• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağır yorumlar gelecek,kınayacaksınızda hatta kimseye diyemiyorum derdimi.

Birçok kişiden daha dürüstsünüz öncelikle; çünkü tamam bir hata yapmışsınız ancak çoğu kadın maalesef herşeyi yaşayıp tek bekaretini vermediğinde çok namuslu olduğunu zannediyor ya da bekaretini verdiği halde kızlık zarını diktirip bir ömür eşini kandırmayı tercih ediyor, siz bu kişilerden değilsiniz bu yüzden lütfen kendinize karşı bu kadar acımasız olmayın..

Yangından mal kaçırır gibi bende acele edip hemen evlenmek istemezdim işte de sonuçta bunu yaşayınca acele etmemek elimde degil canim yemin ederimki evdd ailemle boyle otururken oyle tuhaf hissediyorum ki kendimi işkence cektiriyorum kendime sonra sevgilime sarıyorum sinirlenip kac gundur de kendisiyle de konusmuyoruz oda ayri bi triplerde kafalarda yoruldum iyice ben cabalamasini gormek cok isterdim yuva kurmamiz icin 1 senelik askerlik tabiki dile kolay ama o 3.5 ay bana yil gibi gelmeye basladi

Abartma istersen 22 yaşında erkekle evlenilir mi ya
Kendini onunla evlenmeye muhtaç gibi bir konuma sokmuşsun
Karşındakine aciz görünürsün böyle.
Önce şu evlenmek zorundayız kafasından çık.
Evleniceğimize inandım da yaşadım diye kendine bahane de bulma. Sonuçta isteyerek yaşamışsın ve senin yaşında bir yetişkin insanın bunu yaşaması gayet normal
Sorumluluğunu alman lazım.
Ben de yaşadım bunu ve yaklaşık 4 sene sonra artık o kişiden iyice emin olduğumda evlendim
Ayrılabilirdik de
Bu da gayet doğal bir sonuç olurdu

Senden eksilen bişey yok yani.
Lütfen şu eski kafadan kurtul.
Mutlaka bir ekonomik gücün olsun, kendine güvenin gelecektir. Kimseye eyvallahın da olmaz böylece.

Kendini suçlama canım üzülecek bir durum yok, herkes hata yapar pişman olur. bol bol tövbeni, duanı et rabbim duaları kabul edendir. Sana daha hayırlı güzel kapılar açar inşAllah.

Senin onemli sandigin o bekaretin var ya, gunumuzde hic o kadar onemli degil ;) hirsizlik yapsan okey ama, sadece sevdigin adamla sevismissin ben bunda olağan disi bir durum goremedim. suanda bile lise ogrencilerinin hepsinin bekaretinin oldugunu sanmiyorum ki cocuk yasda. Sen kac yasindasin. olmus bitmis. Bence hic can sıkılacakbir durum yok.

Kimse seni kınayamaz. Herkes önce kendisine bakacak fakat işin acı tarafı yıl olmuş 2017 hala bekaretimi kaybettim, başkasıyla evlenemem zihniyetiyle hareket etmek. Sen bu yüzden kendine zulüm edip değer vermezsen erkek milleti herşeyi yapar. Kimseyi umursama hayat senin istediğin gibi yaşa. Olur da sevgilinle evlenemezsen bile sırf bu ilişki yüzünden herşeye eyvallah edip kimsenin kulu kölesi olma.

