• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Agdadan sonrasi

sanalyildiz

Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2012
4
0
16
Almanya
Ya kizlar benimle ayni sorunu yasayanlar vardir muhakkak.
Simdi bir süredir genital bölgemi agda ile aliyorum (ki saatler sürüyor kücük kücük aldigimdan neyse)
Tabi ilk görüntü muhtesem insanin hosuna gidiyor fakat..
Sonra cikmaya basliyor yeniden killar tabi afedersiniz ama..
Böyle ilk günler minik minik siyah noktalar gibi olur ya hani.. Iste o görüntü alinmamis olmasindan daha cirkin bi görüntü bana göre.
Ama o kadar kücük kücük nokta gibiler ki o zaman ben agda yapamiyorum cünkü daha cok acirmis gibi geliyor.
Iste sorum bu, ilk cikmaya basladiginda kücükte olsa agda yapiyor musunuz?`Yapiyorsaniz cok aciyor mu? Ya da aranizda buna baska cözüm bulanlar var mi? Mesela evli olanlar diyelim, eslerine güzel görünmek isterler. O ilk yeniden cikma zamaninda kücük kücük siyah noktali gibiyken napiyolar? Ayiplamayin lütfen ben evlenme planlari yapiyorum kafamda ve simdiden ögrenmek istiyorum :/

Bayanların genel sorunu bu canım ( istenmeyen tüyler )
Ben de yapıyorum ağda ilk başlarda benim de saatler sürüyordu tabi ama sonra sonra bu zaman azalıcak,sakın pes etme..
İlk günlerde nokta gibi çıkanlar bir kaç gün sonra ince tüyler halinde uzuyor...Yani ancak o zaman tekrardan alabilirsin,yani ben öyle yapıyorum çünkü..Fazla zaman geçirmeden bir hafta arayla al bence.

Back