ağda yapamadığımız tüyleri yakmak

Ejderha Dovmeli Kiz

Guru
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
198
Puanlar
323
merhabalar. bir tanıdığım lazere giderken doktoruna sormuştu küçük tüyleri nasıl alabiliriz diye. doktoru da yakmasını tavsiye etmiş. tüyleri yakmak, kalınlaşmasına ve çoğalmasına neden olmuyormuş :halay::deli:

Son düzenleme:
Annem genc kizken kol tuylerini odun atesinde yakarmis yemek yaparken suan kolarinda bir tane kil tuy yok hep derdi yakiordum ondan die....demekki dogruymus bi bildigi varmis kadinin benim inanasim gelmezdi tuysuz zannederdim ....gerci rio karnavalindaki ates kizlarinda kili tuyu yok onlarda oralatina buralarina ates duruolar kaymak gibiler aca atesten mi buda nerden aklima geldiyse ....

Deneyimim yok ama cilt yüzeyi zarar görmesin?
görülen bir zararı olmadı ama bilmiyorum açıkçası doktor önerdiği için güvendim

Annem genc kizken kol tuylerini odun atesinde yakarmis yemek yaparken suan kolarinda bir tane kil tuy yok hep derdi yakiordum ondan die....demekki dogruymus bi bildigi varmis kadinin benim inanasim gelmezdi tuysuz zannederdim ....gerci rio karnavalindaki ates kizlarinda kili tuyu yok onlarda oralatina buralarina ates duruolar kaymak gibiler aca atesten mi buda nerden aklima geldiyse ....
olabilir, ben yalnızca iki kez yaptığım için azalıp almadığını gözlemleyemedim

merhabalar. bir tanıdığım lazere giderken doktoruna sormuştu göğüsteki, karındaki tüyleri nasıl alabiliriz diye. doktoru da yakmasını tavsiye etmiş. tüyleri yakmak, kalınlaşmasına ve çoğalmasına neden olmuyormuş. denemek amacıyla kolumdaki tüyleri çakmak yardımı ile yaktım. gerçekten uzun süre tüylerim çıkmadı ve çıktığında da kesinlikle kalınlaşmamıştı. ancak problem şu ki kökünden yakmak zor oluyor. bu konuda bilgisi veya deneyimi olan var mı?

Nasıl yakıyorsunuz merak ettim :KK64:

Nasıl yakıyorsunuz merak ettim :KK64:
uzun çakmaklardan aldım, ateş seviyesini de yüksek ayara getirdim, cildimi yakmayacak mesafeye getirip sadece birkaç saniye durdurup geri çektim. böyle yak-çek yak-çek büyük kısmını hallettim

Yakmak mı, hayatımda duymamıştım. Game of thrones'un Khaleesi'si miyiz biz kardeş:) ürpertici.
o şekilde düşünürsek vücudumuzdaki tüyleri eldiven ya da ağda ile yolmak da ürpertici. hiç duymadığın için sana öyle gelmiş olabilir Hoppa

uzun çakmaklardan aldım, ateş seviyesini de yüksek ayara getirdim, cildimi yakmayacak mesafeye getirip sadece birkaç saniye durdurup geri çektim. böyle yak-çek yak-çek büyük kısmını hallettim

o şekilde düşünürsek vücudumuzdaki tüyleri eldiven ya da ağda ile yolmak da ürpertici. hiç duymadığın için sana öyle gelmiş olabilir Hoppa

Her türlüsü işkence bu işin :))
Yapamam korkarım :)) ama sonuçları merak ettim, konuyu takipteyim :))

Back