• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ağda yaptırmaya utanıyorum

sorumvar20

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2019
9
4
1
25
merhaba 14 yaşındayım özel bölgeme ağda yaptırmaya hem korkuyorum hem de çok utanıyorum. ne yapmalıyım . ben kimseye özel bölgemi açamam. çok acır diye de korkuyorum sizce ne yapmalıyım

Canim. Bende senin gibiydi cok utaniyodum ve hic yaptirmadim dugunumdem 1 gun once gittim yaptirmaya 😂 korkitmim senin ama cok acidi valla tavana yapiscaktim nerdeyse sen en guzeli evde kendini alistir oyle baskasina yaptir eger hic yapmadiysan ama kendinde yapıyorsan aliskinsan git sonucta kadin yapiyo cekinme ve tanimadigin bi kuaföre git seni tanimasinlar daha rahat edersin alisirsin oyle

Canim. Bende senin gibiydi cok utaniyodum ve hic yaptirmadim dugunumdem 1 gun once gittim yaptirmaya 😂 korkitmim senin ama cok acidi valla tavana yapiscaktim nerdeyse sen en guzeli evde kendini alistir oyle baskasina yaptir eger hic yapmadiysan ama kendinde yapıyorsan aliskinsan git sonucta kadin yapiyo cekinme ve tanimadigin bi kuaföre git seni tanimasinlar daha rahat edersin alisirsin oyle

teşekkür ederim daha önce hiç yaptırmadım evde nasıl yapabilirim

teşekkür ederim daha önce hiç yaptırmadım evde nasıl yapabilirim
Canim makinani al kuaforde mesela cok suruyolar baya ve cekince cok aciyo ben evde kendim yapip alistirdigim zaman boyle minicik suruyodum az az hem ufak ufak yaptigim icin fazla canim yanmiyodu oyle denemeye calis kocamam kocaman surme az az ilerle hemem canim acimaz hemde bi sure sonra acimiyo zaten 😂

Canim makinani al kuaforde mesela cok suruyolar baya ve cekince cok aciyo ben evde kendim yapip alistirdigim zaman boyle minicik suruyodum az az hem ufak ufak yaptigim icin fazla canim yanmiyodu oyle denemeye calis kocamam kocaman surme az az ilerle hemem canim acimaz hemde bi sure sonra acimiyo zaten 😂

sir ağda bandı olur mu peki bu arada çok teşekkür ederim

Bende ilk başlarda çok utanıyordum ama gittikten sonra neden daha önce gelmemişim dedim ama en iyisi lazer inanın lazer e verdiğiniz paranın kaç katını veriyorsunuz kuaför e ve sonuç bitmiyor!

Ben de utanırdım başlarda ama hiç utanma, ağdacıların işi bu onlar günde 10 tane görüyorlar. Tüyler uzunsa daha çok acır, ikinci kez fazla uzamadan gittiğinde daha kolay olur. İstersen önce makasla biraz kısalt, Ağda yaptıracaksan jilet kullanma sert çıkar ağda ile almak daha zor olur.

Ben de utanırdım başlarda ama hiç utanma, ağdacıların işi bu onlar günde 10 tane görüyorlar. Tüyler uzunsa daha çok acır, ikinci kez fazla uzamadan gittiğinde daha kolay olur. İstersen önce makasla biraz kısalt, Ağda yaptıracaksan jilet kullanma sert çıkar ağda ile almak daha zor olur.
Teşekkür ederim 😊

Bocuk agdalar var a101den alıyprum ben pembe olanı ocakta eritiyorum makinam yok diger agdalara göre daha az acı veriyor bezede ihtiyaç yok sür 10 saniye sonra çek hem daha temiz tavsiye ederim

Back