• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağdadan çok korkuyorum.

garip_bir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2011
454
4
66
Aksaray
Arkadaşlar ben bu yaşıma kadar ne ağda ne makine kullandım malesef jiletle ve kremle hallettim :/
ama kararma olduğundan nefret ediyorum. Ağda yapıcam artık kararlıyım.
sir ağda varış kullananlar çok memnun siz kullandınız mı ondan almayı düşünüyorum hemde 50 küsürden 29 TL ye inmiş :O
hemen alıcam ama korkuyurum. + benim canım çok tatlıdır :(
ne yapmamı önerirsiniz??

bence önce bir kuaförde yaptırın ilkbaşlarda hiç yapmadıysanız. sir ağda morarma ve tahriş yapabilir. kendiniz denemeyin bence. tecrübe konuşuyor.:59:

Eğer ilk defa yapıcksan kuaföre git yada güzellik merkezine git derim ben.evde cesareti olmuyor insanın. hem daha kısa sürer kuaförede , guzellik merkezinde yaptırman.jiletten dönüceksn zor olur. ben doğumdan sonra jilet kullandım sezeryan olduğum için 6 ay yasaktı bu ay gittim acıyor ama dayanılmıck bi acı değil.sadece aa uf diyorsun okdr acısı hmn geçior.zaten 1-2 banttan sona uyuşuyor

Hımm... :( Çok korkuyorm bizim burda bir abla var oda hep jilet kullanmış bir anda sir ağdaya dönmüş onun da canıı benim gibi çok tatlıdır. :P
Hiç acımadı diyo almayı düşünüyorum ama.. :(

Hımm... :( Çok korkuyorm bizim burda bir abla var oda hep jilet kullanmış bir anda sir ağdaya dönmüş onun da canıı benim gibi çok tatlıdır. :P
Hiç acımadı diyo almayı düşünüyorum ama.. :(

Jiletten heleki o kalın sert kıllardan ağdaya dönen birisi hiç acımadı demiş o kadar da değil elbette bir acı oluyor heleki kılların sert ve yoğunsa ama mecbur katlanıyor insan. Ben de sir ağda için ilk olarak kuaföre gitmeni öneririm. İlk kendin alırsan hem canın daha çok yanar hem vaktini çok alır daha çok pişman olup soğursun.

canım sir ağdayı kullanmanı hiç önermem. ayrıca jilet kullanmakla büyük hata yapmışsın . sana önerim ya kuaföre git yada evde iyi anlayan birisine klasik ağdadan yaptır. acır mı acır ama çok değil 1 çekişte bitiyor hem bu zamanla geçicek bişey ufacık çocuklar yaptırıyor sen mi beceremiyeceksin :82:

Jiletten heleki o kalın sert kıllardan ağdaya dönen birisi hiç acımadı demiş o kadar da değil elbette bir acı oluyor heleki kılların sert ve yoğunsa ama mecbur katlanıyor insan. Ben de sir ağda için ilk olarak kuaföre gitmeni öneririm. İlk kendin alırsan hem canın daha çok yanar hem vaktini çok alır daha çok pişman olup soğursun.

kesinlikle işini iyi bilen bir kauföre gitmeni öneriyorum bende

benimde jilet sorunum var. hep bikini bölgemi jiletle aldım ama artık bende ağdaya dönmek istiyorum. kuaförü önerceksiniz bi çoğunuz ama gidemem ben. evde kendi başımın çaresine bakmak istiyorum ağdayla acıyacak biliyorum ama acıyı en aza indirmek istiyorum bana bi akıl fikir veriin :50::50:

