• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağır yorumlar gelecek,kınayacaksınızda hatta kimseye diyemiyorum derdimi.

sen de başkasıyla evleniyorum de aklı başına gelsin tabi gerçek yüzü bu değilse o zaman bananede diyebilir

o szin kinden daha kötü çocukluk aşkıydı lise 3 de ilişkiye girdiler çocuk ne aramış ne sormuş kısacası sen yoluma ben yoluma demiş okul bittikten 1 yıl sonra kadar nişanlandılar baktı oğlan hala düzelmiyor içkici falan kızda yol verdi ayrıldığının ikinci ayı başka biriyle evlendi şimdi çocuk için uğraşıyorlar o hatta ünideyken diktirmeyi bile düşünmüşde yapamamış bildiğim kadarıyla sana tavsiyem eğer olurda ayrılırsan hayatına giricek adamı adam gibi birinden seçki yarı yolda bırakmasın mutlu olasın korkma ayrıca açıkta birşey yok kimse görmüyor Rabbim biliyor ona yönel iyiki hamile falan değilsin beterin beteri var
Ben diktirmeden yana degilim karsimdaki insani degil kendimi kandirmis olurum oyle daha agir bi vicdan azabi cekmeye baslarim ben kafayi yerim artik insallah ilkim olan sevdigim yasadigim insanla hersey yoluna girerde onla yuva kurarim kendime cok zarar veriyorum dusuncelerimle

Hayır şantaj olarak cevirecek bir yapıda degil kendisi yani 4 senedir tanidigim kadar oyle sıyrılmayami calisiyor ediyor bilemiyorum ama ben evlilik icin bu yasadigimiz durumdan dolayi daha aceleci davraniyorum kendisi daha yavastan bana sen hersey bir anda olsun istiyosun ben istemiyorum mu zannediyosun bunca yasanmisliklarimizdan sonra asla bitemez sen benimsin diyor ama benim zoruma gidiyo askerden geldi yazın kac ay gecti hala gezme tozma derdinde evlilik adına yaptigi bir sey yok bunlar da üzüyo beni her şey üst üste geliyo nefes alamıyorum
Sen senle evlensin diye mi birlikte oldun bu çocukla

Ben diktirmeden yana degilim karsimdaki insani degil kendimi kandirmis olurum oyle daha agir bi vicdan azabi cekmeye baslarim ben kafayi yerim artik insallah ilkim olan sevdigim yasadigim insanla hersey yoluna girerde onla yuva kurarim kendime cok zarar veriyorum dusuncelerimle
bu düşüncelerden kurtul sen toplumda kimseye demezsen kimse bilmez aklını başına topla

Kac ay oldu geleli? Kac yaşında adam? Isi gücü var mı? Bir de birliktelik yaşadığınız için, siz evlilik baskısı yapmaya başlamış olabilir misiniz?
3.5 ay olacak geleli işe başlamadı gezmekten bende doğal olarak laf sokuyorum bu duruma bi hedefimiz vardi hatirlarsan evlilik ama sen geziyosun calismiyosun diyorum kafama yatan iş bulamiyorum hic mi guvenin yok bana hersey sirasiyla olacak sen her sey bir anda olsun istiyosun bende istiyorum tabikide ama er yada geç evlenicez diyo bende evdekilerin yuzune bakamiyorum psikoloji baskı yapiyorum kendi kendime birde bu durumdan evlilige ondan acele ediyorum 22 yaşında bu arada kendisi.

bu devir çokmu düzgün oğlanlar her çicekten bal almak ister ama evleneceği kız el değmemiş olsunmuş e sen yaparken ne oluyordu ya bakma sen millete adamını düzgün seç adam düzgün olduktan sonra kimseye demez benim namusum der kapatır olayı ama sen dikkatli ol bundan sonra iki yüzlü insan çok çünkü kimseye boş bulunupda deme hele erkek milletine bide biz bakalım tadına derler mazallah dikkatli ol
Allah korusun demem diyemem zaten ne zor bir durummus bu

