Ağda ve kızlık zarı?

evangelia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2011
142
0
46
Edirne
arkadaşlar yine soruyorum içime kurt düştü yine :( bugün bikini bölgeme ağda yaptırdım kuaförde,eve geldiğimde iç çamaşırımda pembe lekeler vardı,gerçi yapılan sir ağda da pembe renkti,bu şekilde kızxlık zarım bozulmuş olabilir mi :(

Bozulmamıştır cnm çoook zor bir ihtimal... Muhtemelen kıl kökleri kanamıştır. Ağdada pembeydi diyorsun. Boşuna telaş yapma yani...

yok canım nolucak yaa agdadan aaa belki adetin yeni bitmişse böle bi kaç gün sonra leke olabiliyo söledigin sekilde korkma öle bişi olmaz..:20:

yok artık yaaa hangi devirde yaşıyoruzz ağda yaptırmakla zar mı bozulur canımm benimm nie boşuna üzüyosun ki kendini

sonuçta kökler bile kanıyo ağda yapıldığında ...
hem vajinaya giren bişey olmadığı sürece nasıl bozulacak...

dert etme boşuna....

öyle şeylerle kızlık zarı bozulsaydı ortada kız kalmazdı ya:1:
bozulmamıştır merak etme.

aynen canım ağdanın değeceği bir yerde değil zar.vajinanın 1-2 cm içerisinde.ağdadan bozulurmu hiç? ağda kıl köklerini kanattığı için olmustur o lekeler.boş yere üzülme.ama tavsiyem kuaför ve güzellik merkezinde her ne kadar hijyenik sartlarda yapılıyor desek de; jinekologların bircoğu genital bölgeye ağdayı önermiyor.kılları tamamen kökünden aldığı için mikrop kapma olasılığı yüksek,ayrıca dış dudaklarının sarkmasına, zamanlada vajinanın seklinin bozulmasına yol acıyormuş

canım benım yhaaaaa:))))))
hem korkuosun hem tesellıyı verıosun:))))
zarın sapasaglam duruomerak etme ...
sakın kontrol edım eme patlatırsın Allah ım korusun:)

içine birşey girmedikçe bozulmaz canım kesinlikle bozulmadın, doktora gitmeye gerek yok. böyle şeyleri takarsan vajinismus olursun. öyle kolay bozulan bir şey değil.

Canım yaşın kaç bilmiorum ama insan gençken böyle konularda endişe yaşayabiliyor..Bişey olmaz merak etme..Bende ortaokuldayken yanlışlıkla parmağım hızlı çarptı orama da ben artık kız değilim deyip deyip korkmuştum..:DDD Ne kadar komik geldi şimdi düşününce:1: Gençlikte olur böyle korkular:1: O renk ağdanın rengidir....:40:

Canım ya o pembelik ağdadan kalan bişeydir korkmana gerek yok...Kaç yaşındasın bilmiyorum ama gençken insan bilmeyince böyle telaşlara kapılıyor:)) Ben de ortaokuldayken parmağım oraya hızlı çarptı da nasıl takmıştım kafama ben artık kız değil miyim diye:1: Endişe edilecek bişey yoktur üzülme:)

canım tabikide bozulmamıştır, ağdadan bozulsaydı ortada kız kalmazdı. okadarda kolay değil.

yok canım endişelenme.bende yaptırdım bendede oldu ancak,cildin hassas ise ciltte zaten kanama oluyor..onunla ilgisi yoktur.

sorun yok.. kitap internet vs bir yerden temel bilgileri ogrenin ogrendikten sonrada defteri kapatin.

bilginize itimat edin.. profesor olmaya gerek yok.. relax

doktora gittim,hymen zarar görmemiş ama arka fourshet bölgesinde yüzeysel yırtık olmuş,yani iç dudakların altında,tampon tarzı bişey koydu ucuna ve krem verdi

Back