ağda yüzünden koltuk altım karardı :(

lonesome

Nirvana
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2007
175
-17
yaklaşık 20 gün önce sir ağdayla koltuk atlımı aldım.ertesi gün baktımki iki kolumun altıda kömür gibi kapkara olmuş ve hala geçmedi ne yapmam gerekir bi bilginiz var mı.lütfen yardımcı olun kalıcı iz kalıcak diye korkuyorum.kısa kollu tişört giyemiyorum

Canım ya sorma bende hep kendim cımbızla sakızla felan alıyordum koltuk altımı. Az tüğ çıkıyor bende. Geçenlerde tuttum salak gibi
sir ağda yaptırdım.kıpkırmızı kaldı koltuk altım sonrada karardı. Bende onunla uğraşıyorum. Bepantene merhem sürüyorum. Birde kabak lifi ile keseliyorum banyoda. Bakalım açılma olacakmı. Annemde pudra sür geçer dedi ama alıpta sürmedim daha.çözümü olan birşeyler yazsın nolurr.

bende bu zamana kadar ya epilasyon aletiyle yada sesunun ılık ağdasıyla almıştım.. sesu gayet iyi ama yapması biraz zor oluyordu, önce suyun içinde ısıt sonra spatulasıyla sür falan, daha yeni sir ağdaya geçtim.. henüz iki defa aldım bugünde 3.kez almış olacam. bende kararma falan olmamıştı, ama şimdi siz söyleyince korktum yaaa, olabilir mi acaba

acaba ağda çok ısındıda yandı mı? makinesi yokmu sizde? makine belli bi sıcaklıkta tutuyor devamlı. ama ben yinede koltuk altımdan önce bacaklarıma yapıyorum hem ısısını kontrol etmiş oluyorum. sadece koltuk altıma bile yapacak olsam bacağımın bi köşesinde deniyorum sıcaklığıını, koltuk altı hassas çünkü.

benim de karardı canım sirden dolayı. kuafördeki kıza sordum çaresi var mı diye. yok dedi.
yok mudur bi çaresi?

ben bugün doktora gittim 3 tane krem verdi sabah öğle akşam her birini sür dedi.15 gün sonra tekrar kontrole gidicem doktor geçer dedi.bakalım inşallah geçer.sonuçları yazarım işe yararsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…