Ağdadan anlayanlar yardım! Kolumun altı kıpkırmızı oldu

lianazelko

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2017
351
274
53
Kendi kendime ağda yapmayı denedim ilk defa. Sol koluma yaptım kolayca, sağ kolumun altını ise düzgün alamadığım, defalarca yapıştırıp çektim ve kolumun altı kıpkırmızı oldu. Hareket ettirirken bile acıyor. Alerji olsa diğer kolum ve bacaklarım da olabilirdi. Ne sürmek lazım cilde? 2 gündür böyle. Geçer diye bekledim ama geçmemiş.

Bu arada siz sağ kolunuzun altını alabiliyor musunuz? Kolayca almanın usülü nedir. Roll-on şeklinde satılanlardan altım. Bacaklarıma sürerken daha tüyler kopuyor:)

Tahriş olmuştur çokça denemekten.
Yanık kremi oluyor ya ondan sür o rahatlatır iyileşmeyi hızlandırır. Bolca hava alsın böyle böyle geçecek.
Varsa hakiki kantaron yağıda sürebilirsin.

Kol altını asla ağdayla alamadım ya. Kıl kökleri daha sert, ben de çekmeyi beceremiyordum filan, yarısı kalıyordu öyle. O yüzden hep epilasyon aleti kullandım. Sonra da ev tipi lazere geçtim işte. Ağda işi zor bence.

Kol altınıza bepanthene, hametan gibi bir krem sürebilirsiniz, iyileşme sürecini hızlandırır.

Aynı yere en fazla iki kez ağda sürülür iki bile çok zorunluysa. Cildiniz tahriş olmuş. Bepanten gibi bir krem sürün

Ayrıca asıl problem ağdanızda. Ağdayı değiştirin. Anladığım kadarıyla yapısı hafif sürdüğünüz de kalın bir tabaka kalıyor cildinizde o da hem temizlenmez hem ciltte kalır böylelikle tüyde alınmaz birkaç kez üst üste çekmek zorunda kalırsınız. Rol on ağda ince tabaka sürülür. Üst üste rol on sürmeyin. Sürün bezi yapıştırın çekin.

Ağda bittiğinde kalıntıları temizlemek için ya bebe yağı ya da ağda yağı kullanılır

Geçmiş olsun

Bende sudocrem var bebek pişik kremi.Cildim hassas olduğundan ağdayı düzgün de yapsam koltuk altım hemen tahriş olur.Bu sudokrem iyi geliyor. Evde yanık kremi falan varsa o da iş görür.

Kol altı ve bikini bölgesini eldivenle alıyorum ben. İlk kez burada duymuştum ve ne saçma yöntem demiştim ama hakikaten büyük kolaylıkmış. Yıllardır jiletten başka birşey deneyemediğim bikini bölgesini almaya başladım bu sayede.

Bir kolumu tek denemeyle altı şu vi-vet sir ağda şeysinden aldım. Diğer kolumu birden fazla kez yaptım, evet. Kenardan şektiğim kısımlar yanmış gibi kıpkırmızı. Aloe vera sürmek geldi onu denedim. Bir de yanık kremi deneyeyim. Kantaron yağı da var.

AngelicaPickles , genital bölgede çok var, hep jiletle aldığım için. Sert kıllar çare olur mu ki eldiven? Ağda hiç sürmedim.

Eldivenle daha acı verici değil mi ? Daha küçük tutamlar halinde uğraşıyorsunuz.hem de agdadan daha uzun tüy beklemeniz gerekiyor.

Konu sahibi, bir dahakine zorlama sende. Kuaför bile iki üç kere deneyip bırakıyor olmuyorsa. Deri iyilestirici bir krem bulup surebilirsin.

Aslında ağda en iyi temizlenme şekli hem tüyü azaltır hemde uzun süre taze kalır cildiniz tüy çıkmaz. Ama genital bölgeye de rol on ağda kullanılmaz tabak ağda kullanılır. Biraz araştırırsanız bayağı bilgi bulabilirsiniz. Ayrıca rol on ağda olarak binde satılan vardı o çok iyi ince bir yapısı var gerçi hala satılıyor mu bilmiyorum çünkü benim tüy sorunum yok artık

Varsa sudocrem sür hemen geçirir.

Benimde koltuk altım yanmıştı benpatol sürünce geçti iz falan kalmadı

Hazır ağda bantları biraz daha kolay sanki. Kuaförler kapanınca bende evde yapmaya başladım tabiki. A101 bim veet bunları denedim. Kullanımı kolay.

Hiç acı hissetmiyorum eldivenle. Sanırım benim derim hassas ama acı eşiğim yüksek. Ağdayla mutlaka nokta nokta kızarıklık batık filan oluyor. Eldivende o yok. Uzunluk konusu aşağı yukarı aynı gibi ağdayla da tam almıyor çok kısayken. Bir de bende pko var biraz hızlı uzuyor olabilir ondan dolayı bilemiyorum.

Derisini kaldirmissiniz sir agdalarda aldığınız bölgeye 1 kackez surerseniz deriniz kalkalkar ve lekee yapar bepentol varsa onu sürün yoksa zeytin yağı surunku leke olusmasin. Kendiniz alirken de azar azar sürüp o şekilde çekerseniz tahriş olmaz

Bepanten sür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…