Merhaba arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var.. bir yıl önce hpv 16 pozitif çıktı siğillerim vardı yaktırdım. Bir daha çıkmadı. Ama geçen gün boğazımda siğile benzer lezyonlar çıktı ve doktora gittiğimde hpvden şüphelendiğimi söyledim doktorum da koterle almamızı söyledi. Herhangi bir test uygulanmadı. Ağız içinde hpv vücuttan atılır mı aranızda bunu yaşayan var mı kesin kanser mi yapar çıldırmak üzereyim lütfen yardımcı olun.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Kesinlikle sigaradan uzak durman gerekiyor içme demiyorum dikkat ettiysen dumanından bile uzak durmalisin benim doktorum bana öyle söyledi ağızda yok bende ama şuan tedavi görüyorum rahim ağzı kanseri lezyonlari var dedi bağışıklık yüksek ola ak ve sigaradan uzak dur dedi grip olmamaya çalış dengeli beslen ve zayıfla dedi hpv tamamen vicuttan atılmıyor sadece uykuya geçiyor bağışıklığın düştüğü anda tekrar aktif hale geliyor çok araştırdım gitmediğim doktor kalmadı hepsi aynı şeyi söylüyor yapman gerek stres yok sigara yok hayatını düzene sokacaksın
Ben adana şehir hastanesine gittim orda doktora İnt geçeceğini yazdığını söyledim hayır geçmez vicuttan tamamen atamazsın sadece uykuya geçer zararsız hale gelir bağışıklığın düşer sigara kullanır yada ortamında bulunursa tekrar aktif hale gelir dedi bu hastalığı ilerleten iki şey var biri stres ikincisi sigara dedi maalesef ben sigara kullanıyorum o yüzden sıkıntılı benim durum ama deflagyn diye bir ilaç önerdi doktor bu rahim ağzı kanserini önlüyor iyilestiriyor dedi onu 3 ay kullandıktan sonra gardasil diye bir iğne varmış 2 ayda bir 3 kere vurduruyorsun dedi ama iğneden önce tekrar hpv testi yapılacak dedi ne bileyim bir umut inanıyoruz hepsine ama ben kullanıyorum bu ilaci 2 ay bitti ve ağrı akıntı zamansız kanama bitti bir ay sonra ilaç bittiğinde test yapılacak inşallah faydasını hissettiğim gibi sonuçta iyi çıkar fazla takmamak ama dikkat etmek gerekiyor saplantı takıntı haline getirme iyi düşün dua et inşallah iyi olur sonuçta
peki siz sigarayı bırakmayı düşünmüyormusunuz.Ben adana şehir hastanesine gittim orda doktora İnt geçeceğini yazdığını söyledim hayır geçmez vicuttan tamamen atamazsın sadece uykuya geçer zararsız hale gelir bağışıklığın düşer sigara kullanır yada ortamında bulunursa tekrar aktif hale gelir dedi bu hastalığı ilerleten iki şey var biri stres ikincisi sigara dedi maalesef ben sigara kullanıyorum o yüzden sıkıntılı benim durum ama deflagyn diye bir ilaç önerdi doktor bu rahim ağzı kanserini önlüyor iyilestiriyor dedi onu 3 ay kullandıktan sonra gardasil diye bir iğne varmış 2 ayda bir 3 kere vurduruyorsun dedi ama iğneden önce tekrar hpv testi yapılacak dedi ne bileyim bir umut inanıyoruz hepsine ama ben kullanıyorum bu ilaci 2 ay bitti ve ağrı akıntı zamansız kanama bitti bir ay sonra ilaç bittiğinde test yapılacak inşallah faydasını hissettiğim gibi sonuçta iyi çıkar fazla takmamak ama dikkat etmek gerekiyor saplantı takıntı haline getirme iyi düşün dua et inşallah iyi olur sonuçta
- 13 Aralık 2019
- 101
- 21
- 13
Merhaba, geçmiş olsun. Son durumunuz nedir acaba? Benim de ağzımda aynı sorun var galiba, kafayı yemek üzereyim ben deSigara kullanmıyorm zaten de ben de profa gidiyorum vücuttan atılabileceğini söyledi özellikle sordum. Ağzım için henüz baktırmadım ama korkumdan test de yaptıramıyorum.
Selamlar benimde boğazımda 10 a yakin dilimin ustunde birseyler var sert, agrimaya basladi cok korkuyorumMerhaba arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var.. bir yıl önce hpv 16 pozitif çıktı siğillerim vardı yaktırdım. Bir daha çıkmadı. Ama geçen gün boğazımda siğile benzer lezyonlar çıktı ve doktora gittiğimde hpvden şüphelendiğimi söyledim doktorum da koterle almamızı söyledi. Herhangi bir test uygulanmadı. Ağız içinde hpv vücuttan atılır mı aranızda bunu yaşayan var mı kesin kanser mi yapar çıldırmak üzereyim lütfen yardımcı olun.