Bu hayatta herkesin kendi doğruları var, evlilik öncesi ilişkiye onay veren insanlara saygı duyuyorum ama mesajlarınızdan sizin düşünce yapınızın bunun aksi olduğunu anlaşılıyor. Erkek arkadaşınızdan evliliği geciktirdiği için tartışıp ayrıldığınızı söylüyorsunuz, bunu bizden daha çok siz bilirsiniz zaten, öyle hissettiyseniz öyledir. Kesinlikle cinsellik yaşadınız diye onunla evlenmek zorunda değilsiniz. Size eskisi gibi davranmıyorsa ayrılmak en iyisi olmuş. İnanan biriyseniz kendinizi günahkar hissediyorsunuzdur, bu size bir fırsattır, bol bol istiğfar edin, Allah imdadınıza yetişir. İnsanı güzel yapan edeptir, duyduğunuz bu utanç ve suçluluk duygusu sizi siz yapıyor, buna inanın. Öncelikle sizi yetiştiren anne babanıza karşı duyduğunuz bu mahcubiyet onların size öğrettiği ahlaktantandır, o yüzden kendinizi tamamıyla kaybolmuş hissetmeyin. Tıbbi çözüm önerenlere verdiğiniz cevap zaten düzgün ve dürüst biri olduğunuzu gösteriyor. Hatanızı benimseyin ve dik durun. Erkek arkadaşınız ile barışırsanız ona muhtaç olduğunuz gibi bir izlenime kapılmasına izin vermeyin.

Belki de bu konuyu kafanda çok büyüttüğün için aranızda böyle sorunlar çıkıyordur. Evlenene kadar böyle stres yapacaksın acaba olmayacak mı evlenemeyecek miyim diye. Bu da aranızda sorunlara yol açıyor olabilir.

Neden böyle kötü düşünüyorsun ki? Yanlış bir şey yapmadın, sevdiğin adamla birlikte olmuşsun sadece. Evlenmek zorunda hissetme kendini.

3.5 ay olacak geleli işe başlamadı gezmekten bende doğal olarak laf sokuyorum bu duruma bi hedefimiz vardi hatirlarsan evlilik ama sen geziyosun calismiyosun diyorum kafama yatan iş bulamiyorum hic mi guvenin yok bana hersey sirasiyla olacak sen her sey bir anda olsun istiyosun bende istiyorum tabikide ama er yada geç evlenicez diyo bende evdekilerin yuzune bakamiyorum psikoloji baskı yapiyorum kendi kendime birde bu durumdan evlilige ondan acele ediyorum 22 yaşında bu arada kendisi.
Canım bak aylarca kısıtlı yaşamış bir insan için 3,5 ay gezmek cok değil. Onu geçtim 22 yaş bir erkek için hakkaten evlilik yaşı değil. Sıkma, darlama. Sen kendi geleceğine odaklan. Okuyor musun, çalışıyor musun bilmem, ama mutlaka bir erkek olmasa da sağlam ayakta duracak kadar donanımlı ol. Foruma göz atmışsindir. Hayatta herşey olabiliyor. Insan kendinden başka kimseye bel baglamamali.

Siz barışırsiniz da, evlenirsiniz de bence. Boğma çocuğu ama birlikteliği de yaşamaya devam etme. Inandigin şeyle, yaptığın örtüşmeyince huzuru olmuyor insanın.

