Çok acıyor, lazer candır.
Zahmet edip tam cümle kursaydın keşke
Eskiden sünnetler nasilt
Rol mü çaldım ben? Allah da beni kahretmesinHenüz bir şey yazmamış; belki konu açma sebebi kendi deneyimini paylaşmaktır.
Eski sünnetler nasıl djdjdjdjdjd
Eski sünnetler nasıl djdjdjdjdjd
Sünnetin eskisi mi olur yahu, sanki moda akımı. Çağlardan beri aynı değil mi?Hangi "sünnet"ten bahsettiği hâlâ bilinmiyor.
Sünnetin eskisi mi olur yahu, sanki moda akımı. Çağlardan beri aynı değil mi?
Konuyu "çocuk büyütmek" bölümüne açtığı için pipi kesme operasyonu geldi benim aklıma.Cerrahi işlemden mi bahsediyor; dini içerikten mi bahsediyor bilmiyoruz.
Sünnet ifadesini eski gelenekler yerine kullanma ihtimali de mevcut.
Şimdikiler anesteziliSünnetin eskisi mi olur yahu, sanki moda akımı. Çağlardan beri aynı değil mi?
Aaa evet, eski usulleri seviyor anladığım kadarıyla. Lazer yerine de ağdayı seçmesi buna işaret. Şerlok hislerim beni yanıltıyor olamaz.Şimdikiler anestezili
Travmaya bak ya deli olacağım. Farz bile olmayan bir şeyin bu kadar dini bir olguya dönüşmesi beni deli ediyor. Yazık neler çekmiş bu nesil... Sonra cinsel problemlerle dolu bir hayat.Aaa evet, eski usulleri seviyor anladığım kadarıyla. Lazer yerine de ağdayı seçmesi buna işaret. Şerlok hislerim beni yanıltıyor olamaz.
Ay ne bileyim ben evin hem en küçüğü hem de tek kızıyım. Bir tek küçük abimin sünnet olmak için önce ağlayıp, sünnetçi geldiğinde korkudan ağaca çıktığını ve akşama kadar orada ağladığını hatırlıyorum. Ben daha 5-6 yaşlarındaydı
Lazer de acımıyor mu.Çok acıyor, lazer candır.
Sünnet erkeklerin çocukluk döneminde yapılması gereken bir işlem.Dinimizde farz değil mi ? Yahudiler 7 günlükken sünnet ediyorlar.Hristiyanlarda bile doktor derse sünnet derisi alınıyor.Sünnetin eskisi mi olur yahu, sanki moda akımı. Çağlardan beri aynı değil mi?
Yanlış alıntı mı yaptınız?Sünnet erkeklerin çocukluk döneminde yapılması gereken bir işlem.Dinimizde farz değil mi ? Yahudiler 7 günlükken sünnet ediyorlar.Hristiyanlarda bile doktor derse sünnet derisi alınıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?