merhaba.. benim ağzım - nefesim de koku oluşuyor bununla ilgili dişçiye gittim çürük olan dişlerimi yaptırdım ama bu kokudan kurtulamadım.. dişlerimi düzenlide fırçalıyorum.. özellikle sabah uyandığımda çok ağır oluyor.. diş eti kanamasıda var önceki cevaplarınızda diş taşından olduğunu söylemişsiniz.. bu kanlı durumdan mı oluyor acaba bu koku.. ama kan yokkende kokuyor ağzım.. senağlama
fırçalamanın yanında dişlerin ara yüzlerini temizleyebilmek için diş ipide kullanın.gece yatmadan önce fırçalamaya özellikle özen gösterin.fırçalama işleminden sonra bişey yememeye dikkat edin.hala koku sorununuz devam ederse mutlaka bir kulak boğaz doktoruna gidin.kronik faranjit sorununuz varsa o zamanda koku oluşabilir
merhaba ..aynı sorun bende de mevcut ne yazıkki..çalışan bir insanım ve insanlarla diyalog içerisindeyim..sırf ağız kokum yüzünden hergün 1 paket draje naneli sakızlardan tüketiyorum..çünkü çok rahatsız oluyorum..2 adet 20 lik dişim vardı çürük..onlardandır diye düşündüm ikisinide çektirdim..ama hala devam ediyor..ama konuyu açan arkadaşa kbb cıya görün demişsiniz???anlayamadım..
mafoldumben
kbb (kulak burun boğaz doktoru demek.)faranjiti olan hastalarda da ağız kokusu olabiliyor.
yeemeklerinizdeki baharat ve düzenli fırçalama yapmamakda ağız kokusuna neden olabilir
bendede faranjit var napıcam peki?
bende hep ağız kokusu çekiyordum özelliklede sabah kalkınca.kbb gittim meğer bademcik taşlarından oluyormuş ben artık o taşları aklıma geldikce yada kokuyu hissedince temizliyorum o cıkan şeyler inanılmaz kötü kokuyor sizinde böyle sorununuz olmasın
merhaba.. benim ağzım - nefesim de koku oluşuyor bununla ilgili dişçiye gittim çürük olan dişlerimi yaptırdım ama bu kokudan kurtulamadım.. dişlerimi düzenlide fırçalıyorum.. özellikle sabah uyandığımda çok ağır oluyor.. diş eti kanamasıda var önceki cevaplarınızda diş taşından olduğunu söylemişsiniz.. bu kanlı durumdan mı oluyor acaba bu koku.. ama kan yokkende kokuyor ağzım.. senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?