• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağla ağla haraab oldum yardııım:( ağda sonrası kararma!

Merhaba,

Arkadaşım en güzel çözüm keseleyip limon suyu ve elma sirkesi ile hergün 2 kez silmek.Ama bu hemen kısa vadede olmaz 2 hafta ister en az.Ama çok acelen varsa genital bölge ve koltukaltı bölgesi kararmaları için o bölgelere özel renk açıcılar var yani fondöten tarzı bir şey.Gittigidiyor .comda görmüştüm.bir araştır istersen. En kötü ihtimalle açık renk fondöten kullan derim ben.

Lazer epialsyon yaptırın,benim koltukaltı kenarlarında az d aolsa batık oluodu ,kızarıodu,dolayısıyla hafif de olsa kararma olabiliyordu.Şimdi çok rahatım 3.seansım bitti.En az 1 ay tüysüz dolanıyorsunuz ..ki lazer ağdadan bin kat daha acısız..Alexandrite.tan başkasını yaptırmayın kalın tüylere..Tavsiye ederim..

Merhaba hannatos, aynı şey bende de oldu, sir ağdayı aynı yere üst üste sürünce kararma oluyomuş, bir de ağdadan sonra deodorant,stick herhangi bişey 24 saat sürmiceksin...Ben "madecassol" diye bi deri merhemi var onu kullandım 15 günde anca geçti, haala sir ağda yapıyorum ama dikkat de ediyorum , tekrar kararma olmadı.

cnm bende son 2 gündür madecassol merhemni kullanıyorum.Cilt uzmanına sordum bepanthen kullandığımı söyledim ikiside olabilir ama mdecassol ilk tercihin olsun dedi.yalnız bende şöle bi durum var ben ağdanın bu karartıya neden olduğu zamandan 1 hafta sonra bepanthen sonrada madecasssolu kullanmaya başladım yani (herkes geçer bişey olmaz dediği için) birşeykullanmadan geçen o 1 hafta lekelerin kalıcı olmasına neden olablrmi acaba.lekelrin geçmesinin zamanını uzatırsa sorun değilde kalıcı olmasın tek korkum o.
Sen bu sorun olduktan sonra hemen mi madecassol kullanmaya başladın yoksa birkaç gün flan geçtimi cnm ?

melikex cnm haklısın bende bu kış lazer yaptırıcam kesnlikle benm ablamlar yaptırıo hem genitale hemde koltukaltına ve daha 2 seans yaptırmalarına rağmen koltukaltında yok giib bişey tüyler. bu arada o renk açıcıları araştırıcam şmdi cnm çok saol

bu arada jelibon canm limonu suyla karıştıırıpmı sürücem (sade limonda asit var yakmiiyim yine :)]nasıl sürücem ne kadar bekleticem?

bu arada jelibon canm limonu suyla karıştıırıpmı sürücem (sade limonda asit var yakmiiyim yine :)]nasıl sürücem ne kadar bekleticem?

suna dumankayanın tarifi bu

1 tatlı kaşığı un
1 yemek kaşığı yoğurt
1 tatlı kaşığı sirke
bunları bi kapta karıştırıorsun.koltuk altına sürüp 15 dk beklet daha sonra ovalayarak yıkıyorsun.

arkasından da limonu sürüorsun çok yakıyor ama inan işe yarıor limon kurusun 10 dk sonra onuda yıka pudra sür :)

not:temiz bölgeye uygulanıcak..haftada 2 kez yapmak yeterli :)

kızlar bendende bi tavsiye size 1 adet aspirin bildiğimizden 1 tatlı kaşığı limon suyu 1 tatlı kaşığı bebek pudrası 1 çay kaşığı karbonat hepsini krem kıvmına gelene dek karıştır aspirini eziyoruz havanda genital bölgeyede sürebilirsiniz sonuç alırsınız kolay gelsin

kızlarr benim de çok önemli bir sorum varr.. ben bioder veya tala kullanmak istedim, bioder serumum çoookkkkk pis kokuyo ve yapış yapış.. tala da kötü kokuyo ama daha önemlisi sahte çıktı... ben mecburiyetimden biodere devam edicem ama ağda yaptırdıktan sonra kız bana bepanthen ve karınca yumurtası yağı al, sür dedi.. şimdi bioder ve bepanthenin ikisini aynı anda sürsem problem olur mu? yan etki falan...

