Bademcik taşınız olabilir mi ? Onda değil fırçalama ağzını çamaşır suyuna yatırsan yine geçmez o koku.Kız kardeşim sürekli ağzımın koktuğunu söylüyor. Günde 3 defa ağzımı fırçalıyorum resmen. Yine de ağzım kokuyor. Reflüm ve kronik sinüzitim var acaba ondan mı oluyor diye düşündüm. Bulamadım. Doktora gittiğimde ağız gargarası önerdi. Başka önerisi olan var mı? Cidden çok rahatsız olmaya başladım bu konudan.
Peki ne yapabilirimReflusu olanin agzi kokar, cok normal.
Bademcik taşım var mı bilmiyorum hiç. Doktora gideyimBademcik taşınız olabilir mi ? Onda değil fırçalama ağzını çamaşır suyuna yatırsan yine geçmez o koku.
Sinüzit artı reflü koku direktBende de çürük yok ama ağız kokusu oluyor maalesef sinüzit var ondan sanırım
Bilmediğine göre yoktur. Aman o olmasın sakın.Bademcik taşım var mı bilmiyorum hiç. Doktora gideyim
Reflude yasak olan yiyeceklerden uzak durmalisiniz oncelikle (nisasta, karbonhidrat turevleri)Peki ne yapabilirim
Neden çok mu kötü olmasıBilmediğine göre yoktur. Aman o olmasın sakın.
Sinüzit için bol bol su için. Refluyle ilgili ne yapılır bilemiyorum belki ilacı filan vardır.Sinüzit artı reflü koku direktçözümünü de bulamıyorum. Doktor ağız gargarası deyip gönderiyor.
Gargara da bi işe yarasa bariSinüzit artı reflü koku direktçözümünü de bulamıyorum. Doktor ağız gargarası deyip gönderiyor.g
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?