• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağda yapmak benim için çok kolay

demmay

💑 ( 👶+👶) = 💙
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2007
1.843
31
116
40
K.K.T.C.
Şöyle anlatayım. Gerekli malzemeler;
-Bir adet çam sakızı ağda ediniyorsunuz.( çok tüylüyseniz 2. sinide kullanın)
- Dondurma çubuğu ( yada marketlerde satılan ağda çubuklarından)
- Eski yırtılmış atlet ( onları istediğiniz büyüklükte dikdörtgen yada kare kesin. Ben bacakların için ince uzun kesiyorum. Kol altım için tam kolaltımı kaplayacak şekilde. Bkini blgesinide bölgelere göre ince, uzun, kalın kesiyorum )
- yanınızda ıslak mendil bulundursanız hijyen bakımından iyi oluyor. Ağda yaptığını bölgeyi ve ellerinizi silip yapışkalnlığını alabiliyorsunuz.

Yapılışı;
Yere bir örtü seriyorum. alıyorum aynayı karşıma. Kestiğim bezleri ve çubukları ıslak mendili koyuyorum yanıma. Mutfağa geçiyorum;
- Çamsakızı ağdanın kapağını açmadan içi su dolu cezveye koyup kaynatıyorum ( suyun miktarı ağdanın yarısına kadar olsun. Tahmini 5-6 dakika kaynayacak). ağdamız yeterli sürede ısındıktan sonra tekrar odamıza dönüyoruz ve ağdamızın kapağını açıyoruz. Çubuğu ağdadan yeteri kadar aldıktan sonra o bölgeye sürüyoruz ve hemen üzerine bezimizi yapıştırıyoruz. 2-3 defa bezin üzerini sıvazlıyoruz( ağda bandında yaptığımız işlem gibi) Tüylerin çıktığı yönde birden çekiyorum. O bölge 1 defada tertemiz oluyor( tabi daha önce ağda yapıldıysa, Jilet yapılan yerde 2-3 defa tekrarlamak gerekiyor. İşte sadece bu kadar. İnanın her yapışta tüyler daha azalıyor ve yaptıkça bu iş dahada kolaylaşıyor. Denize sık giriyorum tüylerimi ayda bir alıyorum çıkanlar oluyor hafif hafif hiç belli olmuyor.

İşte bu kadar. Daha önce yapanlar vardır elbet. Denemeye değer :62:

Son düzenleme:
inanırmısın hayatımda hiç ağda yapmadım yapmayıda düşünmüyorum iyiki epilasyon aleti almışım :9: vücudum epilasyon aletinde hiç yanmıyo bunda yanarmı bilmem ama temiz bi iş ablamdan biliyorum :10:

yüz içinde bildiğin kolay şeyler var mı canım benim çenemde biraz kıl var önceden tüydü ala ala kıla döndü hazır ağdalarla alıyorum ama cabuk çıkıyor uğraşmaktan bıktım :59::59:

ciktigi yönde aliyorumd emissin cicim...tersinden almiyormusun?? hani benim kuaförümde öyle aliyor mesela bacaklarda asagidan yukari cekiyor yoksa yanlis mi okudum:44:

inanırmısın hayatımda hiç ağda yapmadım yapmayıda düşünmüyorum iyiki epilasyon aleti almışım :9: vücudum epilasyon aletinde hiç yanmıyo bunda yanarmı bilmem ama temiz bi iş ablamdan biliyorum :10:

Ben epilasyon bir yaz denedim hep batık oluştu. Ağdayla pürüzsüz oluyor :93:

yüz içinde bildiğin kolay şeyler var mı canım benim çenemde biraz kıl var önceden tüydü ala ala kıla döndü hazır ağdalarla alıyorum ama cabuk çıkıyor uğraşmaktan bıktım :59::59:

Aslında en tüysüz insanlardan biriyimdir ben. yüz konusunu hiç bilmiyorum. yalnız görümcemin kızı baş edemedi lazer yaptırıyordu en son onu biliyorum . üzgünüm

Bende Farklı Bir Şey Yaptığını Düşündüm..:60:

Eee Herkes Böyle Yapıyor Evinde..:27:
Ama Benden de Sana Tavsiye Çam Sakızı Şekerli Olduğu İçin Kıl Köklerini Besliyor..:49:

Vivet'in Sir Ağdasını Al..:34:

ciktigi yönde aliyorumd emissin cicim...tersinden almiyormusun?? hani benim kuaförümde öyle aliyor mesela bacaklarda asagidan yukari cekiyor yoksa yanlis mi okudum:44:

Ters yöndede alıyorum. aslında bazen ters mi düzmü belli olmuyor. Bende o bezi hafif kaldırıyorum bakıyorum yönünü öyle belirliyorum. genelde çıktığı yönden alıyorum.

