Ağda yaptırdım , sonuç BERBAT

Leyenda

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2012
257
44
118
Bilecik
Herkese Merhaba,

Ben de birçok bayan gibi kol tüylerinden hoşlanmıyorum. Bu yüzden dolunay epilasyonuna uyarak 8 Martta bir ağda yapan güzellik merkezine gittim. Aslında çok profesyonellerdi , kadın tüylerimi aldı 5 gün oldu aldıralı ve şuanda sert biçimde çıkmaya başladılar Psikolojim çok bozuldu.. Eskiden tüylerim çok yoktu hatta arkadaşlarım aldırma sakın gibi uyarılar yapmıştı ama o pürüzsüzlüğü çok seviyorum kızlar Neden böyle sert çıktılar acaba ? Kadın tüyleri mi kırdı ? Daha düzgün bir ağda merkezine gitsem düzenli olarak bu tüyler eskisi gibi zayıflar mı ?

aldırırken kırılmış olabilir bazıları. çekim yönünü yanlış kullanmışlardır. 5 günde ağda ile alınan tüy görmedim şimdiye kadar ve de dolunay tarihlerinde aldıysan hele ki. adetinden 1-2 gün önce almaman gerektiğini biliyosun değil mi ? sen kuaförünü değiştir bi bakalım, tabi birde verdiğim dolunay tarihlerine uyman gerekiyor canım. geçmiş olsun

Ben de görmediğim için çok şaşkınım Adet dönemim bittikten 5-6 gün sonra tüylerimi aldırdım , tam da dolunaya denk geliyordu Bir dahaki tarihte farklı bir yere gideceğim

Ben de görmediğim için çok şaşkınım Adet dönemim bittikten 5-6 gün sonra tüylerimi aldırdım , tam da dolunaya denk geliyordu Bir dahaki tarihte farklı bir yere gideceğim

iyi denk gelmiş aslında. önemli olan alacağın tarih adetinden 1-2 gün önce olmasın yeter. çünkü hormonlar tavan yapar. bu tarihleri uyguladıkça faydasını göreceksin bu arada. ben 4. veya 5. uygulamamda %40 azalma gördüm. sende pes etme yap. zaten öyle veya böyle yapmıyo musun epilasyonunu sen kuaförünü değiştir. yalnız dolunay epilasyonu sayfamda tüylerinizi almadan 3-4 gün önce nemlendirici sürün, taa ki alacağınız güne kadar. bu tüyleri nemlendirir ve alırken kırılma ihtimalini en aza indirir

Tamam canım pes etmicem. Çok teşekkür ederim ilgilendiğin için bu sefer nemlendirici de sürerim , inşallah azalma olur , Tekrar Çoook sağoll

dışarıda başka müşteriler bekliyosa o kadar hızlı alıyolar ki tüyleri kırıyolar,kimiside elinin hızlı olduğunu göstermek için böyle hızlı alıyo benimde üst bacağımda aynı durum oldu hızlı alınıp hep kırıldı bi daha kendim alıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…