Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hamilelikte ağızda metal tadı ne zaman geçer? nasıl geçer? ağzımın içi çok kötü arkadaşlar...
var mı tavsiyeleriniz?
seni korkutmak istemem ama benim tam 9 ay sürdü..dogum yaptım bir aya ancak gecti..hiç gecmicek sanmıstım..topik i görünce hemen okumak için bastım eski günlerimi hatırladım..bi de azınlık oldugumuz için cogu insan bunu yasamadıgı için doktorlarda anlamıyo yani çekiver canım onu modunda oluyolar..allah sabır versin ..ne diyim...ben yeni yeni çikolatadan tat almaya bbasladım...![]()
yapma yaa. gerçekten insanın ağzının tadı olmaması ne kötüymüş.. bazen yediğim şeyden de zevk almıyorum![]()
hanı eskiler dermiş ya aallah ağzımızı tadını bozmasın diye ya ne kadar yerinde ve yasanmıs bi durummus o yaaa...cok cok geçmiş olsun inşallah senin ki benim gibi olmaz.ama bebeğini kucagına aldıgın an hiç ama hiç bi seyyi hatırlamıyosun..onu düsün yani..allah sabır versin..![]()
aynen kızlarrrrrr bence bulantılı kötü geçen günler geçse de o pis metal tadı hala bende de var..yediklerim zevk vermiyor hala en sevdiğim şeylerden ve en önemlisi ilk 4 ay benim aşırı bulantım olmuştu berbattı o günlerde ne yediiysem şimdi onları görmeye bile katlanamıyorum Allah sabır versin cidden zormuş hamilelik
hamilelikte ağızda metal tadı ne zaman geçer? nasıl geçer? ağzımın içi çok kötü arkadaşlar...
var mı tavsiyeleriniz?
var mı tavsiyeleriniz?
Sabirli ol canim ben 22. Haftadayim hala var a eskiye gore daha az hamile kaldim kalali meyveli sakiz dusmuyor agizimdan iyi geliyor metal tadina
Agzi tuzlu su ile calkalamak ya da asitli meyve suyu icmek işe yariyor genelde.
Bir su bardagi suya bir cay kasigi tuz koyup calkaliyorum bazen agzimi.
arkadaşım benim 4 gündür ağzımda acı bir tat var adetime 2 gün kaldı.. hiç böyle olmazdım hamilelik belirtisi olabilir mi???