- 25 Temmuz 2017
- 351
- 274
- 53
- Konu Sahibi lianazelko
-
Eldivenle daha acı verici değil mi ? Daha küçük tutamlar halinde uğraşıyorsunuz.hem de agdadan daha uzun tüy beklemeniz gerekiyor.Kol altı ve bikini bölgesini eldivenle alıyorum ben. İlk kez burada duymuştum ve ne saçma yöntem demiştim ama hakikaten büyük kolaylıkmış. Yıllardır jiletten başka birşey deneyemediğim bikini bölgesini almaya başladım bu sayede.
Hiç acı hissetmiyorum eldivenle. Sanırım benim derim hassas ama acı eşiğim yüksek. Ağdayla mutlaka nokta nokta kızarıklık batık filan oluyor. Eldivende o yok. Uzunluk konusu aşağı yukarı aynı gibi ağdayla da tam almıyor çok kısayken. Bir de bende pko var biraz hızlı uzuyor olabilir ondan dolayı bilemiyorum.Eldivenle daha acı verici değil mi ? Daha küçük tutamlar halinde uğraşıyorsunuz.hem de agdadan daha uzun tüy beklemeniz gerekiyor.
Konu sahibi, bir dahakine zorlama sende. Kuaför bile iki üç kere deneyip bırakıyor olmuyorsa. Deri iyilestirici bir krem bulup surebilirsin.
Derisini kaldirmissiniz sir agdalarda aldığınız bölgeye 1 kackez surerseniz deriniz kalkalkar ve lekee yapar bepentol varsa onu sürün yoksa zeytin yağı surunku leke olusmasin. Kendiniz alirken de azar azar sürüp o şekilde çekerseniz tahriş olmazKendi kendime ağda yapmayı denedim ilk defa. Sol koluma yaptım kolayca, sağ kolumun altını ise düzgün alamadığım, defalarca yapıştırıp çektim ve kolumun altı kıpkırmızı oldu. Hareket ettirirken bile acıyor. Alerji olsa diğer kolum ve bacaklarım da olabilirdi. Ne sürmek lazım cilde? 2 gündür böyle. Geçer diye bekledim ama geçmemiş.
Bu arada siz sağ kolunuzun altını alabiliyor musunuz? Kolayca almanın usülü nedir. Roll-on şeklinde satılanlardan altım. Bacaklarıma sürerken daha tüyler kopuyor:)
Bepanten sürKendi kendime ağda yapmayı denedim ilk defa. Sol koluma yaptım kolayca, sağ kolumun altını ise düzgün alamadığım, defalarca yapıştırıp çektim ve kolumun altı kıpkırmızı oldu. Hareket ettirirken bile acıyor. Alerji olsa diğer kolum ve bacaklarım da olabilirdi. Ne sürmek lazım cilde? 2 gündür böyle. Geçer diye bekledim ama geçmemiş.
Bu arada siz sağ kolunuzun altını alabiliyor musunuz? Kolayca almanın usülü nedir. Roll-on şeklinde satılanlardan altım. Bacaklarıma sürerken daha tüyler kopuyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?