- 20 Ağustos 2023
- 1.673
- 735
- 43
- 28
- Konu Sahibi sevgiiinur
kk iyiki var . Neden bilmiyorum sabahtan beri çok duygusalım herşeye sinirlenip pişman olup ağlıyorum .yarın saat önce ağlama krizine girdim nefesim kesilincesine kadar Reglimi 1 gün geçti testim negatif hamileyim desem anlıycam da Reals da çocuklar görüp ağlıyorum oğluma ilk doğduğunda yeterince ilgi göstermediğim aklıma geliyor (lohusalıgım çok kötü geçti 2. Kez ameliyat oldum içimde sargı bezi unutmuşlardı ve ölümden döndüm )yavrumu kabullenemedim doğru düzgün emziremedim hep birileri bişey dedi hiç bana anneymişim gibi davranılmadı onlar geldi aklıma hala yazdıkça gözlerimden yaş akıyor . Eşim iyikide evde yok . fena bir duygu boşalması yaşıyorum . Oğlum 3.5 yaşında bazen yetemiyorum yoruluyorum uykusuz kalıyorum sabahları 7 de uyanıyor . Bazen kendime hakim olamayıp kızıyorum kızmamaya sesimi yükseltmemeye çok dikkat ediyorum sonra pişman oluyorum kendimi kötü anne gibi hissediyorum . Şuan bana karşılık veriyor ne yapsam aynısını yapıyor kötü örnek oluyorum . Duygularım çok karışık normalde asla böyle bir insan değilim hormonlarım değişkenlik gösteriyor galiba buraya yazıp rahatlamak istedim