Ağda yaparken Bikini bölgesinde yırtılma - AciL

• Konu Sahibi Konu Sahibi seda.e
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

aha da kaderdaşım :))) duygularını burada en iyi ben anladım heralde :))opuyorumnanaktan aynı şey benimde başıma geldi 2-3 cm kadar yırtılma oldu tampon yapmşttm fazla kanamadı ama ertesi gün gene dr. ye gittiğimde dr benle resmen dalga eçti sen gene iyi kurtarmışsın die, hastamın biri tamamen dağatmıştı die :) töbe töbededim sonra tabi 2 tane dikiş atsak bi sorun kalmaz dedi. bende gayri ihtiyar başka yolu yokmu die sorunca dr. da dikişsizde yapışır ama yamuk yapışma imkanıda var diince canlı canlı iki dikiş attırdım kendime geldim :))):tomato::tomato:

hehe geçmiş olsun arkadaşaım :)) ben arada bir kontrol ediyorum iz bile yok çok şükürr... ama çok korkmuştum o an ne yapıcağımı şaşırmıştım bir de gecenin bir yarısı hehe sana da çok geçmiş olsun , o bölgeye nasıl attırdın dikiş şaşırdım canın çok yanmamıştır umarım :) . demek durumu daha vahim olanlar varmış :)) neyse artık alt tarafta ağdaya tövbeee !!

Ah nedir biz bu bayanlarin bu killardan tüylerden cektigi kilsiz tüysüz bir hayat istiyorum artik sanada gecmis olsun canim bir dahaki sefere daha dikkatli ol

ayyy, okurken bile bayılasım geldi, zaten ağda yapamıyodum, hiç yapmam artıkkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
jilete devam:çok üzgünüm:

ayyy, okurken bile bayılasım geldi, zaten ağda yapamıyodum, hiç yapmam artıkkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
jilete devam:çok üzgünüm:

bu başıma gelenlerden sonra bile ben ağdadan vaz geçmedim.. en rahatı ağda ama öneml olan bunu bilinçli birinin yapması . ben arkadaşıma olay esnasında tam diyodumki
" aslında sana yaptırmam yanlış allah göstermesin yanlış çekersen teri kopması yırtılması olabilir filan derken arkadaşıma sözde beni lafa tuttuğunu sanıp bi çekti olan oldu canm fazla yanmadı ama korkttum :1ninca:

valla canımın yanmasından çok korktum alt taraf kulak deldirmek kadar acıdı deem yeri :)

sanda büyük geçmiş olsn kutumuza dikkat bndan sorna :)

hatta yapan arkadaşımında adı seda idi bi an onada aynısı oldu sanm oh canıma değisn diycektim :))sırnaşık şeysırnaşık şey

canım yırtılma degıl sıyrılmadır
bepanten sur gecer

geçmiş olsun canım bendede olmuştuu çoook korkmuştum geçti bişi olmadı.bişide sürmedim.ama oraya kağıtla çekilen ağda kartuş yapma sakın.konserve yap...

ben kuaföre gttiğimde kadn işe başladıgı ilk yıllarda da birinn derisini kaldrmış kafamçokkarıştı
bunu duyunca asla adım atmadım oraya...
3cm se nasl hemen kapandı cnm yaa...bi süre agda sürme o bölgene

o bölge insan vücudunda kendini en çabuk yenileyen dokulardan biridir, iyileştiyse sorun yok ama dikkat etmek lazım, geçmiş olsun.

ay tuylerım tıken tıken oldu ya
ben de agda yaptırıyorum ve daha evvel hıc aklıma gelmemıstı boyle bısı olabılcegı
artık aklıma gelır hep
puh..:bbo:

içim çıktııııııııı yarın ben de oturcaktım başına tırstım şimdiiiiiiiii

hehehe bende yapmıştım aynı şeyi 1-2 günde geçti şükür bir daha yapmadım ağda..eldiven takılıyorum....

yaa merhaba.ben ağda yaparken genital bölgemi yırttım hemde baya uzun bi yırtık neredeyse serçe parmak uzunluğunda.az önce oldu ve çok kortkum ama dr. gitmeyede çok çekindim. siz gitmişsiniz bana akıl verebilirmisiniz acaba ? biraz detaylı anlatsam yırttığım yeri kusura bakmazsınız umarım,çok korktum çünkü.dudak bölgesini köşesi tam,o biraz daha pembe olan kısmın en köşesi yani.baya bi açılmıştı ilk başta ama şimdi kanaması durdu gibi.ama hala açık yara.
ne yapmamı tavsiye edersiniz,çok korktum gerçekten
şimdiden teşekkür ederim

Uzun süredir ağda yapıyorum ama böyle bir şeyin olacağı aklıma bile gelmezdi kafamçokkarıştı
Çok geçmiş olsun kızlar bende korktum şimdi artık makineylemi alsam CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…