay oldu yakınımdan 2 kişinin haberini duydum hamileymiş bende ağladım baya sanki yeni bebeğimi kaybettim o gün gibi kıskanmak değil ama insan farklı bir acı sizde de varmı 🥹😭
Ben kadın doğuma gidemiyorum hamile kadınları gördükçe bi tuhaf oluyorum kıskanmak değil de üzülmek burada testi pozitif çıkanları gördükçe de

Seni çok iyi anlıyorum bende bebeğimi 5 aylıkken kaybettim riskli gebelikti sonlandırldı bu yüzden hamile kadın yada bebekleri görmek bile istemiyordum o dönemde kıskanmak değil acım tazeleniyordu sadece bebekli ortamlara giremiyordum psikolojim çok kötü etkilenmişti. Zamanla aşıyorsun ama hiçbir zaman dinmiyor fakat acıya alışıyor insan

Ben kadın doğuma gidemiyorum hamile kadınları gördükçe bi tuhaf oluyorum kıskanmak değil de üzülmek burada testi pozitif çıkanları gördükçe de
Bende küçük bi şehirde yaşıyorum ve tek bir kadın doğumcu var Ovitrelle tedavisi gördüğüm için ayda en az 3-4 defa gidiyorum ve saatleri ilk randevu seçmene rağmen sürkeli tanıdıkla karşılaşıyorum onlar hamile oluyorlar ve beni görür görmez direkt bana hamile misin diyolae çok zoruma gidiyor birde veznediki kadın kaç haftalıksınız diyo çok üzülüyorum

Şuan kimseyle görüşemiyorum arkadaşlarımla arama mesafe koydum, bu süreç beni çok yıprattı

Geçmiş olsun.
Bence bu kadınların kıskanmaya çok hakkı olduğu bir konu. Hatta belki de kıskanmayı makul gördüğüm tek konu olabilir. Kendinize kıskanma hakkı da vermelisiniz. Kıskanıyor olabilirsiniz. Bu yanlış değil. Gebelik konusunda hormonlarımız o kadar baskın ki, mantığımız tamamen kenarda durabiliyor bazen. Boşverin kıskanmaksa kıskanmak, siz acınızı yaşayın. Gebelik kaybetmek çok büyük bir yıkım. Kaybeden hiç kimse sizi hisleriniz için yargılamaz.

Evet hani bir gün nasip olursa hikayemi geç anlatırım kimse üzülmesin çünkü ben gördükçe üzülüyorum bu sefer hamile kalsam anında paylaşmış olsam üzülen olur bende çaba sarf ettiğim yolu umut olur diye anlatırım olan var olmayan var 😌

Geçmiş olsun.
Bence bu kadınların kıskanmaya çok hakkı olduğu bir konu. Hatta belki de kıskanmayı makul gördüğüm tek konu olabilir. Kendinize kıskanma hakkı da vermelisiniz. Kıskanıyor olabilirsiniz. Bu yanlış değil. Gebelik konusunda hormonlarımız o kadar baskın ki, mantığımız tamamen kenarda durabiliyor bazen. Boşverin kıskanmaksa kıskanmak, siz acınızı yaşayın. Gebelik kaybetmek çok büyük bir yıkım. Kaybeden hiç kimse sizi hisleriniz için yargılamaz.
Ya kıskanmak değil bence bu çünkü dua ettim hatta hani çünkü insan çok istiyur ya sonra düşündüm Allah bana daha iyisini verecek elbbete insan üzülüyor işte

Evet hatta bazıları işte biz istersek olur kafasında ama Allah isterse olur bunalrds yaşamadığı için bilmez
İstesek olur da değil ay ben korunuyordum istemiyodum hatta ilaç kullanıyodum yinede oldu diyor hiç uğraşmamış olmuş . Karşında tedavi gören bi insanla alay eder gibi . Korunuyorsan nasıl oluyor bal gibi de yalan konuşuyorsun

