Bu sorundan yıllardır bende muzdaripim daha yeni cildiye doktoruna gittim kadının dediği ya epilasyona gideceksin yada kıllarını almayacaksın
Bu sorundan yıllardır bende muzdaripim daha yeni cildiye doktoruna gittim kadının dediği ya epilasyona gideceksin yada kıllarını almayacaksın
Bende de aynı sorun var, tüy çıkmasına yakın oluyor, acaba kese falan mı yapsak hafiften tüyler de rahat çıkar, çıkmasalar daha iyi ya neysee[/ evet ya keşke çıkmasa orada kılın çıkması zaten başlı başına büyük sorun. bide üstüne bu sivilce olayı dahada olayı batırıyo ağda yap 3hafta rahatsın sonrasında kaçgünde diğeri başlıyo pöfffff
Bende de var o iğrenç batıklar. Ben ağda yapamıyorum,jilet kullanıyorum. O yüzden de jiletten olduğunu düşünüyorum. Gerçekten çok kaşıntı yapıyor.
ağda, epilasyon, jilet hepsini denedim. hepsinde hem sivilce hem batık sorunu yaşadım. sanırım çaresi lazerle kökten halletmek
eğer lazer yapılırsa 6 ayda bir seansları oluyo ve asla kökten (cımbız, ağda, epilasyon aleti) alamazsınız deyse lazer tedavisi diye bişey kalmıyo ve yaklaşık olarak 2-2 buçuk senede bitiyo. ama yaptırmazsanız epilasyon yaptığınızda veya ağda tüy geciktirici kremlerden kullanın daha uzun zamanda çıkıyo
lazer de ağrı falan oluyomu acaba tabi bide bunun maliyet kısmı var kim bilir nekadara patlar.eğer yaptırcak olursan burada paylaşırsan sevinirim
ben çok arastırdım, ağrı değilde yanma hissi oluyomuş bazılarında. kıl kökü kişiye göre değiştiği için seansda değişiyor. kimi 3-4 seansda himi 6 seansda hallediyo. kiminin 6 seans ble yeterli olmuyor. ücretler seans başı oldugu için fiyat değişeblir. ama bana göre yine de külfetli. artık piyango çıkarsa yaptırırım:)
arkadaşlar genital bölgemde yıllardır ağdadan sonra ilk tüy çıkmasına yakın sivilceler çıkıyo ve çokta kaşıntı yapıyo haliyle iğrenç vede rahatsız edici oluyo benim gibi olupta sorununa çözüm bulan varmı yardımlarınızı bekliyorm
bendede var ve çok kötü oluyor kimse yardımcı olmadı yokmu bir yöntemi bu batklardan kurtulmanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?