• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağda yaparken Bikini bölgesinde yırtılma - AciL

• Konu Sahibi Konu Sahibi seda.e
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sanki benimki yırtıldıohaoldumsmile
yok anacım ağdayla almam ben
benneyaptımki

evet arkadaslar kotu ya bende bu yil turkiyeden bioder aldim amcamin kizi kulandi cok faydasi oldugunu azaldigini soyledi deniycem bakalim

saolun kızlar geçmiş olsun dileklerinize... sizde çok dikkat edin valla.
ama ilginç bi hızla kapanıyor yara,baya bi iyileşti.baya kağıt gibi yırtılmıştı ama.çok dikkatli olun yani...

Zumu kartuş ağda kullanıp kağıtlamı çektin naptın kuzum..

canııım ya
içim gitti şu an
haberlerde de duymuştum bir keresinde
kızın genital organı yırtılmış yedi dikiş atmışlar
galiba sende o kadar kötü değill
acil şifalar diliyorum canımboshayallersmile

Merhaba arkadaşlar,

reglim bitti cumartesi gecesi oturdum sir ağda yapıyım dedim.neyse bacaklarım falan bitti bikini bölgeme geldi sıra.bide 1 saat öncesinde de bir şeye aşırı sinirlenmiştim.o sinirle komple bacaklarımı 15 dk da aldım,siz düşünün yani :) üst bölgeleri bi güzel aldım,sıra geldi kenarlara,büyük dudakların olduğu kısımada sürmüşüm ağdayı.bir çektim boydan boya derim açıldı,öyle bi kan boşaldıki inanamazsınız.bide kesik öyle bi derindiki gözlerime inanamadım.ve çok enteresandır hiç acımadı.ağdayla böyle derin ve uzun yarık ne gördüm ne duydum.başkası söylese inanmam yani.neyse gecenin bi vakti hastaneye gittik.hiç bişey yapmadılar,batikon döküp gönderdiler.g.tümü yaklaşık 10 tane kadına gösterip gelmiş oldum :)

not: her zaman kullandığım ağdadan yoktu,vivet almıştım.sakın ha sakın vivet ağda kullanmayın.bikini bölgeniz içinse kesinlikle sir ağda kullanmayın

Merhaba arkadaşlar,

reglim bitti cumartesi gecesi oturdum sir ağda yapıyım dedim.neyse bacaklarım falan bitti bikini bölgeme geldi sıra.bide 1 saat öncesinde de bir şeye aşırı sinirlenmiştim.o sinirle komple bacaklarımı 15 dk da aldım,siz düşünün yani :) üst bölgeleri bi güzel aldım,sıra geldi kenarlara,büyük dudakların olduğu kısımada sürmüşüm ağdayı.bir çektim boydan boya derim açıldı,öyle bi kan boşaldıki inanamazsınız.bide kesik öyle bi derindiki gözlerime inanamadım.ve çok enteresandır hiç acımadı.ağdayla böyle derin ve uzun yarık ne gördüm ne duydum.başkası söylese inanmam yani.neyse gecenin bi vakti hastaneye gittik.hiç bişey yapmadılar,batikon döküp gönderdiler.g.tümü yaklaşık 10 tane kadına gösterip gelmiş oldum :)

not: her zaman kullandığım ağdadan yoktu,vivet almıştım.sakın ha sakın vivet ağda kullanmayın.bikini bölgeniz içinse kesinlikle sir ağda kullanmayın

:53: iyi ki hepsi yırtılıp eline gelmemiş.

Merhaba arkadaşlar,

gerçekten mi yaa çok korkunç :53:
geçmiş olsunn :26:

gerçekten mi yaa çok korkunç :53:
geçmiş olsunn :26:

sağol tatlım.ben bi dönem ameliyat teknisyenliği yaptım,yanımda birinin kafası kopsa hiç paniklemem.ama kesik kötü bölgede olunca açıkçası korktum.napıcağımı şaşırdım.kanı durdurmak için o şaşkınlıkla önce peçeteyi bastım olmadı pamuk bastım komple yapıştı.sonradan sargı bezini bastım da durdu kanama.sonrada hastane işte.çok gariptir ama bu gün neredeyse kapanmış yaram :46:

Back