• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağla ağla haraab oldum yardııım:( ağda sonrası kararma!

hannatos

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2009
338
1
0
İstanbul
Arkadaşlar ben tam 10 gün önce koltukaltımı sir ağdayla aldm ancak (bu sefer neden oldu bilmiyorum] ağda sonrası 2-3 saat kıpkırmızı oldu daha sonrada KARARDI. tüylerin çıktığı yer ve çevresinde bildiğiniz koyu kahve kapkara çok iğrenç bi görüntü bu havada tişört bile giyemiyorum.defalarca yıkadım banyoda kese yaptım yinede çıkmadı.
eczaneye sordum hassasmış cildin tahriş olmuş dedi BEPANTHEN PLUS kremini önerdi bende aldım 2 gündür günde 2 defa kullanıyorum ama hala bi farklılık algılayamadım.
benim bu koltukaltımın en geç 1 hafta içinde geçmesi lazımmmm lütfeen yardım edin.Nette izlediğim bi videoda uzmanın söylediğine göre bu kararmalar kalıcı leke olabiliyommuş:(
çoook üzgünümm lütfeen bu tür bişeyle karşılanlar veya çevresinde karşılaşanlar ne yaptıklarını paylaşsınn lütfeeennn :(

Son düzenleme:
canım koltuk altın sir ağda yüzünden çok çekmeden yada yeterince çekemeden dolayı tahriş olmustur bepantenini kullanamaya devam etmelsın sonucu alırsın merak etmev acelede etme derim
geçmiş olsun

tatlım bende ilk sir ağda yaptırdığım zaman olmuştu aynı sorun ve bepantene plus kullandım bende iz felan kalmadı bende kullanmaya devam et bakalım işallah kalıcı olmas bide ağda yaptıktan sonra nivea bebek pudrası kullan hem yumuşatıyor hemde az tahriş oluyoryerimseniben

tatlım bende ilk sir ağda yaptırdığım zaman olmuştu aynı sorun ve bepantene plus kullandım bende iz felan kalmadı bende kullanmaya devam et bakalım işallah kalıcı olmas bide ağda yaptıktan sonra nivea bebek pudrası kullan hem yumuşatıyor hemde az tahriş oluyoryerimseniben

canmm sendede aynı şekilde koyu kahverengi leke gibi karartılarmı olmuştu izden kastın o mu?
bepanthen kullandıktan sonra ne kadar sürede geçmişti ?
çok teşekkür ediyorum bu arada cvbın için.
daha ne kadar bu koltukaltıyla kalıcam allahım derliceeeemmmm:(

canım koltuk altın sir ağda yüzünden çok çekmeden yada yeterince çekemeden dolayı tahriş olmustur bepantenini kullanamaya devam etmelsın sonucu alırsın merak etmev acelede etme derim
geçmiş olsun

tşekkür ederim cnm cvın için devam edicem bepantheni kullanmaya bakalımm.

bir arkadaş başka bir topicte koltuk altını beyaz tutmak için limon suyu sürmeyi tavsiye etmişti. bilgin olsun

denemedim ama bende duymuştum limon suyuyla renginin açıldığını ve aynı sorun bende de var tahriş oluo sonrada kararıyor limonu deneyeceğim bakalım umarım sonuç alırım.

bi arkadaş da bebek pudrası sürdüğünü söylemişti. onun yalancısıyım hiç denemedim ama limonu deneyen daha fazla burda.

denemedim ama bende duymuştum limon suyuyla renginin açıldığını ve aynı sorun bende de var tahriş oluo sonrada kararıyor limonu deneyeceğim bakalım umarım sonuç alırım.

canm aynı sorun bendede var derken sendede koyu kahverengi lekeleer gibi kararma mı oluyor? daha önce olup daha sonra iyileştiği oldumu olduysa ne dkar sürede geçti o lekelenmeler paylaşırmısın.şimdiden çok tşkkür ederiiim

yaa bide bu limonu nasıl yapıcaz bildiğimiz limonu sürücem sonra ne kdr beklicek o ya limonda asit vr kaş yapayım derken göz çıkarmiiim..

