Ağda ve kızlık zarı?

zaten kanıyordu ve tamponu o iç dudakların aşağısındaki bölgeden çkarttım biraz daha kanadı,doktor yanlışlıkla bozmuş olamaz di mi

madem bu kadar pimpiriklisin.neden ağda yapıyorsun...temiz olacam diye diğer türlü zarar göreceksin..benim kızımda ağda istedi fakat ben izin vermiyorum...hele o hijenik olmayan kuaförlerde...binbir türlü hastılıkların kol gezdiği ortamda ....

Son verilen bilgilere göre tüm kargo şirketleri yardımlar için hiç bir ücret almayacak! Evden teslim alıyorlar, tek yapmanız gereken en kalın giysileri, battaniye, çorap vb. Ihtiyaçları hazırlamak! Van' da hava şartları çok kötü

ah be canım sen kafayı takmışsın zara ya tecavüz edildiysem bozulduysa
ya ağda yaptırdım bozulduysa
doktora gittim bozduysa
allah yardımcın olsun

bu kadar pinpiriklisin doktordan dahi şüpheleniyorsun neden ağdanı ewinde kendin yapmıyorsun neüdüğü belirsiz tanımadığın kişilere oranı buranı açıyorsun bellimi olur bir gün sana uyuz olur içeri spatulayı daldırıverir görürsün gününü aaaaaaa bir genç kız bu kadar rahat olmamalı bence. hadi yorum yazmayım dalga geçiyor besbelli dedim ama duramadım ...

canım benım yhaaaaa:))))))
hem korkuosun hem tesellıyı verıosun:))))
zarın sapasaglam duruomerak etme ...
sakın kontrol edım eme patlatırsın Allah ım korusun:)

bu nasıl bi tabirdir yaa patlatmak nedir ne patlatıyosunuz töbe töbe..bu yorumlar yüzünden hassas olan insanlar nelerle ugraşıyo bi bilseniz

konu sahibi;
bence derhal yardım almalısın,bu şekilde aklın zarda nereye kadar yaşayabilirsin?
bisiklete bindim bozulur mu,top oynadım bozulur mu...bu kadar korkuyorsan ağdacıya da gitme doktora da.bence imkansız ama ağda yaparken eli kaysa yapsa yanlış bir şeyler sen aklını oynatırsın gibi görünüyor.bu kadar kafaya takma

dün benim başıma da geldi böyle bişey ağda yaparken kan geldi çok morelim bozuk biraz sonra hastaneye gidicem bakalım inş bişey olmamıştır.

egitim sart kesinlikle..guzel kardesim eger kadin yanlis yerlere agda surup vajinadan iceri birsey sokup onu cikarmaya calismadiysa bosa korku nedendir? uzulmeyiniz kendinizide aman yirtildimi gittimi bilmem ne oldu diye helak etmeyiniz.

Son düzenleme:
Ağda yapılırken hiç kıl kökleriniz kanamıyor mu yani ya da tahriş olmuyor mu yani kızlık zarıyla ne alakası var kızlık zarı nire ağda yapılan yer nire.

Ağda yapılırken hiç kıl kökleriniz kanamıyor mu yani ya da tahriş olmuyor mu yani kızlık zarıyla ne alakası var kızlık zarı nire ağda yapılan yer nire.

aynen katılıyorum biraz mantık lütfen kızlar

bazılariniz küçümsemis bu sorunu ama insan içinde olunca öyle basit olmuyo ıste. Ayrıca bekar bi kızdan neyin mantığını bekliyosunuz bilmediği bişey için. Hele ki internette kızlık zarı hemen girişte kolaylıkla bozulabilir diye yazıları okuduktan sonra insan emin olun mantıklı düşünemiyo. Ayrıca gittim doktora allaha şükür bişey yok. Tahriş olmuştur dedi. Ama iyikide gittim yani. Yoksa korkmaya devam ederdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…