• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aglamak.istiyorum 😔

Esraa23

Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2020
105
43
13
30
Kızlar bat 26 eylul di ve ben bu gün test yaptım negatif yikildimilk defa adetim bu kadar geçiyor ve ilk hamileliğimide 8 günde öğrenmiştim bu 10 gün oldu nerdeyse çok moralim bozuk sizce ne yapmalıyım

Son düzenleme:
Anlamadım 26 Ekim bat ve siz hamilelik olabileceğini düşündünüz ve test negatif diye üzüldünüz mü ?

Evet canım ve belirtim de var piskolojik sanırım
Ya siz tarihleri yanlış söylüyorsunuz, ya da ben daha uyanamadım :uykucu:

Eğer geçen regl üstüne görme gibi bir şey yaşamadıysanız zaten öğrenmeniz imkansız hatta hamile olmanızda imkansız.

Ya siz tarihleri yanlış söylüyorsunuz, ya da ben daha uyanamadım :uykucu:

Eğer geçen regl üstüne görme gibi bir şey yaşamadıysanız zaten öğrenmeniz imkansız hatta hamile olmanızda imkansız.
Evet klavye hatası eylül ekim olarak yazılmış 26 eylul bat tarihim

Kızlar bat 26 eylul di ve ben bu gün test yaptım negatif yikildimilk defa adetim bu kadar geçiyor ve ilk hamileliğimide 8 günde öğrenmiştim bu 10 gün oldu nerdeyse çok moralim bozuk sizce ne yapmalıyım
yapman gereken birşey yok. bu ay olmadıysa umudunuzu yitirmeden devam edeceksiniz hayatınıza

Ama daha 10 gün olmuş aletinin biteli varsada çıkmazdı 26 ekime daha 20 gün var​

Nişan da düşük yaptım ozaman dan beri en fazla 2 gün gecikmem oldu 7 gün sürüyor adetim 5 tl olan testlerden alıp yaptım
son zamanlarda testlere güvencim hiç kalmadı oldukça yanıltıcı olmaya başladılar
kan testi verebilirsiniz en azından daha net olur ve negatif çıkarsa doktora gidersiniz gecikmesinin başka bir sebebi de olabilir

Back