denedim bugün gram uyuşmadı yaaAnestol olabilir ucuz zaten. Lazere giderken kullanıyorum iyi geliyor
acı eşiğim çok düşük sanırım benim bacaklarımı alırken bile acıor . kıyamıyrum resmen kendimeKendiniz mi yapıyorsunuz. yapıldığı sırada mı ağrı oluyor bitince mi,yapılırken kısa sürüyor acı da olsa hemen geçiyor sonrasında sizde neden böyle oldu acaba.
Aaaa neden öyle olduki az mı kullandın? Ben bolca surerim sıcaklık olur uyusur.denedim bugün gram uyuşmadı yaa
çok pahalı geldi banaisim vermek yasak ama
nasıl olsa bu krem herkesçe biliniyor
emla denesene gerçi pahalı biraz.
valla yarısını boşalttım kremin banamısın demediAaaa neden öyle olduki az mı kullandın? Ben bolca surerim sıcaklık olur uyusur.
emlayı sürüp o bölgenin hava almasını engelliceksin. ben bikini bölgeme poşet bağlıyordum valla. sonra bütün yurt poşetli gezmiştivalla yarısını boşalttım kremin banamısın demedi
şimdi ödenmiyormuş emla . bezi çekince o birden yanışı varya öldürüyor valla elimi nasıl bastırcam bilmiyorum :)bir yöntem var işine yararmı bilmem bende yarıyor. ağdayı sıcak ortamda yapıyorum soğukta canım çok yanar benim. ikincisi acıyan yere elimle bastırıyorum acısı hemen geçiyor. emla kremini sağlık ocağına yazdırıyordum ben. bundan 7 sene önce
ayy hiç poşet denemedim benemlayı sürüp o bölgenin hava almasını engelliceksin. ben bikini bölgeme poşet bağlıyordum valla. sonra bütün yurt poşetli gezmişti
kendim yapıyorum ondan mı ki benimkiNasıl o kadar aciyabiliyor
Ben ağda yaptirirken telefonmla oyun oynuyorum
Buz belki ağrını hafifletir
sen bezle ağdayı nerene yapıyorsun. bikini bölgene bezle ağda yapmak çok çok zor ve tecrübe ister. ayrıca eldiven deneyebilrisin.şimdi ödenmiyormuş emla . bezi çekince o birden yanışı varya öldürüyor valla elimi nasıl bastırcam bilmiyorum :)
canım gıt ağdacıya hemen yapıp bıtırsın cok da rahat oluyor utanıcak bır sey de yok bence en temızı oh rahattt :)kendim yapıyorum ondan mı ki benimki
bikini bölgesine gitmiştim bi defa kuaföre başka cesaret edemedim
bacaklarıma yapıyorum ben bikini bölgesine yaptım da olmadısen bezle ağdayı nerene yapıyorsun. bikini bölgene bezle ağda yapmak çok çok zor ve tecrübe ister. ayrıca eldiven deneyebilrisin.
ben kendım ozel bolgeye yapamazdım sanırım kız sen nasıl yapoıyorsun hem de bezle mı yapıyorsunn :?kendim yapıyorum ondan mı ki benimki
bikini bölgesine gitmiştim bi defa kuaföre başka cesaret edemedim
tüm kayseriyi dolaşırım herhalde bencanım gıt ağdacıya hemen yapıp bıtırsın cok da rahat oluyor utanıcak bır sey de yok bence en temızı oh rahattt :)
kayserıye selamlarrr :)tüm kayseriyi dolaşırım herhalde benher seferinde farklı bi kuaför
ay vallahi kıyamıyorum kendime ben daha çok acıyoben kendım ozel bolgeye yapamazdım sanırım kız sen nasıl yapoıyorsun hem de bezle mı yapıyorsunn :?
eğer illaki kendın yapıcaksan parmak ağdası kullan bezle kendını cok zorlarsın çekiş kuvvetı de onemlı ınsan kendısıne yapınca kendısıne kıyamıyo cekemıyo dogru duzgun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?