- 24 Temmuz 2011
- 2.768
- 3.627
- 448
Amin..:)rica ederim tatlım allah şifanı versin inşallah en kısa zamanda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin..:)rica ederim tatlım allah şifanı versin inşallah en kısa zamanda
Cildin icin ilac tedavisi gorurken agda mi? Naptin sen yuzunu sobaya bastir ayni etkiyi gorur.Uyarmadi mi doktorun ilac tedavisi suresince agda,epilasyon yasak diye
Kuzenimin sir ağdadan bıyık bolgesi yanmıstı kahverengi kahverengi bolgeler olmstu dudak ustunde kızarıklık gecince. Herkese ucuk diyordu 1 hafta içinde gecti
Ağda yanığınin İzi kalır mi, ne kadar zamanda geçer?
Tüm aksilikler beni bulur zaten
Benim düğün öncesi koltuk altı olmuştu bepanthol kullandım. 2-3 haftada falan tamamen iyileşmişti. İz kalmadı
Size de çok geçmiş olsun. Benim yüzümde ya, moralim çok bozuldu o yüzden. :/
Sağolun makyaj yapmayın ama bebek pudrası kullanabilirsiniz.
Nikah düğün mümkün olduğunca kolumu ksldırmamıştım. Yüz terli bölge olmadığı ve hava aldığı için daha çabuk iyileşir
Merhaba,
Böyle epilasyon kazalarımda ben hemen bölgeyi tamamen kapatacak şekilde sudokrem sürüyorum arada silip tekrar sürüyorum tazeler gibi ve 2-3 güne geçiyor :) Hatta o gün akşama dek geçtiği de oluyor.
Kızlar yanikmis ya kocaman off nasıl dert etmem. kızarıklık ne kadar zamanda geçti, hatırlıyor musunuz? Gerçekten serçe parmagim kadar büyük
Ağda yanığı değilde sıcak suyla elimi yakmıştım. İlk zamanlar bephantenle nemlendirdim asla kur bırakmadım. Geceleri yatarken de elma kabuğunu sarıp yattım. 2 ay da falan iyileşti yeni deri çıktı şimdi hiç iz kalmadı. Elma mucize gibi birşey.
Anlamadım, ne kadar ciddi bir şekilde yanabilir ki sir ağdayla yüz? Ben bikini ağdası yaptırırken kartuş açılıp bayağı üstüme dökülmüştü, yine de birşey olmadı.
canım nerende? yüzünde mi?
Ağda yanığınin İzi kalır mi, ne kadar zamanda geçer?
Tüm aksilikler beni bulur zaten