Ağır pco /Klomen

Kikuchi-kun

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2017
443
164
23
26
Yine beeen :) kızlar bu ay klomen kullandım hiç etkisi olmamış dedi doktor yirmiden fazla kistin var ağır bı pcon var dedi. Tekrar kontrole cagirdi. Belki etkisi sonra görülür diye. Yaşadıklarınizı benimle paylaşır misiniz. Yardım edin bana ne yapabilirim?

Canım öncelikle geçmiş olsun yakın zamanda bemde pcom olduğunu öğrendim daha önce bi aşılamam oldu ama sonuç negatifti o zaman pco hakkında bişey denmedi daha sonra endokrin doktoruna yaptırdığım testlerde pco olduğumu öğrendim tedaviye başlıycam ama yaşadığım şehirde iyi bi doktor bulamıyorum kafam çok karışık

Canım bana da klomen etki etmemişti sonra iğneye başladım geçen ay hamile kaldım fakat düştü bu ay yine iğne kullandım dün kontrole gittim 5 tane yumurtam oluşmuş demem o ki hapla daha fazla vakit kaybetme doktorundan iğneye başlamasını iste bence

Hangi şehirdesin ? Ben henüz tedaviye yeniden başlamadım 1 yıl ara verdim ve olduğum şehirde iyi bi doktor bulamıyorum

Hangi şehirdesin ? Ben henüz tedaviye yeniden başlamadım 1 yıl ara verdim ve olduğum şehirde iyi bi doktor bulamıyorum
Eşimin görevi gereği Mardin deyim.buranin en iyi doktoruna gidiyorum ben de pek seçeneğim yok.sen nerdesin

Hango şehirdesin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…