• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağda yanığı :(

Cildin icin ilac tedavisi gorurken agda mi? Naptin sen yuzunu sobaya bastir ayni etkiyi gorur.Uyarmadi mi doktorun ilac tedavisi suresince agda,epilasyon yasak diye

Cildin icin ilac tedavisi gorurken agda mi? Naptin sen yuzunu sobaya bastir ayni etkiyi gorur.Uyarmadi mi doktorun ilac tedavisi suresince agda,epilasyon yasak diye

Lazer yasak dedi :( Ağda söylemedi ama, benim düşünmem lazımdı ya. Çok boşluğuma geldi.

Şanlıyım gerçi, tamamı yanmadı, ona seviniyorum bende. Bardağın dolu tarafını görüyorum napim. Doktor sıcaklığı ayarlayamamış olabilir dedi. Zaten hassassın, birde sıcak olunca yanar dedi işte.

Kuzenimin sir ağdadan bıyık bolgesi yanmıstı kahverengi kahverengi bolgeler olmstu dudak ustunde kızarıklık gecince. Herkese ucuk diyordu:KK53: 1 hafta içinde gecti

Kuzenimin sir ağdadan bıyık bolgesi yanmıstı kahverengi kahverengi bolgeler olmstu dudak ustunde kızarıklık gecince. Herkese ucuk diyordu:KK53: 1 hafta içinde gecti

Ay iyi bari ya. Lekesinde değilim aslında, zaten geçer yani ama acıyor ve kırmızı kırmızı. :( Neyse bu hafta idare edicem artık.

Size de çok geçmiş olsun. Benim yüzümde ya, moralim çok bozuldu o yüzden. :/

Sağolun makyaj yapmayın ama bebek pudrası kullanabilirsiniz.
Nikah düğün mümkün olduğunca kolumu ksldırmamıştım. Yüz terli bölge olmadığı ve hava aldığı için daha çabuk iyileşir

Merhaba,

Böyle epilasyon kazalarımda ben hemen bölgeyi tamamen kapatacak şekilde sudokrem sürüyorum arada silip tekrar sürüyorum tazeler gibi ve 2-3 güne geçiyor :) Hatta o gün akşama dek geçtiği de oluyor.

Sağolun makyaj yapmayın ama bebek pudrası kullanabilirsiniz.
Nikah düğün mümkün olduğunca kolumu ksldırmamıştım. Yüz terli bölge olmadığı ve hava aldığı için daha çabuk iyileşir

Doktor da öyle dedi. İnş. toparlarım en kısa sürede. Düne göre daha iyi zaten.

Merhaba,

Böyle epilasyon kazalarımda ben hemen bölgeyi tamamen kapatacak şekilde sudokrem sürüyorum arada silip tekrar sürüyorum tazeler gibi ve 2-3 güne geçiyor :) Hatta o gün akşama dek geçtiği de oluyor.

Canım ama tahriş değil, bildiğin yanık..

Kızlar yanikmis ya kocaman off nasıl dert etmem. :KK43: kızarıklık ne kadar zamanda geçti, hatırlıyor musunuz? Gerçekten serçe parmagim kadar büyük

Ağda yanığı değilde sıcak suyla elimi yakmıştım. İlk zamanlar bephantenle nemlendirdim asla kur bırakmadım. Geceleri yatarken de elma kabuğunu sarıp yattım. 2 ay da falan iyileşti yeni deri çıktı şimdi hiç iz kalmadı. Elma mucize gibi birşey.

Ağda yanığı değilde sıcak suyla elimi yakmıştım. İlk zamanlar bephantenle nemlendirdim asla kur bırakmadım. Geceleri yatarken de elma kabuğunu sarıp yattım. 2 ay da falan iyileşti yeni deri çıktı şimdi hiç iz kalmadı. Elma mucize gibi birşey.

Valla yüzüme süremem herhalde elmayı, bilemedim ki. :S Salak gibi naasıl düştüm bu hataya, nerden yaptırdım.

Anlamadım, ne kadar ciddi bir şekilde yanabilir ki sir ağdayla yüz? Ben bikini ağdası yaptırırken kartuş açılıp bayağı üstüme dökülmüştü, yine de birşey olmadı.

Anlamadım, ne kadar ciddi bir şekilde yanabilir ki sir ağdayla yüz? Ben bikini ağdası yaptırırken kartuş açılıp bayağı üstüme dökülmüştü, yine de birşey olmadı.

Bildiğin çektiği bantın şeklinde yüz var. Cildim zaten hassastı, doktor da çok sıcak sürmüş, anlamamışsın dedi. Bildiğin yanık işte.

Cnm hemen sılverdın al sur ben de kendım yaparken sır agdayı kolaltıma hep yakıyordum sonra 2-3 gun sılverdınle gecıyordu..

Back
X