Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Slm kızlar
27 Temmuz da ağdet oldum. 6 Ağustos da bitti. Eylül üçü tık yok Ağrı da yok Yaşı. 41.2 kızım var. Kızlarda hemen çıktı. Geçen hafta cuma günü Kanda bakıldı negatif bugün idrar testi aldım baktım tek çizgi Çoktan olmam lazım yok Offff
Üşütmüş olabilirsiniz veya bu ay farklı bir ilaç kullandınız mı? Yada ağır stres üzüntü vs. Bir de nacizane ağdet değil adet olarak düzenleme yapabilirsiniz.
Slm
Glukozamin kullanıyorum. Hiç bu kadar uzun olmazdı
Adet dönemleri. Bir ara rahim duvarımda kalınlaşma tekrar oluşmuş olabilir bir ara olmuştu. Hayırlısı bakalım
Sen sadece nasıl yazıldığında mı dikkat ettin Pes ya. Emin ol ki benim Türkçe dil bilgim seninkinden fazladır.Sadece hızlı yazarken oluşan ufak hatalar bunlar. Ama senin sorunun daha büyük. Bir insanın şikayetini dile getirmesi, fikirleri olanlardan bilgi toplamak istemesine değil beynin sadece yazılara odaklanmış. İşin zor Allah yardımcın olsun inşallah
Sen sadece nasıl yazıldığında mı dikkat ettin Pes ya. Emin ol ki benim Türkçe dil bilgim seninkinden fazladır.Sadece hızlı yazarken oluşan ufak hatalar bunlar. Ama senin sorunun daha büyük. Bir insanın şikayetini dile getirmesi, fikirleri olanlardan bilgi toplamak istemesine değil beynin sadece yazılara odaklanmış. İşin zor Allah yardımcın olsun inşallah
Hem baslikta hem de metinde agdet yazmissiniz hizli yazarken olusan bir hata degil sanirim. Ama dediginiz gibi bi onemi yok. İnsanlarin en son duzeltmemiz gereken seyi bu olsa keske. Stres yapmayin bence adet olursunuz kan testiyle hormonlariniza baktirmaniz lazim. Yumurtlamiyorsaniz adet de olmazsiniz.
Hem baslikta hem de metinde agdet yazmissiniz hizli yazarken olusan bir hata degil sanirim. Ama dediginiz gibi bi onemi yok. İnsanlarin en son duzeltmemiz gereken seyi bu olsa keske. Stres yapmayin bence adet olursunuz kan testiyle hormonlariniza baktirmaniz lazim. Yumurtlamiyorsaniz adet de olmazsiniz.