ağlama nöbeti

Suko

Nirvana
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2006
1.711
12
Kızlar ya benim bebiş altını açınca çok ağlıyor sizlerin de bebekleriniz öyle oluyor mu?

şüko'cum bebekler genelde altı açılınca mutlu olurlar.bi rahatsızlığını anlatmaya çalışıyordur bence.pişik falan olabilirmi?

Şükran benim kızım altını açınca çok seviniyor, bacaklarının kenarlarına, boğumlu kısımların aralalarına her yerine iyice bak pişiği olabilir. Kullandığın krem yeterince koruyucumu ona da dikkkat et, geçmiş olsun canım.

Teşekkürler kızlar sağolun pişiği falanda yok ben de anlamadım altını kapatır kapatmaz susuyor bakalım c.tesi günü ilk doktor kontrolüne götüreceğiz

biey olmaz canım inşallah niye hemen rahatsızlığa vuruyosun içi annesi beliki utanıyoo aaa

canım bebeğin yeni doğan mı eğer yeni doğansa onlar çıplak kalmayı pek sevmezler normal yani ama büyükse bilemiyorum doktora götürmelisin

ilk kontrol demıssın yanı yenı dogdu bebısın o zaman endıselenme bebekler hıc sevmez yenı dogduklarında altının acılmasından

Benimki altıının açılmasına ilk günden beri bayılıyor bende açıyorum gerçi her seferinde üstüme veya alt açma bezine battaniyesine işiiyor inanırmısın her ikigün makina sadece onun için açılıyor ben onun altını açtığımda mutlaka üstüme işiyor yoksa bile işiyor hiç kaçıyormıyor:)))

ilk günler benimkizimda agladi hata babasi benim utangac kizim diyetakildi,ama suan seviyor..

X