Ağırlıklı hulahop

evlivekedili

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2013
237
101
34
Kızlar ağırlıklı hulahop deneyen var mı aranızda? Bende dün başladım. 2 tarafa 10'ar dakika çevirdim. Bugün tüm bel ve göbek çevremde acı var. Ağırlıklar acıtıyor çünkü çevirirken. İnternette kesin bir sonuca ulaşamamakla birlikte before and after fotolarına rastladım. Sonuçlar güzel gözüküyor ancak ne kadar sürede bir değişim olur ya da gerçekten işe yarıyor mu bilmiyorum. Tek iyi yönü çok kolay olması. Yazın güzel güzel sporumu yapıyordum ancak kışın çok tembelleştim. Bu çok eğlenceli :) Bilgisi olan varsa cevaplarınızı bekliyorum kızlar

Son düzenleme:
Kesinlikle işe yarıyor. Alıştıkça ağrıların geçecek bi zaman sonra. Sana tek tavsiyem 10 dk çeviriyorsan Mesela 5 dk sağa doğru 5 dk sola doğru çevir. Kısa bi zaman Hep aynı yöne çevirdim aynada bi baktım gözlerime inanamadım sürekli çevirdiğim taraf daha bi kıvrımlı olmuş artık 2 yönede çeviriyorum

Teşekkür ederim cevabın için Devam ediyorum bende ama bir tarafım iyice morardı. Diğer tarafa çeviremiyorum çünkü Onu da öğrenmem lazım. Ne kadar sürede farkettin peki değişikliği?

Teşekkür ederim cevabın için Devam ediyorum bende ama bir tarafım iyice morardı. Diğer tarafa çeviremiyorum çünkü Onu da öğrenmem lazım. Ne kadar sürede farkettin peki değişikliği?

2 hafta ya oldu ya olmadı bende diğer tarafa çevirmeyi zor öğrendim bir ayağını öne atıp ileri geri oynat belini öyle öyle çevirmeye alışıyorsun ters tarafa :129:

merhaba arkadaşlar.ben 1.5 kg agirliginda hulahopla calismaya basladim 2gun once ancak agriyan aciyan kaslarim degil bel bolgemdeki et oldu morardi karnim ve coj aciyo.aciyo.ic bolgesi acisa alışıkr derim ama etimi acitti.deneyeniniz var mi fazla mi agir almisim acaba? sevgiler kizlar cevabinizi bekliyorum :)

Bende perşembe günü 1.5 kg ağırlıklı hulalop aldım Çocukken çok çevirdim İlk bi deniyim dedim unutmamışım çevirmeyi ama ani hareket ettim sanırım sağ tarafımda morarma oldu Neyse 2 gün ara verdim 4. gün tekrar biraz acıya acıya az birşey devam ettim.Bugün yine çevirmeye başladığımda hafif bi acı hissettim fakat bırakmadım devam ettim sonra acıyıda hissetmedim hırs yaptım çünkü 20 dk çevirdim alnımdan ter akıyordu Üstünede 50 yarım mekik çektim pes etmek yok o yanlar gidecek

Durum nasıl peki hulahop çok etkili oldu mu ?

AA süper hulalop grubu kuralım çünkü bende 1.5 kg lık hulalaopta aldım pek cevirmeyi beceremiyorum hemen düşüyor(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…