• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağda yapmak benim için çok kolay

Mesajlarin hepsini okumadim ama konuyu acan arkadasimiz eski atlet yazmis :53: elastik kumaslar bir defada cekmede sorun cikarir ve alinan aciyi artirir. Eski carsaf varsa eger elastik olmayan, cekince saga sola uzamayan o tarz bezler kullanmaniz daha mantikli bence. Yada agda bezleri satiliyormus Türkiye'de onlardan alinabilir.

Tatlı agdalar kıl köklerini beslediginden sir ile yapıyorum ve gercekten ayda bir anca alınacak derece oluyor. Fakat siri de sürdükten sonra hemen cekmeniz gerekiyor yoksa orada kurudu mu su ile cıkarmanız cok zor. Ancak kendi yagı ile cıkarabilirsiniz. İnsan yapa yapa da alısıyor sonra acısını hissetmiyorsunuz bile. Deneyin derim. Yalnız ilk aldıgınızda acıyacaktır hemen pes etmeyin : )

bende özel bölgeme yapmak için cesaret arayanlardanım. çam sakızı elle de kullanılıyormuş. elle mi daha az acı veriyor? yoksa bezle mi? veya nasıl daha kolay alırım? ya ağdayı cartı curtu herşeyi aldım ama yapacak cesaretim yok :(

Arkadaşlar kusura bakmayın başlığı uzun zamnadır takip edemedim. Eski atletten kastım tabiki elastik atlet değil.Ben bunun için Eşimin atletleirni kullanıyorum :1: Elle yapmak daha çok uğraş istiyor. Elinle heryere dokunduğundan heryer yapış yapış oluyor. Benim yöntemle kısa sürede bitiyor..

Tatlı agdalar kıl köklerini beslediginden sir ile yapıyorum ve gercekten ayda bir anca alınacak derece oluyor. Fakat siri de sürdükten sonra hemen cekmeniz gerekiyor yoksa orada kurudu mu su ile cıkarmanız cok zor. Ancak kendi yagı ile cıkarabilirsiniz. İnsan yapa yapa da alısıyor sonra acısını hissetmiyorsunuz bile. Deneyin derim. Yalnız ilk aldıgınızda acıyacaktır hemen pes etmeyin : )

Ben hiç besleyipte arttığını görmedim şahsen.. Ergenliğe giridğimden beri her ay kullanırım.

kesinlikle vivetin pudralı şu silindir kaplarda olanlarından...... sürüyorsun ve bir defada hepsini çekiyor.süperrrr
aslında konu sahibi için diyeyim bende eskiden bezlerle uğraşıyordum falan bir ara ılık ağda kullanıyordum yok içine su kaçtı haydi almaz terlersin ağda tutmaz kayar... bir adet o dediğim vivet ağdadan, hazır ağda bezi ( içinde bir adet çubuk oluyor hem de iki metre oluyor) ağda bezini istediğin gibi kes gene. inan bana bir daha çam sakızının yüzüne bile bakmazsın

Ben sezeryan doğum yaptığım zaman pratik olur belki umuduyla o deidğinden almıştım ama İnanılmaz canımı yaktı nedense..

kızlar bende ergenliğe girdğmden beri çam sakızı ağda kullanıyrdm ve çok azaldı kıl yumağı gibydm koltk altımda tek tük kalmştı ama genital bölgeyi bir gün jiletle aldım acelem vardı baktım ki çok rahat 2yıldır jilet yapydm ama kaşıntılar batıklar başladı hemen çıkıyor ve bugün yine bir cesaretle ağda yaptım ve süper oldu canım yanmadı mı yandı tabiki ama beklediğim kadar çok değil çam sakızını ben elimle yapıyrm ama sir ağdayıda denemek istyrm şekersiz olduğu için becerebilir miyim acaba

kızlar kılın çıktığı yönün tersine doğru çekin ağdayı aynı yönde olursa batık oluşuyo bu arada çok anlaşılır anlatmışsın teşekkürler:KK54:

Back