Ağır deprasyon yardım... :'(

Svartbabe

Senin o pıt pıt atan kalbini yirim ❤
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2015
3.088
2.884
Kızlar yardim edin ya ne yapacagmi şaşrmş durumdaym.. Dugunume bir bucuk ay kaldi ve bunalimdayim hic birseyden mutlu olamiyorum aglamak istiyorum devamli. boyle degildim gun gectikce skntm artıyor. Dayanamıyorum artk boguluyor gbi oluyorum. Sizce bunun nedeni ne? :'(

evlenmekten korkuyosan 1 kendine güvenmiyosun 2 eş adayına güvenmiyosun sence??

Burada bdv yi çok mu okuyorsun? Güvensizlik aldatmalar.. Aklında neler var şu an ki mutsuzsun?

Evlenmekten korkuyorum evet.. Güvenle alakalı bi sorunum yok..

Evet malesef çok okuyorum ve bu beni cok etkiledi :'(
Çok ciddiyim okuma arkadaş burayı! Herkes dert anlatıyor adı üstünde ki siz şu an havadan nem kapacak durumdasınız! Uzak durun size tavsiyem güzel şeyler okuyun iyiye odaklanın canınıza yazık etmeyin

Çok ciddiyim okuma arkadaş burayı! Herkes dert anlatıyor adı üstünde ki siz şu an havadan nem kapacak durumdasınız! Uzak durun size tavsiyem güzel şeyler okuyun iyiye odaklanın canınıza yazık etmeyin
Burdakileri okuduktan sonra bu hale geldim biraz da ama kendimi alıkoyamıyorum telefonu kırasım geliyor bazen. Sanki burdaki herşey başıma gelecekmiş gibi.. Baş agrılarm gecmiyor hiç bir şekilde..

Evlilik korkusu olduğu kesin .Ama bunu tetikleyen nedenler neler önemli olan bu sorunun cevabı .
Nedenini bilsem keşke düşünüyorum bi sıkıntm yok gibi yani her evlilik surecinde olabilcek seyler buyutulcek birsey yok ama ben gun gectikce keske daha da gec olsa diye dusunuyorum

DeprEsyona deprAsyon demeyelim. Depresyondur o.
Kendi kendini mahvetme.
Kaygıların var şu an. Aklını çok farklı şeylerle meşgul etmeye çalış.
Sürekli kendini dinleyen ve çok düşünen insan kafayı yer.

Bu arada ağır depresyonda olsan buraya konu açabilecek durumda olmazsın, emin ol.
Kendine tanı koymamalısın yani. =)

Nedenini bilsem keşke düşünüyorum bi sıkıntm yok gibi yani her evlilik surecinde olabilcek seyler buyutulcek birsey yok ama ben gun gectikce keske daha da gec olsa diye dusunuyorum
Kaç yasindasin ? Bilemiyorum ki üzme kendini biraz rahat olmaya çalış olumlu pozitif düşünmeye çalış .

Nesinden korktunuz ki, okumasanız da etrafımızda bolca yaşanan şeyler bunlar. %90 insanın kendi tercihleri sonucu yaşananlar.
-Evlenmeden önce adamda şiddet eğilimi görüp evlendiysen atılan dayak kader olmuyor,
-Sorumsuz biriyle evlenip değişir diye beklemek akıl karı değil,
-Annesine bağımlı bir adam evlenince daha beter oluyor,
-Nişan sürecinde sizin fikirlerinizi hiçe saydıysa evlenince de farklı bir şey beklemeyin
-Evlenmeden önce aldatma potansiyeli hissettiyseniz evlendikten sonra aldatılırsınız,
şeklinde uzatılabilir.
Ben misal burada defalarca kayınvalideli konular okudum, herkes 1 ay bile olsa kayınvalide ile yaşama üzülürsün dedi ama ben inatla "ayy benim kayınvalide çok iyi ben farklı oliciiiim" diye bildiğimi okudum. Sonuç farklı olmadı ama, elbette ki sıkıntıya düştük.
Sizin seçimlerinizde sorun yoksa sonuçladan da korkmayın. Elbete ne yaşayacağımızı tam olarak bilemiyoruz ama ihtimalleri minimuma indirmek elimizde.

20 yaşındayım.. Evet malesef. İcimde yaşadığm duruma bu sekilde isim verdim çnki ciddi anlamda mutsuzum. kimseyle konuşamadgm için buraya yazmak istedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…