ağızda metal tadı

minik78

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2011
231
0
116
İstanbul
hamilelikte ağızda metal tadı ne zaman geçer? nasıl geçer? ağzımın içi çok kötü arkadaşlar...
var mı tavsiyeleriniz?

hamilelikte ağızda metal tadı ne zaman geçer? nasıl geçer? ağzımın içi çok kötü arkadaşlar...
var mı tavsiyeleriniz?

seni korkutmak istemem ama benim tam 9 ay sürdü..dogum yaptım bir aya ancak gecti..hiç gecmicek sanmıstım..topik i görünce hemen okumak için bastım eski günlerimi hatırladım..bi de azınlık oldugumuz için cogu insan bunu yasamadıgı için doktorlarda anlamıyo yani çekiver canım onu modunda oluyolar..allah sabır versin ..ne diyim...ben yeni yeni çikolatadan tat almaya bbasladım...:nazar:

seni korkutmak istemem ama benim tam 9 ay sürdü..dogum yaptım bir aya ancak gecti..hiç gecmicek sanmıstım..topik i görünce hemen okumak için bastım eski günlerimi hatırladım..bi de azınlık oldugumuz için cogu insan bunu yasamadıgı için doktorlarda anlamıyo yani çekiver canım onu modunda oluyolar..allah sabır versin ..ne diyim...ben yeni yeni çikolatadan tat almaya bbasladım...:nazar:

yapma yaa. gerçekten insanın ağzının tadı olmaması ne kötüymüş.. bazen yediğim şeyden de zevk almıyorum:(

yapma yaa. gerçekten insanın ağzının tadı olmaması ne kötüymüş.. bazen yediğim şeyden de zevk almıyorum:(

hanı eskiler dermiş ya aallah ağzımızı tadını bozmasın diye ya ne kadar yerinde ve yasanmıs bi durummus o yaaa...cok cok geçmiş olsun inşallah senin ki benim gibi olmaz.ama bebeğini kucagına aldıgın an hiç ama hiç bi seyyi hatırlamıyosun..onu düsün yani..allah sabır versin..:1:

hanı eskiler dermiş ya aallah ağzımızı tadını bozmasın diye ya ne kadar yerinde ve yasanmıs bi durummus o yaaa...cok cok geçmiş olsun inşallah senin ki benim gibi olmaz.ama bebeğini kucagına aldıgın an hiç ama hiç bi seyyi hatırlamıyosun..onu düsün yani..allah sabır versin..:1:

doğru söylüyosun canım teşekkürler.

aynen kızlarrrrrr bence bulantılı kötü geçen günler geçse de o pis metal tadı hala bende de var..yediklerim zevk vermiyor hala en sevdiğim şeylerden ve en önemlisi ilk 4 ay benim aşırı bulantım olmuştu berbattı o günlerde ne yediiysem şimdi onları görmeye bile katlanamıyorum Allah sabır versin cidden zormuş hamilelik

aynen kızlarrrrrr bence bulantılı kötü geçen günler geçse de o pis metal tadı hala bende de var..yediklerim zevk vermiyor hala en sevdiğim şeylerden ve en önemlisi ilk 4 ay benim aşırı bulantım olmuştu berbattı o günlerde ne yediiysem şimdi onları görmeye bile katlanamıyorum Allah sabır versin cidden zormuş hamilelik

arkadaşım benim 4 gündür ağzımda acı bir tat var adetime 2 gün kaldı.. hiç böyle olmazdım hamilelik belirtisi olabilir mi???

var mı tavsiyeleriniz?

geçmiyooooooooor maalesef :43: ben neler neler denedim hem mide bulantısına sebep oluyor hemde hiçbirşeyden tat alamıyorum geçmiyooooor :50:

canim ya benimde acayip yogunlasti gun gectikce gecen ay olmadi bu ay cok saskinim bu metal tadi ne ya dedim bozuk para varmis gibi yazdim nete hemen baktim gebelik vs sasrdim cok reglime 3 gun var bakalim nr olucak

Sabirli ol canim ben 22. Haftadayim hala var a eskiye gore daha az hamile kaldim kalali meyveli sakiz dusmuyor agizimdan iyi geliyor metal tadina

Sabirli ol canim ben 22. Haftadayim hala var a eskiye gore daha az hamile kaldim kalali meyveli sakiz dusmuyor agizimdan iyi geliyor metal tadina

zeynepblbl ,hamilelik döneminde sakız ,meyveli sakız aslında bebek ve anne için iyi olmayan şeyler.Başka türlü geçirmeye çalışsan o tadı.

Agzi tuzlu su ile calkalamak ya da asitli meyve suyu icmek işe yariyor genelde.
Bir su bardagi suya bir cay kasigi tuz koyup calkaliyorum bazen agzimi.

Agzi tuzlu su ile calkalamak ya da asitli meyve suyu icmek işe yariyor genelde.
Bir su bardagi suya bir cay kasigi tuz koyup calkaliyorum bazen agzimi.

Evet grill,tuzun iyi geleceğini düşünüyorum.Mümkün olduğunca en doğal yollarla geçirmeye çalışmak gerek.Limon da rahatlatıcı etki yapar.Elbette herkes her tada farklı tepkiler verecektir.Kimi tuzdan rahatsız olur,kimi limondan kimi greyfurttan ama naneli şeker,sakız gibi kimyasal ürünlerden kaçınmak gerek.

Ben 20 günlük hamileydim öğrendiğimde şuan 10 hafta 3 günlük hamileyim o ağzımın tadını anlatacak söz bulamıyorum sanki bozuk para var ağzımda ve hiç gitmiyor o tat ağzımda ne yersem yiyeyim haa bi tek yeşil elme yersem geçicic bi rahtlatıyo ama onun dışında midemde ki şişlik,gaz,bulantı hepsi aynı anda devm ediyor.Mİdemi alsalar dua ederim o durumdayım ne zaman geçer soruma hekes 4. aydan onra desede bana hiç geçmeyecek gibi geliyor. Doumdan korkmuyorum mide bulantıs şişkinlikten korkup sıkıldığım kadar.:50:

Ben az önce eşme doğal maden suyu aldırdım 1 şişe içtim inanılmaz rahatlatı deneyebilirisiniz yeşil elma ve doğal maden suyu yemeklerden sonra özellikle alırsanız baya bi rahatlama sağlıyo doktor gavıscon mide şurubu da vermişti ama o bile bi işe yaramadı

zamanlama mükemmel ne kaldı ki şurda doğuma ağzım berbat ve hiç bişeyin tadını alamıyorum sanki sinirlerimi aldılar o_O

32 haftalık hamileyim halen mide bulantı larım devam ediyor ağzının tadı hiç yok en sevdiğim yemeği yesem bile yedikten sonra ağzımın tadı hiç yok

Back
X