tatlım bende ilk sir ağda yaptırdığım zaman olmuştu aynı sorun ve bepantene plus kullandım bende iz felan kalmadı bende kullanmaya devam et bakalım işallah kalıcı olmas bide ağda yaptıktan sonra nivea bebek pudrası kullan hem yumuşatıyor hemde az tahriş oluyoryerimseniben

canım ya kararma için dediğin kremi ben de aldm ama işe yaramadı bendeeeeeeeeee

Merhaba hannatos, aynı şey bende de oldu, sir ağdayı aynı yere üst üste sürünce kararma oluyomuş, bir de ağdadan sonra deodorant,stick herhangi bişey 24 saat sürmiceksin...Ben "madecassol" diye bi deri merhemi var onu kullandım 15 günde anca geçti, haala sir ağda yapıyorum ama dikkat de ediyorum , tekrar kararma olmadı.
canım bu krem nerden ve maliyeti nekadatrrrr

Ooof off sormayın koltukaltlarım beter durumda, ağladım sinirimden geçen gün ilk defa gittiğim bir yerdi malesef su an kıpkırmızı kabardı ve öyle böyle bi kızarıklık değil belli yani direk kararıcak ileriki aşamada bikini bölgem de aynı şekilde.ilk gün bepanten sürdüm, bugun doktora gittim ben de bana hametan kremle baktroban krem karışımı verdı günde bir kere onu kullanıcam, muhtemelen leke kalabilir o zaman da cilt soyucu yazarız once bi iyileşsin dedi doktor, sonrada lazere başlicam koltuk altımda..

Son düzenleme:
Ağdayı çok sıcakken sürdüyse kararır.
Benimde öyle olmuştu kol altım.
Birsüre öyle gezdim. Sonra kendiliğinden geçiyor.

Ağdayı çok sıcakken sürdüyse kararır.
Benimde öyle olmuştu kol altım.
Birsüre öyle gezdim. Sonra kendiliğinden geçiyor.

İnsallah geçer senin de öylemiydi ya böyle derine işlemiş gibi duruyor hiç geçmicek gibigeliyo bana:( ağdacı da hemen evin yakınında bi de bugun hastaneye giderken bir sinirle yaptığı marifeti göstericem diyerek gittim, kapıdan girdiğim anda yaa şey böyle böyle oldu benim cildim hassas galibaa diyerek çıktım utanmasam tahriş oldu cildim diye ben özür dilicem yapımda yok cazgırlık ama dikkat etmeleri gerekiyor ya sonra bi dünya uğraşıyoruz :((

İnsallah geçer senin de öylemiydi ya böyle derine işlemiş gibi duruyor hiç geçmicek gibigeliyo bana:( ağdacı da hemen evin yakınında bi de bugun hastaneye giderken bir sinirle yaptığı marifeti göstericem diyerek gittim, kapıdan girdiğim anda yaa şey böyle böyle oldu benim cildim hassas galibaa diyerek çıktım utanmasam tahriş oldu cildim diye ben özür dilicem yapımda yok cazgırlık ama dikkat etmeleri gerekiyor ya sonra bi dünya uğraşıyoruz :((

Evet canımm... bende söyliyemem öyle.
Benimde karaydı açıkçası. Şimdi o karartı kalmadı. Hatta böyle sirle bıyıklarını aldırırsan bıyık lekesi de kalabiliyor.
Bir de sirden sonra su değimiycekmiş 1 saat ve güneşe çıkılmıycakmış.

