Ağız kokusu yada geniz mi demeliyim bakabilir misiniz

Petunyal1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2022
113
50
27
Kızlar selam
Bende covidden sonra geçmeyen bir balgam kaldı KBB göğüs vs hepsine gözüktüm bişey yok deselerde hep var bu balgam
Ağız bakımıma dikkat ediyorum çürük yok fırçalama diş ipi bol su içme sakız vs ama yinede o koku gitmiyor .
Geniz mi ağız mi diş mi bilemiyorum ne yapmam lazım ne iui gelir yazarsanız sevinirim

bademcik taşı vardır muhtelemen bademciğine kulap çöpüyle dokun ve sonra kokla eğer koku varsa bademcitendir dişlerde sorun yoksa genelde bademciğe bakılıyor bademcikte de yoksa mide oda olmazsa bağırsaklara bakılıyor antibiyotik içtiğinde koku giderse muhtemelen mide veya bağırsaktan dolayıdır koku ama yine de gitmiyorsa bademcik taşı olabilir onunda tek yolu ameliyat

Kızlar selam
Bende covidden sonra geçmeyen bir balgam kaldı KBB göğüs vs hepsine gözüktüm bişey yok deselerde hep var bu balgam
Ağız bakımıma dikkat ediyorum çürük yok fırçalama diş ipi bol su içme sakız vs ama yinede o koku gitmiyor .
Geniz mi ağız mi diş mi bilemiyorum ne yapmam lazım ne iui gelir yazarsanız sevinirim
Kurt var mı ? Gaita tahlili verdin mi ?

Hayır vermedim bulunduğumuz ilçede sağlık sektörü o kadar yeterli değil hangi doktora gözükmeliyim bu tahlil için

Herhangi bir hastaliginiz var mi, şeker bobrek sorunu gibi? Agiz kurulugunuz var mi? Kendiniz bileginizi yalayin ve koklayin bir koku hissediyor musunuz bilekten de

X