Ama Benden de Sana Tavsiye Çam Sakızı Şekerli Olduğu İçin Kıl Köklerini Besliyor..:49:

Başlığa baktım bu yöneti görmeyince paylaşmak istedim. E sende bilgilerini tazelemiş oldun fena mı :71:Çam sakızı hiç beslemiyor. Annemin bekarken evde pişirdiği ağdanın birebir aynısı. kendisi de söyledi.ben memnunum ağdamdan

Son düzenleme:
Başlığa baktım bu yöneti görmeyince paylaşmak istedim. E sende bilgilerini tazelemiş oldun fena mı :71:Çam sakızı hiç beslemiyor. Annemin bekarken evde pişirdiği ağdanın birebir aynısı. kendisi de söyledi.ben memnunum ağdamdan

Ben Evde Yapmıyorum..:27:
Kolay Gelsin Sana :27:

Ben epilasyon bir yaz denedim hep batık oluştu. Ağdayla pürüzsüz oluyor :93:

ay bugun bende yaptım bi kaç tane batık farkettim ama düzelttim çok büyük bi sorun olmaz heralde diye düşünüyorum ama bi bakim araştırıyım :32:

Aynen bende öyle sandim, okuyunca bildigimiz basit agda yöntemi :37:

Aynen bende öyle sandim, okuyunca bildigimiz basit agda yöntemi :37:

Ne derler Bilenler bilmeyenlere anlatsın. Bilenler için değil bilmeyenler için açtım başlığı, bildiğinizi yazma zahmetine girdiğiniz için teşekkür ederim . Benimde bildiğim konularda bir başlık açıldıysa konuyu okur geçerim. Ben biliyorum yada klasik birşey deme ihtiyacı hissetmem. :97:

Son düzenleme:
bende deneyeceğim çok güzel açıklamışsın,sağol canım..

ben bu yöntemi denemiştim çok acımıştı zor dayanmıştım ama şimdi tabi ağda makinam var

kesinlikle vivetin pudralı şu silindir kaplarda olanlarından...... sürüyorsun ve bir defada hepsini çekiyor.süperrrr
aslında konu sahibi için diyeyim bende eskiden bezlerle uğraşıyordum falan bir ara ılık ağda kullanıyordum yok içine su kaçtı haydi almaz terlersin ağda tutmaz kayar... bir adet o dediğim vivet ağdadan, hazır ağda bezi ( içinde bir adet çubuk oluyor hem de iki metre oluyor) ağda bezini istediğin gibi kes gene. inan bana bir daha çam sakızının yüzüne bile bakmazsın

Son düzenleme:
bende koltuk altımı ve bacaklarımı aynen bu şekilde alıyorum ve hiç acı hissetmiyorum diyebilirim çünkü alıştııımmmm :1: tertemiz oluyo müthişş bi şey ama tek sorun genital bölgeye uygulayamıyorum :( kıl kökleri çok kuvvetli cesaret edemiyorum. Bir keresinde normal ağda ile denemiştim yapışıp kalmıştı :14: banyoya gidip su ile zar zor çıkarmıştım ağdayı (çok küçük bi bölüme denememe rağmen). Bende çam sakızı ile genital bölgemi tertemiz yapmak istiyorum ama cesaretim yooookkk !!!! :5: :25: :14:

Kızlar ya genital bölgeme cesaret edemiyorumm :18: Dün ilk defa vivet ada ve ada beziyle bacak ve koltuk altımı aldım.Süper oldu.Eskiden epilasyonla alıyodum.Genital bölgemi jiletle alıyorum ama artık tam temiz olmadığından ağda yapmak istiyorum.Bugün bikini bölgemden başlayıp denedim ama beceremedim.Veet'in tüy dökücü kremini de denedim dökmedi :50: Ağdayı iyi zıvıtmak gerekiyo sanırım.Genital bölgeme yapamadım :30::30:

Bu arada herkes için gerekli bir bilgi teşekkür :71:

aslına bu yöntem diğer yöntemlere göre çok daha maliyetsiz ve temiz bir yöntem neden derseniz çamsakızı ağda vücutta hiçbir yan etki bırakmıyor ve ölü deriyide kaldırıyor böylece tertemiz ve pürüzsüz bir vücut ortaya çıkıyor yazan ve paylaşanın emeğine sağlık:71:

Back