Evet canımm... bende söyliyemem öyle.
Benimde karaydı açıkçası. Şimdi o karartı kalmadı. Hatta böyle sirle bıyıklarını aldırırsan bıyık lekesi de kalabiliyor.
Bir de sirden sonra su değimiycekmiş 1 saat ve güneşe çıkılmıycakmış.

Bıyıklarıma hic değirmiyorum zaten sir sürekli görünen bi yer iple aldırıyorum orayı :D şimdi soyuluyo gibi koltuk altım iyice rengi koyulaştı bakalım doktorun verdikleri fayda edecek mi :) Çook teşekkür ederim yanıtladığın için içimi rahatlattıın

yıllardır ağda yaptırıyorum vücudumda özellikle bikini bölgesi bacak arası kararma var tabi diğer kadınların o bölgesini görmediğim için bilmiyordum. en son ağdaya gittiğim yerde kadın vücudu yakmışlar resmen dedi. ben hep normal ağda yaptırıyodum sir canımı acıttığı için kadında dedi ki normal ağda sıcak vurulur o yüzden yakar. kararır. demek ki tüm kadınların bacak arası siyah değil onu anladım zaten çok rahatsız oluyodum. kadına dedim ki sir çok canımı acıtıyor. oda pudrasız sir kullanan yere gitmişsindir. dedi . haklıydı çünkü pudralı sir yaptı hiç acımadı. işte bu kadın bana dedi ki kol altın ve özel bölgede kararma için KAYISI YAĞI AL. Bende kullanmadım daha bugünlerde alacam. sonucu yazarım. kolaltımda da katlanma yeri çizgi halinde karardı o yüzden yaklaşık iki yıldır oraya sir yaptırmıyorum. ama diğer yerlere mecburen lazere de sıcak bakmıyorum

merhaba kizlar:)
gecen hafta perşembe gunu koltukaltlarima agda yaptim salak gibi 2 3 tel kil var cunku ,onlarida almayi beceremedim bi kac kere ustuste cektim aksama kipkirmizi oldu ve aciyodu sonra beze gibi sistiler sonra gecti. 2 gun oncede havuzdan ciktim kurulanirken aynaya bi baktim koltukaltlarim kararmis!golge gibi ,gunesten oldu sanirim, hemen siteye girdim:) yaptigim arastirmalar sonucu madecassol ve pudra kullanmaya karar
verdim :))
sabah kalkinca ve gece yatarken madecassol surdum,havuza girerken pudrayi iyice yedirerek ovdum,havuzdan cikinca gordum ki koltukaltlarim soyuluyo gibi olmaya baslamis ,dusta keseledim ve ustune limon suyu surdum :)( yakmadi)
bi kac saat sonra yikadim ve tekrar pudraladim gece yatmada tekrar yikayip madecassol surdum . 2. gunde yok denilecek kadar azaldi! madecassolun duzelttigini dusunuyorum... resmini paylasiyorum ama keske ilk halinide cekseymissim , herkese gecmis olsun :)
20160819_115654.jpg

Arkadaşlar ben tam 10 gün önce koltukaltımı sir ağdayla aldm ancak (bu sefer neden oldu bilmiyorum] ağda sonrası 2-3 saat kıpkırmızı oldu daha sonrada KARARDI. tüylerin çıktığı yer ve çevresinde bildiğiniz koyu kahve kapkara çok iğrenç bi görüntü bu havada tişört bile giyemiyorum.defalarca yıkadım banyoda kese yaptım yinede çıkmadı.
eczaneye sordum hassasmış cildin tahriş olmuş dedi BEPANTHEN PLUS kremini önerdi bende aldım 2 gündür günde 2 defa kullanıyorum ama hala bi farklılık algılayamadım.
benim bu koltukaltımın en geç 1 hafta içinde geçmesi lazımmmm lütfeen yardım edin.Nette izlediğim bi videoda uzmanın söylediğine göre bu kararmalar kalıcı leke olabiliyommuş:KK43:
çoook üzgünümm lütfeen bu tür bişeyle karşılanlar veya çevresinde karşılaşanlar ne yaptıklarını paylaşsınn lütfeeennn :KK43:

Back