- 7 Aralık 2019
- 9
- 4
- 1
- 25
- Konu Sahibi sorumvar20
merhaba 14 yaşındayım özel bölgeme ağda yaptırmaya hem korkuyorum hem de çok utanıyorum. ne yapmalıyım . ben kimseye özel bölgemi açamam. çok acır diye de korkuyorum sizce ne yapmalıyım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim. Bende senin gibiydi cok utaniyodum ve hic yaptirmadim dugunumdem 1 gun once gittim yaptirmaya korkitmim senin ama cok acidi valla tavana yapiscaktim nerdeyse sen en guzeli evde kendini alistir oyle baskasina yaptir eger hic yapmadiysan ama kendinde yapıyorsan aliskinsan git sonucta kadin yapiyo cekinme ve tanimadigin bi kuaföre git seni tanimasinlar daha rahat edersin alisirsin oyle
Ne yapmalisin?
Korkmadan açıp yaptirmalisin yapacak bisi yok . Acı olmaz alışırsın bi kere yaptırinca.
Canim makinani al kuaforde mesela cok suruyolar baya ve cekince cok aciyo ben evde kendim yapip alistirdigim zaman boyle minicik suruyodum az az hem ufak ufak yaptigim icin fazla canim yanmiyodu oyle denemeye calis kocamam kocaman surme az az ilerle hemem canim acimaz hemde bi sure sonra acimiyo zatenteşekkür ederim daha önce hiç yaptırmadım evde nasıl yapabilirim
Lazer de olabilir o çok daha iyi .teşekkür ederim ama çok utanıyorum
Bende ilk kez evlenmeden önce gitmiştim genital ağdaya ve ah salak kafam şimdiye kadar neden gelmemişim dedim. Evde kendin nasıl alacaksın ? Genital ağda evde aşırı zor kuaförde 5 dk
Canim makinani al kuaforde mesela cok suruyolar baya ve cekince cok aciyo ben evde kendim yapip alistirdigim zaman boyle minicik suruyodum az az hem ufak ufak yaptigim icin fazla canim yanmiyodu oyle denemeye calis kocamam kocaman surme az az ilerle hemem canim acimaz hemde bi sure sonra acimiyo zaten
Bende ilk kez evlenmeden önce gitmiştim genital ağdaya ve ah salak kafam şimdiye kadar neden gelmemişim dedim. Evde kendin nasıl alacaksın ? Genital ağda evde aşırı zor kuaförde 5 dk
Canim onlari hic kullandim bisi diyemicemsir ağda bandı olur mu peki bu arada çok teşekkür ederim
Olmaz. Kesin çözüm lazer. En azından cektigin acıya değer.sir ağda bandı olur mu peki bu arada çok teşekkür ederim
Teşekkür ederimBen de utanırdım başlarda ama hiç utanma, ağdacıların işi bu onlar günde 10 tane görüyorlar. Tüyler uzunsa daha çok acır, ikinci kez fazla uzamadan gittiğinde daha kolay olur. İstersen önce makasla biraz kısalt, Ağda yaptıracaksan jilet kullanma sert çıkar ağda ile almak daha zor olur.
Bende ilk başlarda çok utanıyordum ama gittikten sonra neden daha önce gelmemişim dedim ama en iyisi lazer inanın lazer e verdiğiniz paranın kaç katını veriyorsunuz kuaför e ve sonuç bitmiyor!