Kanda ve İdrarda Kurşun, Civa, Demir, Bakır, Çinko ve Arsenik testi yaptırmak istiyorum. İstanbul'da Süreyyapaşa Meslek Hastalıkları Hastanesinden başka Sgk Hastanelerinde bu testleri yapan bir yer var mı? Özel laboratuvarlar Doktor istem kağıdı istiyor. Doktor istem kağıdı istemeyen ve fiyatı uygun güvenilir Özel Laboratuvar tavsiye edecek olan var mı? Bir de bu test için hangi bölümün Doktoru istem kağıdı verir? Teşekkürler.
Selam kızlar. Bugün Çapa Tıp Fakültesine gittim. Temel Bilimler kısmında Eser Laboratuvarı var. O bina da boşaltılmış. Orada Tülün Hanımla konuştum. Sadece Çinko ve Selenyum testi yapıyoruz dedi. Anlıycanız Ağır metal testlerinin hepsini yapmıyorlar. Ardından Cerrahpaşa Hastanesine de gittim. O bölümde yemekhane binasının arkasındaki yeni binaya taşınmış. Temel Bilimler kısmından biriyle konuştum. Bana dediği, Onlar da Ağır Metal testi yapmıyormuş.
Bahçelievler'de bulunan Adli Tıp Kurumunu aradım. Telefona çıkan biri, biz sadece Adliyenin gönderdiği numunelere bakıyoruz dedi. Gidip bir de orada şansımı deneyeceğim. Orası da olmazsa güvenilir bir özel laboratuvarda yaptırırım.
En son Sgk dan umudumu kestim ve Özel Laboratuvarda testi yaptırdım. Arsenik, Kurşun, Civa, Kadmiyum ve Krom testi yaptırdım. Mecidiyeköy Düzen laboratuvarında yaptırdım.
Kanda ve İdrarda Kurşun, Civa, Demir, Bakır,Çinko ve Arsenik testi yaptırmak istiyorum. İstanbul'da Süreyyapaşa Meslek Hastalıkları Hastanesinden başka Sgk Hastanelerinde bu testleri yapan bir yer var mı? Özel laboratuvarlar Doktor istem kağıdı istiyor. Doktor istem kağıdı istemeyen ve fiyatı uygun güvenilir Özel Laboratuvar tavsiye edecek olan var mı? Bir de bu test için hangi bölümün Doktoru istem kağıdı verir? Teşekkürler.
Ben daha önce , Ağır metal testleri ile ilgili kantahlili.Net ' de yaptırmıştım. fiyatları oldukça uygun ve güvenilir. Ben çok memnun kaldım tavsiye ederim.
Merhaba ben ülseratif kolit hastasıyım.ben de bu testi yaptırmak istiyorum ama bir doktorun göndermesi gerekiyormu bu testler için özel laboratuvara gidince söylediğimiz zaman yapıyorlarmı.