Dişinizi fırçaladığınız halde, naneli sakızlar çiğnediğiniz halde koku geçmiyorsa sorun mideden olabilir. Bununda bi çözümü varmış "Freshies" adında bitkisel bi ürün... Yalnız sadece 6 saat etkiliymiş...
arkadaslar herkesin aklina hersey gelmis, ama dili fircalamaniz gerektigini kimse yazmamis, onuda ben ekleyeyim, dil ve dilin arka bolumlerinide gunde en az 1 kez yumusak bir firca ile fircalayin, baslarda dilin arka kisimlarina ulasmak biraz ogurtur ama alisinca sorun olmuyor.
ayrica bol su icmek ,agzidaki ortami duzenler. az su icenlerin daha cok agiz kokusu oluyor.
yumuşak diş fırçasıyla dil fırçalanmaz bi defa dil temizliği için özel aparatlar var ya onları eczaneden alıp dili fırçalıcaksınız ve kazıcaksınız ya da özel diş fırçaları var arka yüzeyince fırçanın dil temizleyici bölümü var orayla dil temizlenir yani
Nerden buluruz acaba? Her yerde yokmuş sanırım.
bende hep ağız kokusu çekiyordum özelliklede sabah kalkınca.kbb gittim meğer bademcik taşlarından oluyormuş ben artık o taşları aklıma geldikce yada kokuyu hissedince temizliyorum o cıkan şeyler inanılmaz kötü kokuyor sizinde böyle sorununuz olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?