Ağlaya ağlaya utanarak yazıyorum aynaya bakmaya yüzüm dâhi yok insan kendinden utanır mı ben utanıyorum öyle bir psikolojideyim ki sanki cinayet,hırsızlık işlemişim öyle ağır utanma suçluluk duygusu.
21 yaşındayım 4 senedir birlikte olduğum sevgilimle ilişkiye girdim aşk insanin gözünü o kadar kör ediyor ki başkası olsa evlenmeden sakın diyen ben kendim o hataya düştüm çünkü evleneceğimize çok inandım tanıştığımız günden beri tek hedefimiz evlilikti çok sıkıntılar yaşadık atlattık askerden geldi etti tek geriye kalan işini düzenini kurması.
Kafama yanlış zamanda dank etti belkide bilemiyorum ama hayat bu yarın ne olacağını bilemeyiz ya evlenemezsek bunu yaşadığım ilkim olan adamla ya gelecegimiz olmazsa ben kendimi cok kotu hissediyorum artık tabikide sevdigim adamdan baska biriyle evlilik yuva kurmak aklimin ucundan gecmiyor ama hicbir insan da benle evlenmez bekaretim gitmis sonucta hakkimda ne dusunurlerde konusurlar kim bilir anlatamiyorum icimdeki dusunceyi insallah beni anlamissinizdir cok degisik bi psikolojideyim iğrenç bi insan mıyım ben ?
Anlamadım tam cnm evlenmek istemiyorum şimdi niye kiniyalim cnm buradaki anlatılan olaylar karşısında sennki okadar masumki evli değil bişey değil gençsin oyaslarda kaybetme korkusu çok oluyor oyuzden herşeyi ona yaşatmak istemen çok normal senn tarafından .ama dört yıldan sonra oda birlikte olup seni bırakırsa onun ş....gi olur o kaybeder utancı bişey yok canını sıkma

seni kınamayanlar münzevi hayat mı yaşıyor sanıyorsun?burda herkes herkesi anlattıkları kadar biliyor.günümüzde her şeyin de bir çaresi var.bu kadar umutsuz olma.

Başlığı okuyunca kocanı aldattın filan sandım. Kimseye bir zarar vermemişsin kimsenin hakkını yememişsin. Belli ki aslında senin yaşam tarzına düşünce yapına uymamış evlilik öncesi cinsel ilişki . Kuzenim evlenmeden önce kimseyle birlikte olmadığı halde ne ilk gece ne de daha sonra kanama olmamış. Eşi bu konu hakkında tek bir soru bile sormamış. Umarım senin de karşına adam gibi bir adam çıkar geçmişini sorgulamaz. Kendini suçlama lütfen .

Ağlaya ağlaya utanarak yazıyorum aynaya bakmaya yüzüm dâhi yok insan kendinden utanır mı ben utanıyorum öyle bir psikolojideyim ki sanki cinayet,hırsızlık işlemişim öyle ağır utanma suçluluk duygusu.
21 yaşındayım 4 senedir birlikte olduğum sevgilimle ilişkiye girdim aşk insanin gözünü o kadar kör ediyor ki başkası olsa evlenmeden sakın diyen ben kendim o hataya düştüm çünkü evleneceğimize çok inandım tanıştığımız günden beri tek hedefimiz evlilikti çok sıkıntılar yaşadık atlattık askerden geldi etti tek geriye kalan işini düzenini kurması.
Kafama yanlış zamanda dank etti belkide bilemiyorum ama hayat bu yarın ne olacağını bilemeyiz ya evlenemezsek bunu yaşadığım ilkim olan adamla ya gelecegimiz olmazsa ben kendimi cok kotu hissediyorum artık tabikide sevdigim adamdan baska biriyle evlilik yuva kurmak aklimin ucundan gecmiyor ama hicbir insan da benle evlenmez bekaretim gitmis sonucta hakkimda ne dusunurlerde konusurlar kim bilir anlatamiyorum icimdeki dusunceyi insallah beni anlamissinizdir cok degisik bi psikolojideyim iğrenç bi insan mıyım ben ?

Bu melankoliyle cocugun hayatini zindan edip kendinden sogutursan o zaman agla bence.
Sakin beraber olduk diye uzulup gidip gidip cocuga sarma ve sakin ol.
Boyle biseyi yasayan ilk sen degilsin.
Dunyanin sonubda degil, bi zar parcasindan ibaret olacak kadar degersiz mi goruyorsun kendini?
Madem senin icin bu durum cok trajik, sevgilin isini kurunca evlenirsiniz olur biter.
Sakin ol

