Hımm...Çok korkuyorm bizim burda bir abla var oda hep jilet kullanmış bir anda sir ağdaya dönmüş onun da canıı benim gibi çok tatlıdır.
Hiç acımadı diyo almayı düşünüyorum ama..
Jiletten heleki o kalın sert kıllardan ağdaya dönen birisi hiç acımadı demiş o kadar da değil elbette bir acı oluyor heleki kılların sert ve yoğunsa ama mecbur katlanıyor insan. Ben de sir ağda için ilk olarak kuaföre gitmeni öneririm. İlk kendin alırsan hem canın daha çok yanar hem vaktini çok alır daha çok pişman olup soğursun.
canım artık ağdadan önce uyuşturucu iğneler yada haplar varmış yok bunları kullanmam dersen buz torbası yap uyuştur bölgeyi biraz o da etkilidir. ağdaya alıştıktan sonra ne kadar rahat olduğunu fark edersin
bende yıllarca jilett kullanıp ardından ağdaya dönenlerdenım : ) ama tavsiyem ilk başlarda kuaföre git ben 2 ddefa kuaföre gittim gözle görülür bi azalma ve tuylerın çıkmasında gecıkme var zaten ilk yaptırdıktan soonra o keyfi gördükten sonra kendin düzenlı olarak gideceksindir :) öyle aman aman bi acısı olmuyor diyemem evet acıyor ama o anlık sadece
bilmiyorum ama ben kuaföre gidemem heralde ya :)
bende aynısını diyordum en yakın arkadasım gidiyordu tanmıyormusun falan diyordum ona bigün hadı gidelım benımle gelırmısın dedi bende tamam dedim ama ben aldırmıyıcam tabıneyse gittik oturduk bu aldırıyo alan kızda baya samımıymış arkadasımla allahım odaya aldı benı kilitledi yat diyo alıcam bu odadan çıkışın yok mecbur açtık aldırdık ve vazgecemedik
hahahbanada öyle bişey lazım işte hiç habersiz gidip aldırmam lazım yani ama bi düşünim ben ya :)
Arkadaşlar ben bu yaşıma kadar ne ağda ne makine kullandım malesef jiletle ve kremle hallettim :/
ama kararma olduğundan nefret ediyorum. Ağda yapıcam artık kararlıyım.
sir ağda varış kullananlar çok memnun siz kullandınız mı ondan almayı düşünüyorum hemde 50 küsürden 29 TL ye inmiş :O
hemen alıcam ama korkuyurum. + benim canım çok tatlıdır
ne yapmamı önerirsiniz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?