• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ağda yaptırmaya utanıyorum

Bocuk agdalar var a101den alıyprum ben pembe olanı ocakta eritiyorum makinam yok diger agdalara göre daha az acı veriyor bezede ihtiyaç yok sür 10 saniye sonra çek hem daha temiz tavsiye ederim

Gerçekten bezsiz mi yapılıyo boncuk ağda ben hiç denemedim kolay mı cidden ?
Mesela 1kere kuaföre gitmiştim orda da çubukla sürüp çubukla gerçi çekmişlerdi ağdayı o da boncuk muydu acaba

Gerçekten bezsiz mi yapılıyo boncuk ağda ben hiç denemedim kolay mı cidden ?
Mesela 1kere kuaföre gitmiştim orda da çubukla sürüp çubukla gerçi çekmişlerdi ağdayı o da boncuk muydu acaba
Evet bezsiz kolay çıkıyor bilmiyorum koaförler hangi agdayı kullanıyor ben ben a101den aldıgım boncuk agdayı kullanıyorum ve çok memnunum çok kolay oluyor

merhaba 14 yaşındayım özel bölgeme ağda yaptırmaya hem korkuyorum hem de çok utanıyorum. ne yapmalıyım . ben kimseye özel bölgemi açamam. çok acır diye de korkuyorum sizce ne yapmalıyım
Ailenin durumu müsaitse epilasyon öneririm ben. Hazır yolun başındayken hiç bunlara bulaşmayıp epilasyon aleti alıp evde kendin yaparsın. Hem acı da yok

Canım benim ameliyat eldiveni deneyebilirsin. (sadece ameliyat eldiveni ile yolma işlemi yapıyorsun, azar azar alırsan acımaz ya da çok acımaz. Biraz zahmetli ama uzun süreli fayda sağlayan bir işlem üstelik cildine herhangi bir zarar verecek maddede uygulamamış oluyorsun.) İlk başlarda biraz uzun sürer elin alıştıkça daha kısa sürede yaparsın. Utanmak hâyâdandır, sen önce kendi yapabileceklerini dene, gerçekten ama gerçekten yapamazsan başka seçenekleri değerlendir. Bir de ay takvimini kullan, hicri takvime göre aldıkça kıllarda hem incelme hem de azalma oluyor. (bu takvimi veren bir internet sitesi var Google'a yazarsan çıkar. Ay takvimine göre epilasyon yaz.)

Canım sana bu konularda yol gösterecek bir annen veya ablan yok mu?
Kendi kendine ağdayı denemeni pek önermem.
En iyisi iyi bir yere git -hijyenik olan- ağdayı orada yaptır.ilk sefer biraz acır ama çok acıyacak bir şey değil.

Back