Bu hayatta herkesin kendi doğruları var, evlilik öncesi ilişkiye onay veren insanlara saygı duyuyorum ama mesajlarınızdan sizin düşünce yapınızın bunun aksi olduğunu anlaşılıyor. Erkek arkadaşınızdan evliliği geciktirdiği için tartışıp ayrıldığınızı söylüyorsunuz, bunu bizden daha çok siz bilirsiniz zaten, öyle hissettiyseniz öyledir. Kesinlikle cinsellik yaşadınız diye onunla evlenmek zorunda değilsiniz. Size eskisi gibi davranmıyorsa ayrılmak en iyisi olmuş. İnanan biriyseniz kendinizi günahkar hissediyorsunuzdur, bu size bir fırsattır, bol bol istiğfar edin, Allah imdadınıza yetişir. İnsanı güzel yapan edeptir, duyduğunuz bu utanç ve suçluluk duygusu sizi siz yapıyor, buna inanın. Öncelikle sizi yetiştiren anne babanıza karşı duyduğunuz bu mahcubiyet onların size öğrettiği ahlaktantandır, o yüzden kendinizi tamamıyla kaybolmuş hissetmeyin. Tıbbi çözüm önerenlere verdiğiniz cevap zaten düzgün ve dürüst biri olduğunuzu gösteriyor. Hatanızı benimseyin ve dik durun. Erkek arkadaşınız ile barışırsanız ona muhtaç olduğunuz gibi bir izlenime kapılmasına izin vermeyin.
Tesekkur ederim guzel yorumunuz icin evleneceğimize çok inandım yaşandı kendiside evlenme adına bi çaba göstermeyip gezip tozunca bende sinirden bayağı şeyler dedim kendisine ve tartıştım ayrıldım ki ona mecbur kalmışım gibi kafasından bir şey de düşünmemiş olur herhalde aklından geçmez terkedilmedim sonucta ben sinirlendim ondan ayrıldım,ne kadar utansam da kötü de hissetsem de kendimi ona asla sevdiğim adam dahi olsa mecbur kalmisim gibi olmucam olamamda keske yasadigimiz cevremizde bunu evlilik oncesi yasamis insanlara kotu gozle bakilmasa ne bileyim kotu hissetmekten alıkoyamıyorum genede kendimi toparlanmaktan başka çarem yok

Cinselliği paylaşmak ayıp ya da günah değil yıl olmuş 2017 bakire olup uğraşacağı kızları istemiyor erkekler tam tersine, denemeden evlilik mi olur evlendikten sonra geri dönüşümsüz sorun yaşasanız ne olacak sonra ? Utanılacak bişey değil ki beden sizin hayat sizin ahlak beyindedir karakterdedir bacakarasında değildir çok doğal bişey yaptığınız kabul etmekte zorlanan bi çevreniz varsa da söylemek zorunda değilsiniz bu sizin özeliniz hiçbir erkek te size bakire misin diye soramaz soranla da görüşmeyin zaten cinsel özgürlüğünüzü kişisel çizgilerinizi kimseye çiğnetmeyin
Kadınları zar olarak gören zihniyete savaş açın boyun eğmeyin sevgiler

Canım bak aylarca kısıtlı yaşamış bir insan için 3,5 ay gezmek cok değil. Onu geçtim 22 yaş bir erkek için hakkaten evlilik yaşı değil. Sıkma, darlama. Sen kendi geleceğine odaklan. Okuyor musun, çalışıyor musun bilmem, ama mutlaka bir erkek olmasa da sağlam ayakta duracak kadar donanımlı ol. Foruma göz atmışsindir. Hayatta herşey olabiliyor. Insan kendinden başka kimseye bel baglamamali.

Siz barışırsiniz da, evlenirsiniz de bence. Boğma çocuğu ama birlikteliği de yaşamaya devam etme. Inandigin şeyle, yaptığın örtüşmeyince huzuru olmuyor insanın.
Yangından mal kaçırır gibi bende acele edip hemen evlenmek istemezdim işte de sonuçta bunu yaşayınca acele etmemek elimde degil canim yemin ederimki evdd ailemle boyle otururken oyle tuhaf hissediyorum ki kendimi işkence cektiriyorum kendime sonra sevgilime sarıyorum sinirlenip kac gundur de kendisiyle de konusmuyoruz oda ayri bi triplerde kafalarda yoruldum iyice ben cabalamasini gormek cok isterdim yuva kurmamiz icin 1 senelik askerlik tabiki dile kolay ama o 3.5 ay bana yil gibi gelmeye basladi

Back
X