• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağda

Birnazenin

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2019
313
115
103
Biraz açık olacak ama. Ben özel bölgemi hep jiletle aldım maalesef . Bir iki kez ağda yaptırdım kuaförde. Acı sorun değil ona katlanıyorum ama Bugün de evde denemek istedim Gel görelim ki üst kısım tamam ama daha alt kısmından resmen ağdayı çekemedim yapıştı kaldı orda bin pişman oldum rezillik yaşadım derken yarım yamalak bırakmak zorunda kaldım sorum şu acıyı evde nasıl azaltırım deneyimi olanlardan Fikir istiyorum birde bende anlayacağınız üzere aşırı tüy var ve kalın :( bunun için azaltıcı bişey var mı kaç saattir Halime canım sıkkın

Biraz açık olacak ama. Ben özel bölgemi hep jiletle aldım maalesef . Bir iki kez ağda yaptırdım kuaförde. Acı sorun değil ona katlanıyorum ama Bugün de evde denemek istedim Gel görelim ki üst kısım tamam ama daha alt kısmından resmen ağdayı çekemedim yapıştı kaldı orda bin pişman oldum rezillik yaşadım derken yarım yamalak bırakmak zorunda kaldım sorum şu acıyı evde nasıl azaltırım deneyimi olanlardan Fikir istiyorum birde bende anlayacağınız üzere aşırı tüy var ve kalın :KK43: bunun için azaltıcı bişey var mı kaç saattir Halime canım sıkkın
Lazere gidin :KK76:

yıllardır boğuşuyorum bu sorunla bir çözüm bulamadım ben de
gebelik istediğim için lazere de gidemiyorum eğer öyle bir isteğin yoksa tek çözüm lazer

Ben eldiven kullanıyorum o bölgeye çok rahat oluyor, ilk başlarda uzun sürüyordu ama şimdi baya azaldı o bölgede. Agdayı ilk zamanlar ben de denemiştim ama çok zorladı ve yarım kalınca vazgeçtim.

Hangi Ağdayı kullandın? Kullandığın ağdadan olabilir, cildine uymuyordur ki her ağdanın bir özelliği var. Saçma gelebilir de cidden öyle 😊

Ben Daha jilet değdirmedim vücuduma 🤭 siz ağda gibi bi rahatlık varken neden jilet yaptınız ki yazık etmişsiniz kendinize yaa 😖 ağda azaltır candızlaştırır..kendisindendökülmeye başlar ..nerdeyse aylık temizliğimi yapmasam bile olur denecek kadar az mesela bende iyi ki çamsakızı diyorum ..Eliniz alışınca hemen yaparsınız ilk zamanlar bende yapamıyordum sonra alıştım zaten ağda olunca ayda bir yaparsın çok geç çıkar ve cansız çıkar çamsakızı dene tavsiyem 👍🏼

Epilatör kullanıyorum küçüklüğümden beri memnunum. Öneririm. Ağdayı beceremiyorum.

Acı için eczanelerde Emla krem var, bazı eczaneler tek tüp olarak da satıyormuş, fiyatı saçma çünkü 150 tl üstü.
Muadilini de sorabilirsiniz kadın bir eczacıya.
Ağda zamanla kararma yaptığı için pek tercih etmemelisiniz aslında. Ya lazer ya da kaliteli bir epilatör. Braun silk epil 7 var bende, muazzam bir alet. Gözüm kapalı öneririm. Üstelik banyoda da kullanabiliyorsunuz, ıslak ve kuru 2 ayrı kullanımı var.

Ancak anestezi kremleri/ jelleri ile azaltabilirsiniz acıyı. Ama bende bunu çok tavsiye etmiyorum. Ben ilk ağdaya gittim, düzenli gidiyordum. Sonra jiletle aldım, şimdi ise lazere gidiyorum. Jilett kökleri dahi kalınlaştırıyor kendinize yapamamanız çok çok normal. Kıllarınız sert ve güçlüyse tek çözüm ağdaların içinde sir ağda. Onada ya acı eşiğinizin çok yüksek olması lazım, yada başkasına yaptırmanız lazım. Başka türlü olmaz.

Jiletten sonra ağda yapınca öyle oluyor. Bir kaç kez ağda ile aldıktan sonra düzelmeye başlar. Ama insanın evde kendi yapması da zor oluyor. Yine kuaföre gitmenizi tavsiye edeceğim..

Bir yerle görüştüm lazer için tüm bölge 800 tl 6 seans nasıl sizce

Senelerdir ağda yaptırırim evime gelir ağdacım (bu konuda evet sansliyım) baya azaldı 2-3 ayda bir kere yaptıriyorum..acı konusunda bisey diyemiycem çünku bu insandan insana acı esiğiyle ilgili birşey bende hiç acı olmuyor
Ayrıca lazere karsıyım çünkü Allah böyle yaratmış o zaman koltukaltımiz bacaklarimiz biyik kaş özel bölgemiz de kil mıl çikmazdı demekki iyi birşey o yuzden onlara lazerle bitirmek istemem hiç düşünmedim bence en sağliklısı ağda

Acı için eczanelerde Emla krem var, bazı eczaneler tek tüp olarak da satıyormuş, fiyatı saçma çünkü 150 tl üstü.
Muadilini de sorabilirsiniz kadın bir eczacıya.
Ağda zamanla kararma yaptığı için pek tercih etmemelisiniz aslında. Ya lazer ya da kaliteli bir epilatör. Braun silk epil 7 var bende, muazzam bir alet. Gözüm kapalı öneririm. Üstelik banyoda da kullanabiliyorsunuz, ıslak ve kuru 2 ayrı kullanımı var.

Tüyleri tek tek dönen bir makine ile aldığı için çok fazla acımıyor mu? 😯

Ben eldiven kullanıyorum o bölgeye çok rahat oluyor, ilk başlarda uzun sürüyordu ama şimdi baya azaldı o bölgede. Agdayı ilk zamanlar ben de denemiştim ama çok zorladı ve yarım kalınca vazgeçtim.
Ya eldivenle nasıl yapıyorsunuz? Ben ağdacıya gidiyorum, acıması gibi bir derdim de yok ama bazen sıkılıyorum kuaföre o kadar para vermekten. Birkaç yerde daha eldiven okudum ama hiçbir fikrim yok. Googledan da bakabilirdim de yapan görünce hazır sorayım dedim.

Ya eldivenle nasıl yapıyorsunuz? Ben ağdacıya gidiyorum, acıması gibi bir derdim de yok ama bazen sıkılıyorum kuaföre o kadar para vermekten. Birkaç yerde daha eldiven okudum ama hiçbir fikrim yok. Googledan da bakabilirdim de yapan görünce hazır sorayım dedim.
Hani şu hemşire eldiveni denilen beyaz olan eldivenlerden eline en uygun boyutunu geçirip toplu toplu çekiyorsun o bölgedeki tüyleri. Öyle bir acıma falan olmuyor ilk zamanlarda acıyor gibiydi ama artık öyle pek acısı da kalmadı zamanımı da eskisi gibi çok almıyor ama ilk defa alacak birisi belki bir kaç tüyü çekse ilk başta alışma açısından iyi olur . Ve çıkma süresi de gecikti. Öyle küçük tüyler alınmaz diyorlar ama gayette alınıyor. En azından ben alıyorum zaten azalıyor zaman içinde ki benim baya azaldı, aralarında baya bir boşluk açıldı ve güçsüz çıkıyor.

Back