ya bende uzun zamandır var ancak tatile gittiğimde geçiyor.bugün internette araştırırken sena dumankayanın önerdiğini gördüm şimdi tekrar bulmaya çalışıyorum oyazıyı çünkü tam bende bilmiorum ne şekilde uygulayacağımızı..ayrıca limonun tüyleri incelttiğinide çoğu yerde okudum ve bugün yüz bölgemde denedim çok yakıyor fakat yumuşacık oldu ve beyazladı yüzüm:D

bende de aynı sorun oldu tatlım koltuk altımda hc prblem yokken sir bantıyla gecen yaz aldıımda kıpkırmızı oldu aksama kadar kollarım havada durdm yanı sonra da kararma oldu ve o bölge kuru nemsiz görünmeye basladı. bayaa sinir bozucu yani.. kesinlikle limonu dene derim ben tüğleri incelttii için her defasnda ağdadan sonra limon sürmeye baslamıstm 6 ay kdr oldu renk problemım kalmadı sanada kesinlikle öneriyorum geçer yani hiç sorun yapma cnm

6 ay mıııııı :(:(
yaa öylee tüylerden dolayı oluşan karratı değil bnmki bayaa ağdadan dolayı olan karartı ama bepanthen kullandığım için son 2 gündür kahverengi leke gibi görnmeye başladı.
ben şimdi limonu sürdükten sonra bekleticekmiyim öyle bi süre yoksa limonu süürp hemen yıkıcakmıyım?

merak etme geçer benimde olmuştu... nasıl mı

koltuk altı hassastır

1, si ya ağdayla bikaç kez üst üste çekmişdindir

2, si ağda sıcak olduğu için kararma yapar yani koltuk altın yanar

geçer ama 1 haftada değil

bol bol bebek pudrası sür birde koltuk altını kuaförde sir ağdayla aldır onlarınki çok ılık oluyo ve kararma gibi bişey olmuyor

benim öyle düzeldi kuaför aldı ben üstüne hergün bebek pudrası döktüm eski haline döndü
hatta daha güzel oldu :içelim:

yesilgozlumelek sendede kahverengi lekelermi olmuştu ve 1 haftada olmasada ne kdar sürede geçmişti.
bebek pudrasını günde 1 defa mı dökücem?
çk soru osrdm ama ksura bakma gerçektn çok snirim bozk bir an önce geçmesini istiyorum ondan:(kalıcı olur diye çok kotkuyorumm çnkü 10 gnü geçtiiii:(:(

kahverengi değilde kara bi görüntü vardı işte

pudrayı sabah akşam sür çok iyi geliyo

kalıcı olmaz ama 2 ayda geçer

bu sıcak havalarda ben nasıl tişört giycem nasıl bikini giyceeeemmm alllaaahımmmm :(:(
çok tşekkür ederiiim canm sağol kullanıcam pudrayı

Arkadaşlar ben tam 10 gün önce koltukaltımı sir ağdayla aldm ancak (bu sefer neden oldu bilmiyorum] ağda sonrası 2-3 saat kıpkırmızı oldu daha sonrada KARARDI. tüylerin çıktığı yer ve çevresinde bildiğiniz koyu kahve kapkara çok iğrenç bi görüntü bu havada tişört bile giyemiyorum.defalarca yıkadım banyoda kese yaptım yinede çıkmadı.
eczaneye sordum hassasmış cildin tahriş olmuş dedi BEPANTHEN PLUS kremini önerdi bende aldım 2 gündür günde 2 defa kullanıyorum ama hala bi farklılık algılayamadım.
benim bu koltukaltımın en geç 1 hafta içinde geçmesi lazımmmm lütfeen yardım edin.Nette izlediğim bi videoda uzmanın söylediğine göre bu kararmalar kalıcı leke olabiliyommuş:(
çoook üzgünümm lütfeen bu tür bişeyle karşılanlar veya çevresinde karşılaşanlar ne yaptıklarını paylaşsınn lütfeeennn :(

Merhaba hannatos, aynı şey bende de oldu, sir ağdayı aynı yere üst üste sürünce kararma oluyomuş, bir de ağdadan sonra deodorant,stick herhangi bişey 24 saat sürmiceksin...Ben "madecassol" diye bi deri merhemi var onu kullandım 15 günde anca geçti, haala sir ağda yapıyorum ama dikkat de ediyorum , tekrar kararma olmadı.

Benimde epilasyon aletinden oldu..Çok fazla tahriş oluyor her aldığımda, bayağı bi kanıyor falan.. Doktor kökünden almıcaksın dedi benneyaptımki yani tüy dökücü kremle falan, ama bende ona gelemem 2-3 güne bir uğraşamam.. Verdiği kremde hiç bi işe yaramadı zaten :çok üzgünüm: Büyük ihtimal lazer yaptırıcam..

Back