A
İstesek olur da değil ay ben korunuyordum istemiyodum hatta ilaç kullanıyodum yinede oldu diyor hiç uğraşmamış olmuş . Karşında tedavi gören bi insanla alay eder gibi . Korunuyorsan nasıl oluyor bal gibi de yalan konuşuyorsun
AZ önce bende arkadaşıma diyurum yalancılar ya valla afedersiniz 6 aydır litrlerce sperm icerde olmuyur 😃kadınlar varya kadınlar bu hamiledir dediğim varya işte bana 3 ay önce işte istiyorum ki bilsem kız çocuk olacağını yarın yaparım aslında söylemezler, mesela biri daha geçen duydum işte isteyerek olmadı oy oy kaç kişi var ama işte isteyen biziz Allah büyüktür inşallah Allah büyüktür Allah bıraktım vermiyorsa vardır daha iyisi

Sizde Yaşınız 40 galiba bu yumurtlama için takviye var için derim az önce bile içtim

Eklentiler

• 1000174264.webp
    1000174264.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 16
Mesela benim ilk gebeligim hemen oldu 2 nci adeten sonra hamile kaldım bunda daha ses seda yok 7 nci deneme

Evet hani bir gün nasip olursa hikayemi geç anlatırım kimse üzülmesin çünkü ben gördükçe üzülüyorum bu sefer hamile kalsam anında paylaşmış olsam üzülen olur bende çaba sarf ettiğim yolu umut olur diye anlatırım olan var olmayan var 😌
İnşallah ramazan ayında herkesin duaları kabul olur. Dpo 7 ve 8 de negatifi gördüm ama derinlerde bir yerde umut var

Bende küçük bi şehirde yaşıyorum ve tek bir kadın doğumcu var Ovitrelle tedavisi gördüğüm için ayda en az 3-4 defa gidiyorum ve saatleri ilk randevu seçmene rağmen sürkeli tanıdıkla karşılaşıyorum onlar hamile oluyorlar ve beni görür görmez direkt bana hamile misin diyolae çok zoruma gidiyor birde veznediki kadın kaç haftalıksınız diyo çok üzülüyorum
Bizim de sınavımız bu sanırım. İnşallah bu ay çok güzel haberler alırsın. Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Sizde Yaşınız 40 galiba bu yumurtlama için takviye var için derim az önce bile içtim
Yaşın 34 inositolu 1,5 yıldır kullanıyorum adetimi düzenledi ve 35-40 günde bir adet oluyordum şuan 28 e düştü fayda gördü ama hamilelik oluşmadı o sebeble tedaviye başladım ama inositole devam ediyorum

Ben de 26 haftalık kaybettim ve yanımda bebeğini sevenlere kızıyorum ister istemez. Bu kötü bi niyet veya haset değil ben olsam bebeğini kaybeden birinin yanında sevemezdim sanırım. Zamanla alışılıyor ama asla kötü hissetme çok normal sonuçta acını hatırlıyorsun insanız hepimiz

Yaşın 34 inositolu 1,5 yıldır kullanıyorum adetimi düzenledi ve 35-40 günde bir adet oluyordum şuan 28 e düştü fayda gördü ama hamilelik oluşmadı o sebeble tedaviye başladım ama inositole devam ediyorum
Bak maşallah az daha dayanın çok güzel 28 güne inmiş az daha 6 ay daha kullanın inanın olacak 🫠🫠🫠bende kullanıyorum ağrılarım azalmış iyi geldi yüzümü kurutmus cildim kupkuru sanırım işlem görüyor yavaş yavaş 2 aya doldurdum

Ben de 26 haftalık kaybettim ve yanımda bebeğini sevenlere kızıyorum ister istemez. Bu kötü bi niyet veya haset değil ben olsam bebeğini kaybeden birinin yanında sevemezdim sanırım. Zamanla alışılıyor ama asla kötü hissetme çok normal sonuçta acını hatırlıyorsun insanız hepimiz
Şuanki durumunuz nedir hamile misiniz

Sizin daha çok büyükmüş kıyamam evet kıskanmak değil ben öyle ağlayınca sanki kıskançlık ama insani insan kalbi sızlıyor

Back
X