Öncelikle merhaba; Bebeğim biraz huysuz ve istemediği bi şeyi yapınca çok ağlar. (ilaç vermek, altını değiştirmek vs.) 1 ay önce diş sancısı çekerken babası diş jeli sürerken çok ağladı sonra Şiddetli ağlamayı bırakıp mızmızlanmaya devam etti kucağına aldı ve bi sessizlik oldu baktık ki gözleri açık ama bilinci gitmiş sanki nefes alamıyormuş gibiydi acile koştuk anında, 4-5 dk sonrababasının kucağında kendine geldi, çok korktuk allah kimsenin başına vermesin sanki ölmüş gibiydi dizlerimin bağı çözülmüştü, diş jelinin yan etkisi diye düşündük, tam 40 gün sonra yine altını değiştirirken ağladı, bezini bağladım zıbınını çıtçıtlamadan kucağıma aldım ağlamasın diye, bi sessizlik oldu baktım yüzüne geçen seferki gibi gözleri açık bilinçsizce hareketsiz duruyordu, Bu sefer gitti dedim, korkunç bi his, acile gidene kadar 5 dk içinde kendine geldi, ateşi 36,5 du. 2 gün sonrasında nöroloğa götürdük dinledi ve epilepsi dedi, beynimden vurulmuşa döndüm EEG çekildi anestezili MR da çekilecek( lütfen dua edin temiz çıksın, temiz çıksa dahi en az 2 yıl ilaç kullanacakmış. Bu durumu yaşayan anne, baba, teyze, hala var mı aranızda, katılma nöbetidir diye içimi rahatlatıyordum ama sanırım o kısa sürüyormuş, kesin tanısı var mı ya da yanlış tanı olabilir mi?