Ağız kokusu...Biraz daha dikkat lütfen!

insan içine çıkacam diyen biri her gün duş almak zorundadır,bunun tartışması bile yersiz,aynı zamanda dişleri ve aynı zamanda dilinide her gün iki defa fırçalamalıdır....
bir tek kendiniz içinde değil,etrafınızda ki insanlarada saygıdan bu şarttır....
bizzat ben ellerini yıkamayan insanlar yüzünden obsesyon hastası oldum,sürekli ıslak mendillerle geziyorum....hiçbir yerde kapı kollarına ellerimi vuramıyorum...yada hemen siliyorum...
ama maşallah öyle insanlara şahit oluyorum ki,son günlerde yediği herşeyi güldüğünde görebilirsiniz....öyle bir kokusu vardır ki,sizde anısı hiç bir zaman silinmez....
lütfen güzel ve hijyenik hatıralarla akılda kalın yurdum insanı....yetti gariiiiiii.....

Çok haklısınız.. herkes her gün saçlarını sarıyor, yapıyor, makyaj tam takım, çantalar her sabah üşenmeden değiştiriliyor falan filan ama dişler fırçalanmıyor bu çok çok büyük bir saygısızlık en önce kendine saygısızlık sonra herkesee:umursamaz:

ışyerinde bir kız var diyet yapıyor sürekli hemde dal gibi bide akannehir
Ama birşey yemediğindenmi ne ağzı iğrenç kokuyor sabah felan değil sadece heran böyle.Açıkçası söylemeyede çekiniyorum kırılır diye

ağız kokusuna benimde asla tahamüllüm yok kızlar.
benimde kesinlikle çantamda nane şekerim,diş fırçam ve macunum vardır.
sabah ilk iş olarak dişlerimi fırçalarım.

kesinlikle sonuna kadar katılıyorum söylenecek tüm şeyleri söylemişsin cnm fazla lafa ne hacet (tabi anlayana )

cok fazlasıyla haklısın bide insanlar bi deodorant parfüm kullanmayı ögrenebilseler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…