kızlar bu konuda benim kuaförümün bi önerisi var. ağdadan hemen sonra eve gidiyoruz ve duşumuzu alıyoruzya, işte duşa girmeden önce bulaşık süngerinin tersini (yeşil olan kısım) batık olan yere sürttür der hep bana. o sürtünmeyle ölü deri gidermiş, hatta o deriyi almak içinde jileti gezdir orda der hep.
ben hazır ağda yapılmış yere niye jilet vurayım der her seferinde geçiştirirdim. bi gün dayanamamış kendisi salona sünger ve jilet koymuş. ben istemiyorum desemde yaptı ve siyah siyah batıklar gitti, pespembe bir özel bölge çıktı ortaya :)))
ama bu işlem ağdadan sonraki üç dört gün içinde fln yapılacak, sünger jilet olayı yani. çünkü üç dört günden sonra yavaş yavaş tüylenme başlıyor deri altında. jilet vurup güçlendirmeye gerek yok.
ama süngeri daha uzun bi zaman yapabilirsiniz.
ben üşengeçlikten yapamıyorum ama siz deneyebilirsiniz..
ben hazır ağda yapılmış yere niye jilet vurayım der her seferinde geçiştirirdim. bi gün dayanamamış kendisi salona sünger ve jilet koymuş. ben istemiyorum desemde yaptı ve siyah siyah batıklar gitti, pespembe bir özel bölge çıktı ortaya :)))
ama bu işlem ağdadan sonraki üç dört gün içinde fln yapılacak, sünger jilet olayı yani. çünkü üç dört günden sonra yavaş yavaş tüylenme başlıyor deri altında. jilet vurup güçlendirmeye gerek yok.
ama süngeri daha uzun bi zaman yapabilirsiniz.
ben üşengeçlikten yapamıyorum ama siz deneyebilirsiniz..