Kimse arkasında duramayacagı eylemlere soyunmamalı.
Yapmayın etmeyin derken su sorunlarla yüzleşmemeniz içindir bazı öneriler.
Kimisi için önemi yoktur bekaretin istedigini yapar, kimseyi ilgilendirmez dedigi vakit gerçekten kimseyi de ilgilendirmez.
Çünkü kendisi böyle istedigi içindir, nettir yani.
Ama bu durumu kafasına takacak olan kişiler için diyorum. Yapmayın.
Sonra mahvoluyorsunuz. Kendi ellerinizle kendi psikolojinizi bozuyorsunuz.
Size gelince konu sahibesi bir daha sevgilinizle bu tarz bir ilişki yaşamayın, belli ki kaldıramıyorsunuz.
Ayrıca onunla bu durumu yaşadınız diye de kendinizi ona mecbur hissetmeyin.
Yanlış biri ise eğer evlenmeniz sizin kendinize yapacagınız en büyük kötülük olur.

Bunda üzülecek birşey Yok yaşamak istemişsin yaşamışsın seni bekaret için kabul etmeyecek adamda etmesin zaten yok artık öyle bir dünya boşuna üzme kendini ilişkini yaşa inşllah evlenirsiniz ama kendini ona mecbur hissetme böyle bir şey yaşadığın için

evet kınadım ama "belki evleniriz" niyetiyle seviştiğin için. seviştiğinde bişeyleri kaybettiğini düşündüğün halde seviştiğin için! yahu bu zar bu kadar önemli idi tutsaydın o zaman kendini! sevişip sevişip sonra "ühüüü zarım gitti" diye ağlayan siz sizin gibi kadınlar yüzünden erkekler bunları ağızlarına alma cesareti buluyor!

Anlamadım ayrıldımı sizden

Merhaba

Cinselliği yaşamanız ayıp ya da yanlış değil ama bunu yaşadık diye sevgiline evlilik için baskı yapmak yanlıştı ve bu da sizin ilşikinizi bitirmeye doğru götürmüş. 22 yaşında bir erkek askerden geldikten sonra birkaç ay dinlenebilir gezmek isteyebilir, 35 yaşına gelip de bir sap olamamış gibi telaşlara girmişsin ayrıca bu kadar erken evlenmek doğru değil bu sorumluluk ona ağır gelir ve evlendikten sonra çok daha büyük sorunlar yaşarsınız. Ailesi ile dengeyi kuramaz, evi yönetemez, maddi manevi baskı kurar, çünkü daha olgunlaşmamış sen diyorsun hala gezip tozuyor diye. Evliliğe hazır olmayan bir erkeğe neden bu baskı? Eğer sonucuna katlanamayacaksan cinsellik yaşamayacaktın. İlşikinin sonunu sen getirmişsin gibi görünüyor. Bundan sonra önüne bak daha çok gençsin, değiştiremeyeceğin bir şey için pişman olup hayatını kendine ve başkalarına zehir etme.

İnsanın düşünceleri ve davranışları çelişmemeli. Ayrıca o kadar abartacak bir durum yok.

Bedeller her zaman olur .Daveanislarimizin bedeli olacak tabiki.Eski lafayi birak kirlenmedin .Cinsellik yasamak insani kotu yapmaz .Zamansiz olmus kabul ama kimse sana hesap soramaz.Lutfen yaptiklerinin arkadinda dur ve tovbe et .

Bunu da burda ilk kez açıklıyorum sana örnek olsun diye .bende bekaretini bekarken verip evlenenlerdenim ama şansım vardı sevgilim beni bırakmadı evlendi 4 yıllık ilişkiden sonra evlendik sana tavsiyem onu sıkıp bunaltma sakın senden uzaklaşmasın

Yaşlar daha 21-22. Bu yaşta ne evliliği allah aşkına? Bekaretin gitti diye kirlenmedin! O nasıl bir tabirdir? Sen kendine değer vermezsen hiç kimsecikler vermez. Sevgilinden emin değilsen, en ufak soru işareti varsa sakın sakın sakın sırf "ilkin(!)" oldu diye aceleye getirip evlenme kararı alma, hayatını yakma.

Back
X