Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım tutmamışmı ne kar zamandır deniyosun...bırakma kendini elbet gelecek bir gün bebişlerimiz biz ne kadar ağalasakta sızlasakta bunu öne alamayız
yaklaşık 3 yıl oldu. ilk 1 yıl zaten test bile yaptırmadı doktorlar olur dediler gönderdiler. sonraki yıl bir sürü test yapıldı veilaçsız yumurtlama durumum takip edildi. sonrada lomenle denedik ama tabi klomen kist yaptığı için ara ara tedaviyi kesip doğum kontrol hapı devreye girdi. bu ayda ilk aşılamam olmuştu ama tutmadı hem de hiç!!! her şey normal ama olmuyor işte.
kendimi berbat hissediyorum...
seni çok iyi anlıyorum..bende klomen kullanıyorum herşey mükemmel gidiyo ama malesef sonuç alamıyorumm....inşallah bir gün yüzümüz gülecek...artık benim dr umda aşılamadan bahsetmeye başladı...aşılama toplam ne kadara mal oluyo canım..
canım çok üzüldüm ama böyle bırakma kendini..beterin beteri vardır...kimleri gördük..kaç tane aşılamalar kaç tane tüp bebek operasyonları yapıyolar..yılmadan usanmadan..canım Allah hepimize sağlık versin uzun ömür versin yeterki bi gün mutlaka olur...bak benim ablamda 3 sene olmadı...meğersem eniştem azosperm çıktı..yani hiç sperm yok...mecburi tüp bebek olacaklar..tutmama ihtimalide herzaman var...senin önünde daha çok yöntemler var..hiç bi sorununuzda yoksa kendini bu kadar salma..toparlan..ve bidahakine neler yapabileceğini düşün canım..Allah yardımcın olsun..tez zamanda kavuşursun meleğine inşallah :teselli:
allah sabırlar versin canım,bir zamanı vardır mutlaka,allah bir gün nasip edecektir,o yüzden kendini çok yıpratma,bu şekilde defalarca aşılama yaptırıp sonuç alamyan birsürü kadın var,onları düşün ve şükret,inşallah en kısa zamanda kendiliğinden olur,dualarımız sizinle:1hug:
inşallah allahım inşallah!!! biliyorum ne durumda olan insanlar var ama dayanamıyorum yine. senelerdir her şeyi deneyen insanları düşünüyorum çok üzülüyorum ama sonra bir an yine aklıma geliyor ve ağlamaktan kör oluyorum.
tüp bebeğe başladıktan sonra da her denemeden sonra 3 ay süre veriliyormuş doğru mu?
bu konuda bi fikrim yok canım..senin oraya gelmene çok var daha.şimdiden düşünüp iyiyce strese sokma kendini..aşılamana devam et...
ümitsiz canımm..üzüldüm aşılamanın tutmamasına kısmet değilmiş ama allah inşallah en kısa zamanda sana bir bebiş vermeyi nasip eder....bizimde hiçbir sorumuz yok 20 aydır bekliyoruz...işte hiçbir sorun yokken olmaması daha çok koyuyor insana....ama yine çok şükür sorun yok ki...içimiz rahat..gerisi yüce allahıma kalmışş.allahım bizede bebişlerimizi verecektir elbet biliyorum.. bizim için hayırlısı olan bu demek ki...bizimde sınavımız bu...ve unutmaki bu durumda olan sadece biz değiliz bizim gibi birçok insan var bu sitede yada bilmediğimiz başka yerlerde yanlız değiliz yani..ve bu durumu sadece yaşayan insanlar anlar..biz birbirimizi anlarız sadeece. başkasının anlamasını da bekleyemeyizzz...önemli olan bu kadar bekledikten sonra sağlıklı ve hayırlı evlat olması..AMİNNNN.
çok kötüyüm çoooookk. kendime hakim olamıyorum sürekli ağlıyorum. düşünmeden edemiyorum. ilk aşılamamdı ve ben çok ümitlenmiştim. nasıl üstesinden geleceğim bu durumum. allahım bana dayanma gücü ver!!!
çok kötüyüm çoooookk. kendime hakim olamıyorum sürekli ağlıyorum. düşünmeden edemiyorum. ilk aşılamamdı ve ben çok ümitlenmiştim. nasıl üstesinden geleceğim bu durumum. allahım bana dayanma gücü ver!!!