Ağız kokusundan kurtulamıyorum

Merhaba arkadaşlar ben birkaç yıldır ağız kokusu çekiyorum yani çürüğüm yok ve dişlerimi fırçalasam bile çok kötü bi koku var ağzımda psikoloji ve özgüvenimi çok etkiledi eşimde rahatsız en son diş eti enfeksiyonum vardı diye hatırlıyorum gebeyim aynı zamanda ilaç da kullanamıyorum gebeyken diş taşı temizliği yapılır mı yada gebeyken uygulanacak tarifler varsa lütfen bilgisi olan yardım edebilir mi kurtulmak istiyorum bu durumdan
bademcik taşı olabilir oda koku yapar

Merhaba arkadaşlar ben birkaç yıldır ağız kokusu çekiyorum yani çürüğüm yok ve dişlerimi fırçalasam bile çok kötü bi koku var ağzımda psikoloji ve özgüvenimi çok etkiledi eşimde rahatsız en son diş eti enfeksiyonum vardı diye hatırlıyorum gebeyim aynı zamanda ilaç da kullanamıyorum gebeyken diş taşı temizliği yapılır mı yada gebeyken uygulanacak tarifler varsa lütfen bilgisi olan yardım edebilir mi kurtulmak istiyorum bu durumdan
Canim dis etiyle alakali buyuk ihtimalle. Siz bir periodontoloji(diş eti) bolumune gidin buyuk ihtimalle küretaj(diş etlerinin içini yikama) işlemi yapar. Benim dis etlerim kanardi hep. Bu islemden sonra kanamasi tamamen durdu.

Eşimde birden tarif edemeyeceğim şekilde iğrenç ağız kokusu oldu, hemen midende sorun var dedim. Hiç beklemeden gittik doktora, midede iltihap olduğu ortaya çıktı.
İlaçlarına başladı ertesi gün koku yoktu.
Su an 3 aylık tedavi sürecinde, tedavi sürecine uyup ilaçları olması gerektigi gibi kullanınca geçiyor.

Diş taşı temizliğini gebeyken de yapabilirsiniz. Ondan ayrı mide sorunlarınız varsa o da yapabilir reflü gibi. Birde diş eti enfeksiyonu yapar.

Merhaba aynı durum bende var ve bende şuan gebeyim ne yaptınız acaba benim sişlerim temizlendi ve dişle alakalı bi durum olmadığını söyledi doktorum . Siz ne yaptınız acaba

X