Son düzenleme:
canım artık ağdadan önce uyuşturucu iğneler yada haplar varmış yok bunları kullanmam dersen buz torbası yap uyuştur bölgeyi biraz o da etkilidir. ağdaya alıştıktan sonra ne kadar rahat olduğunu fark edersin

canım artık ağdadan önce uyuşturucu iğneler yada haplar varmış yok bunları kullanmam dersen buz torbası yap uyuştur bölgeyi biraz o da etkilidir. ağdaya alıştıktan sonra ne kadar rahat olduğunu fark edersin

bi an önce jiletten kurtulmam lazım benimde buz torbasını deneyebilirim teşekkür ederiim :71:

bende yıllarca jilett kullanıp ardından ağdaya dönenlerdenım : ) ama tavsiyem ilk başlarda kuaföre git ben 2 ddefa kuaföre gittim gözle görülür bi azalma ve tuylerın çıkmasında gecıkme var zaten ilk yaptırdıktan soonra o keyfi gördükten sonra kendin düzenlı olarak gideceksindir :) öyle aman aman bi acısı olmuyor diyemem evet acıyor ama o anlık sadece :D

bende yıllarca jilett kullanıp ardından ağdaya dönenlerdenım : ) ama tavsiyem ilk başlarda kuaföre git ben 2 ddefa kuaföre gittim gözle görülür bi azalma ve tuylerın çıkmasında gecıkme var zaten ilk yaptırdıktan soonra o keyfi gördükten sonra kendin düzenlı olarak gideceksindir :) öyle aman aman bi acısı olmuyor diyemem evet acıyor ama o anlık sadece :D

bilmiyorum ama ben kuaföre gidemem heralde ya :)

bilmiyorum ama ben kuaföre gidemem heralde ya :)

bende aynısını diyordum en yakın arkadasım gidiyordu tanmıyormusun falan diyordum ona bigün hadı gidelım benımle gelırmısın dedi bende tamam dedim ama ben aldırmıyıcam tabı :D neyse gittik oturduk bu aldırıyo alan kızda baya samımıymış arkadasımla allahım odaya aldı benı kilitledi yat diyo alıcam bu odadan çıkışın yok mecbur açtık aldırdık ve vazgecemedik :D

bende aynısını diyordum en yakın arkadasım gidiyordu tanmıyormusun falan diyordum ona bigün hadı gidelım benımle gelırmısın dedi bende tamam dedim ama ben aldırmıyıcam tabı :D neyse gittik oturduk bu aldırıyo alan kızda baya samımıymış arkadasımla allahım odaya aldı benı kilitledi yat diyo alıcam bu odadan çıkışın yok mecbur açtık aldırdık ve vazgecemedik :D

hahah :60: banada öyle bişey lazım işte hiç habersiz gidip aldırmam lazım yani ama bi düşünim ben ya :)

korku korkuyu çağırırmış... hiç de korkma herkes yaptırıyor.. en az senin kadar canı tatlı olan vardır.. gidicem yarım saatte biticek ve bir ay rahatım diye düşün git hallet..
kafana taktığın bu olsun yahu..
her ay gidiyorum ben acı yok diye birşey yok o yalan ama acı katlanılmıcak gibi değil.. üstelik o temizliği gördükçe dayanabilirim diye gaz veriyor insan kendisine..
ver gazı aldır gitsin..

19 yaşındayım bugüne kadar genital bölgem dışında hiçbir yere hiç jilet kullanmadım ve tüylerim inanılmaz cansız yok gibi asla jilet kullanmayı düşünmüyorum.. ayrıca ağdanın acıtması yapan kişiye bağlı ben genelde anneme yada kuaföre yaptırıyorum hiç acımadı bugüne kadar..

Arkadaşlar ben bu yaşıma kadar ne ağda ne makine kullandım malesef jiletle ve kremle hallettim :/
ama kararma olduğundan nefret ediyorum. Ağda yapıcam artık kararlıyım.
sir ağda varış kullananlar çok memnun siz kullandınız mı ondan almayı düşünüyorum hemde 50 küsürden 29 TL ye inmiş :O
hemen alıcam ama korkuyurum. + benim canım çok tatlıdır :(
ne yapmamı önerirsiniz??

Bikini bolgen için EMLA krem kullan. Almadan 1 bucuk saat once sur, strec naylonla kapla o bolgeyi ve 1 bucuk saat sonra veya 1 saat 45 dk sonra kontrol et uyusmussa, isleme basla. Zerre aci hissetmeyeceksin.

Back